νυχτοπερπατήματα...

η ουσία μετράει.
Ποιός διαβάζει και τι παίρνει

φυσικά το κλειδί είναι εδώ...
ώρες ώρες πιάνω τον εαυτό μου να τα γράφει (ό,τι γράφει) γιά μένα.:ADFAD2:

Είναι παλιός προβληματισμός.
ίσως θα έπρεπε να είχαμε από κάτω, αυτό που βάζουν στο αμαζον....
was this review useful to you ?

γιά το old dog δηλαδή....:2thumb22sup::worshippy:

φυσικά! η αλήθεια να λέγεται :ernaehrung004:

RollingStones.jpg

θα ήθελα και μια τοποθέτηση του Κώστα για τον κον nightfly...

Μεγάλος δίσκος Νικ. Το φωνάζει - ακόμα και μέσα από τις μέτριες εκτυπώσεις, το μεγαλείο δεν κρύβεται. ****1/2.
Το "Kamakiriad" για μένα είναι μιά κακή παρένθεση: σκέτη παρακμή όπου την ανομβρία ιδεών προσπαθεί να την αντισταθμίσει η γυαλιστερή παραγωγή.
Το "Morph The Cat", συνολικά, ***1/2 - αλλά στα πρώτα 4 tracks ****1/2.

Eπίσης : δεν μου λείπει ο Γουόλτερ. Πιστεύω πως από το "Royal Scum" και δώθε ήταν "καμμένος" - είχαμε κλασσική περίπτωση One Man Band - ειδικά στα "Aja" και "Gaucho" που τα θεωρώ μέτρια και τα δύο. Για οποιονδήποτε άλλον θα ήταν εξαιρετικά αλλά για τους Dan, με βάση όσα είχαν δείξει μέχρι τότε, λίγα...:frown:

Last edited:
Μεγάλος δίσκος Νικ. Το φωνάζει - ακόμα και μέσα από τις μέτριες εκτυπώσεις, το μεγαλείο δεν κρύβεται. ****1/2.
Το "Kamakiriad" για μένα είναι μιά κακή παρένθεση: σκέτη παρακμή όπου την ανομβρία ιδεών προσπαθεί να την αντισταθμίσει η γυαλιστερή παραγωγή.

εν πολλοίς ναι. Το μετριώτερο

Το "Morph The Cat", συνολικά, ***1/2 - αλλά στα πρώτα 4 tracks ****1/2.

ακριβώς έτσι, αν ήταν σινγκλ το bright nightgown (4) θα έπαιρνε ******

Eπίσης : δεν μου λείπει ο Γουόλτερ. Πιστεύω πως από το "Royal Scum" και δώθε ήταν "καμμένος" - είχαμε κλασσική περίπτωση One Man Band - ειδικά στα "Aja" και "Gaucho" που τα θεωρώ μέτρια και τα δύο. Για οποιονδήποτε άλλον θα ήταν εξαιρετικά αλλά για τους Dan, με βάση όσα είχαν δείξει μέχρι τότε, λίγα...:frown:

25 με 30 χρόνια μετά Κώστα... είναι αριστουργήματα. Το aja ήταν και στον καιρό του. Ιστορία...

παιδιά το kama κρύβει μέσα του 2-3 αριστουργήματα απλησίαστα ακόμα και για τον ίδιο (snowbound , on the dunes , trans-island skyway)
του έχω ιδιαίτερη αδυναμία ενώ και η εγγραφή του (αμερικάνικο cd ) είναι τοπ...

δίκιο έχει ο busoni αυτός ο τύπος στο tube κάνει ωραία πράματα...

γι αυτό δεν είπα το χειρότερο, αλλά το μετριώτερο.
snowbound , trans-island skyway, tommorow's girls και ίσως springtime αρκούν...