Νυχτερινή φωτογραφία

sotos65 ωραία χρώματα από μία πολύ καλή μηχανή...έγραψε καλά και την νύχτα χρησιμοποιησες τρίποδο?Γιάννη ο tokina ταιριάζει πολύ καλά στην Νikon από ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες πού ανέβασες.

Χιλιοφωτογραφημένη το ξέρω, αλλά είναι η πρώτη φορά που είχα ταυτόχρονα και την κάμερα αλλά και άνεση να βγάλω την ακρόπολη από κάποια ταράτσα της Αθήνας χωρίς να παρεμβάλονται κεφάλια άλλων θαμώνων και να έχει και καθαρή ατμόσφαιρα. Γενικά κέντρο Αθήνα το αποφεύγω πλέον για νυχτερινές εξόδους καθώς γίνεται πανικός.
Athens Acropolis by Kapa Taf, on Flickr

Επίσης μου είχε κάνει εντύπωση πέρσυ αν δεν κάνω λάθος που είχα ανέβει στην γνωστή ταράτσα του A for Athens στο Μοναστηράκι για ποτάκι και είχα φέρει μαζί μου και τριποδάκι. Όλες οι λήψεις τότε είχαν βγει κουνημένες. Όλες! Η ταράτσα παλλόταν λες και ήμουν σε κατάστρωμα πλοίου. Νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου που σε συνδυασμό με τη λίγη υψοφοβία που έχω μου δημιουργούσαν την εντύπωση ότι το κτίριο δεν είναι σταθερό αλλά τελικά επιβεβαιώθηκα όταν είδα τις φώτο που είχα βγάλει με το τρίποδο. Επίσης πιστεύω πως το κέντρο της Αθήνας δεν είναι και το καλύτερο για φωτογράφιση. Τουλάχιστον όχι αυτό που θα περιμένε κανείς απο μια πόλη 5 εκατομμυρίων κατοίκων και με ιστορία χιλιάδων ετών.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η πόλη παραέχει γίνει βρώμικη (με πρώτο φταίχτη εμάς τους ίδιους). Για αρβανιτοχώρι βέβαια που είχε καταντήσει μετά την επανάσταση του '21, δεν είναι κι άσχημη ειδικά αν την αγαπάς - ο έρωτας είναι τυφλός λένε...

...η φωτογραφία κλασσική και πολύ καλή! :a0210:

Παραδοσιακή γωνιά καί απίστευτη ομορφιά πού αποπνέει γαλήνη...θά θελα νά μουν εκεί...κάτι τέτοια βλέπουν πολλοί"βάρβαροι" χτίζοντας μεγαλουπόλεις μπροστά στό κύμα καί κατάντησαν τήν ζωή αφόρητη γιά όλους καί λιγουρεύονται την Ελλάδα καί τόν πολιτισμό της πού έμεινε σέ πολλά μέρη αναλλοίωτος ευτυχώς σεβόμενος τό περιβάλλον,ελπίζω νά μήν καταστρέψουν αυτή τήν Ομορφιά καί φτιάξουν ουρανοξύστες όπως σέ πολλά μέρη τού Κόσμου γιά νά έχουν μαζικό τουρισμό κάνοντας σκλάβους τούς κατοίκους γιά τά παπέλια κάποιοι Άπληστοι"λήσταρχοι"πού ήδη τό κάνουν συστηματικά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νυχτερινή φωτογραφία

Ο Λυκάνθρωπος πότε βγαίνει.:SFGSFGSF:
Αφήστε τα exif να μαθαίνουμε.
Πως έβγαλες τόσο καθαρά το φεγγάρι από μακριά.

Εντάξει και για ρομαντικούς κάνει... Εύγε!

χαχα thanks guys...ρομαντική η spooky ανάλογα την διάθεση του καθενός!

το exif εφυγε μαζι με το quick export του photostop :angry:

Ειναι απο την J5 στα 110mm και το φεγγάρι βγήκε έτσι γιατί συνδύασα 2 καρέ με διαφορετικό exposure.

ωραίες κ οι δύο [κ με μπλε φόντο] -Πάνο φαντάζομαι στήνει βεγγαλικά,δεν νομίζω να ´´εξουδετερώνει ´´κάτι έτσι;