Νυχτερινή φωτογραφία

Μα γι αυτό στήνουν τεχνητούς παραδείσους, ετοιμάζονται οι άνθρωποι για όταν τελειώσει το πετρέλαιο...

Μια διευκρίνηση: Μην μπερδεύεις το Qatar με το Ντουμπάι. Το Ντουμπάι πτώχευσε πριν μερικά χρόνια και το χρέος της χώρας το πλήρωσε αδελφό εμιράτο.
Το Qatar δεν παράγει σταγόνα από πετρέλαιο. Παράγει μόνο φυσικό αέριο και τα αποθέματά τους είναι εγγυημένα για τα επόμενα 70 χρόνια !! Δεν επενδύουν στον τουρισμό αλλά σπαταλούν τα χρήματά τους ..

Last edited:
Καταπληκτικές!!

(Ntinos P εννοείται ότι μας δίνει κίνητρο, θα πάρω την xz-2 και θα πάω Porto-Flisvos :P)
Εγώ πάντως εκεί έχω "πλακωθεί" με σεκιουριτα γιατί έβγαζα φωτό βράδυ με τρίποδο. Εκτοτε έχουν βάλει απαγορευτικες πινακίδες για φωτό/βιντεο.

Εγώ πάντως εκεί έχω "πλακωθεί" με σεκιουριτα γιατί έβγαζα φωτό βράδυ με τρίποδο. Εκτοτε έχουν βάλει απαγορευτικες πινακίδες για φωτό/βιντεο.

Πονεμενη ιστορια, αστο...

Ναι εχουν βαλει κ πινακιδες.
Δεν ειναι Μαρινα Φλοισβου, ειναι Flisvos Marina AE. ;)

Ημαρτον... Το καταλαβαινω οτι ειναι ιδιωτικη, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου απαγορευει να φωτογραφισω.
Τι ειναι μουσειο ή τιποτα απορρητο;

Πριν 2 χρόνια δεν υπήρχαν πινακίδες. Όταν έγινε το σκηνικό πήρα το σεκιουριτα από το χέρι και τον έκανα βόλτα ΟΛΑ τα σημεία εισόδου για να μου δείξει που είναι οι απαγορευτικες πινακίδες. Αφού δεν υπήρχαν φυσικά, μου είπε:εμένα έτσι μου είπαν να σου πω γιατί φοβούνται οι κάτοχοι των σκαφών ότι τα καταγράφεις και δεν θέλουν. .. Το γιατί το αφήνω στην φαντασία σας. Εκτοτε δεν ξαναφωτογραφησα εκεί.
Πριν από λίγο καιρό (νυχτερινες φωτο απο Βαρκιζα στο αντίστοιχο νήμα) μου την επεσαν "στρουμφ" της ΔΙΑΣ γιατί φωτογραφιζα σε δημοσιο δρομο με τρίποδο.Είναι πολύ μεγάλο το θέμα των απαγόρευσεων αλλά δεν ανήκει εδώ, και ζητώ συγνώμη για τον πλατειασμο.

Ηταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που ένοιωσα την ανάγκη να μπω σε τζαμί. Ηταν αργά το απόγευμα και ενώ ήμουν κουρασμένος λόγω πολύωρου ποδαρόδρομου είπα ότι θέλω κάτι γαλήνιο και όχι μια καφετέρια ή ένα restaurant. Έβγαλα λοιπόν τα παπούτσια μου, ζήτησα την άδεια για 1-2 φωτογραφίες και μπήκα.
Ούτε καρέκλες ούτε τίποτα. Διάλεξα μια γωνιά, ετοίμασα την μηχανή και παρακολουθούσα σιωπηλός.

Prayer in katara Mosque by Costas S. T., on Flickr

night_out_0001_by_etsap-d7jc7o9.jpg

night_out_0002_by_etsap-d7jc7pc.jpg

night_out_0003_by_etsap-d7jc7rk.jpg

night_out_0004_by_etsap-d7jc7tg.jpg

Απο μια απο τις πολλες ... "εφοδους" μου στο Χαλανδρι...