Νυχτερινή φωτογραφία

Πολυ ωραια καδρα παντως!!Κ ο flickr λογαριασμος σιγουρα σου χρειαζεται. Απορω που δεν εχεις κανει ακομη

Σε ευχαριστώ teo! Και απορω με μένα, απορώ....

Ηλία αν ξανανέβεις προς τα πάνω (golden κτλ) βάλε μια φωνή ναρθω να πάρω μάτι. Μόνο αυτο μας έμεινε!:flipout:

:flipout: Μόνο με compact προπονούμαι. Θαρχισω να κουβαλαω 3-4 μαζί και οταν ειμαι ετοιμος θα σου πω.:flipout:

tiniake sorry αλλά έχεις καταντήσει γραφικός. Το περίμενα το σχόλιό σου. Πέρα από την ποιότητα και τις ρυθμίσεις θα μάθεις να κοιτάς κάτι άλλο στις φωτογραφίες;

Κάποιοι έχουν κακές μηχανές και βγάζουν ωραίες φωτογραφίες, κάποιοι άλλοι το αντίθετο.:flipout:

Να'σαι καλά Βασίλη. Δόξα τω Θεώ ξέρω να ξεχωρίζω κάποια ενδιαφέροντα κάδρα. Δεν βγάζω μόνο σημαιάκια και καλαμάκια και χαίρομαι με την ποιότητα. Θαρθει και αυτή, δεν αγχώνομαι. ;)

Χαλαρά κύριοι , να ηρεμούμε πρέπει βλέποντας ωραίες φωτογραφίες και όχι το αντίθετο .:ernaehrung004:

tiniake sorry αλλά έχεις καταντήσει γραφικός. Το περίμενα το σχόλιό σου. Πέρα από την ποιότητα και τις ρυθμίσεις θα μάθεις να κοιτάς κάτι άλλο στις φωτογραφίες;

Κάποιοι έχουν κακές μηχανές και βγάζουν ωραίες φωτογραφίες, κάποιοι άλλοι το αντίθετο.:flipout:

Αν δεν θες την κριτική να μας το πεις.
Η ποιότητα και οι ρυθμίσεις κάνουν τη διαφορά αλλιώς ας πάμε να πάρουμε όλοι μία compact των 100 ευρώ.
Καλύτερα να είμαι γραφικός και ειλικρινής παρά να γράφω ψέμματα για να γλυκάνω αυτιά.
ΑΝ σου αρέσουν μόνο τα :SFGSFGSF: και τα μπράβο επιλογή σου.

Και τι κερδιζω απο τα σχολια σου για τον θορυβο ακριβως; Ξερω οτι εχουν θορυβο, ξερω τις δυνατότητες της μηχανής μου. Απλα βγαζεις μια κακία κανοντας μονο τετοια σχολια απο τη στιγμη που το εχουμε θιξει αυτο, γιαυτο σου ειπα οτι εισαι γραφικος. Αν εχεις κατι αλλο πες το, διαφορετικα το σχολιο σου για τον θορυβο ειναι περιττο.

Οπως κακια βγαζεις και με αλλους πολλους εδω μεσα και δε ξερω το γιατι. Για καποιον σε ενοχλει που αγοραζει μηχανες και στο εχει τονισει και ο ιδιος, για αλλον που επεξεργαζεται τις φωτο του αλλα εσενα δε σαρεσει γιατι φαινονται καλυτερες απο τις δικες σου, για αλλον που του την ειπες που βαζει καλυτερες φωτο κατω απο τις δικες σου (αυτο και αν ήταν σοκ) και αλλους πολλους σε εχω παρατηρήσει.

Τα ρασα δε κανουν τον παπα να το ξερεις. Γιαυτο ψαξε αλλου την βελτιωση σου.

Και ναι δε θα ήθελα να ξανακανεις σχολια στις φωτογραφιες μου, αφου περα απο την ποιότητα δε ξερεις να βλεπεις κατι αλλο. Τελος απο μενα.