Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Status
Not open for further replies.
Δεν με αφορουν τα δικανικα συμπερασματα φιλε Σεντ.

Στην Νομικη πηρα κουλουρα.
Λεω αυτο που πραττω και πιστευω.

μα δεν έχω βγάλει κανένα κώδικα ακόμη έξω. Κοινή λογική χρησιμοποιώ μέχρι τώρα. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

χώρια που υπάρχει και το λογικό άτοπο, ο φιλάνθρωπος ο οποίος μισεί όμως τους γύφτους να είναι σε δυσμενέστερη θέση από τον γνησίως μισάνθρωπο που μισεί συν τοις άλλοις και τους γύφτους.
Κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο Παρασκευόπουλος για την επιμέτρηση της ποινής στους καταδικασθέντες για την υπόθεση του Παντείου.
-bye-

Μά δέν έχει γραφτεί μόνον γιά γύφτους.Γράφτηκε γιά όλες τίς κατηγορίες πλήν ημών.
Δηλαδή συλλήβδην όλοι οι λαθρομεταναστες και λοιπές μειονοτικές ομάδες.
Αυτό κατηγοριοποιεί τούς πάντες πλήν ´ημών´ως κακούς και υπεύθυνους για το τί συμβαίνει στόν τόπο.
Και σέ αυτό δεν υπάρχει η δικαιολογία τής προσωπικής εμπειρίας...
Εμένα έλληνας τσαντάκιας έσπασε το τζάμι τού αυτοκινήτου και μέ έκλεψε ,όπως και έλληνας μού έκλεψε παλιότερα τήν μηχανή μου...
Θά έπρεπε να κατηγοριοποιήσω και να χαρακτηρίσω ολόκληρη την φυλή???

Ε μα τι κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε τον όρο "Νεοέλληνες";

Ένα κοντέινερ κακά της φυλής βάζουμε μέσα.

Γιά όσους ίσως αναρωτιούνται, το θέμα είναι μεν υπό επιτήρηση, χωρίς φυσικά από την δική μου πλευρά σκέψη κλειδώματος, όπως ζητήθηκε, διότι εκθέτει ιδιαιτέρως αμφότερες τις πλευρές...

Καλά Χριστούγεννα κύριοι.
Για όσους τρίβουν τα χέρια τους εν όψει της μακράς διαφαινόμενης νύχτας, θα έλεγα ότι έχει κάποια ταινία με τον Nick Cage στην τιβί. Κι αν δεν έχει βάλτε ένα dvd....

εγώ κουράστηκα.

Η αντιπάθεια σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ταυτοποιημένα και με ονοματεπώνυμο, για λεγόμενα ή για πράξεις τους είναι αναμενόμενη και ελεγχόμενη.

Η αντιπάθεια σε ομάδες προσώπων χαρακτηριζόμενα από φυλετικά χαρακτηριστικά για πράξεις που επιτέλεσαν μέλη τους ελέγχεται ως ρατσιστική, γιατί γενικεύει την ατομική ευθύνη των μελών και την ανάγει σε χαρακτηριστικό της ομάδας.

Οποιαδήποτε ομοιότητα μεταξύ των δύο μου φαίνεται ακατανόητη και ορατή μόνο από τους φίλους μας τους δικηγόρους.

Απάντηση: Re: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Ε μα τι κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε τον όρο "Νεοέλληνες";

Ένα κοντέινερ κακά της φυλής βάζουμε μέσα.

Κάτσε βρέ Τάσο.Με τά κακά τής φυλής δέν σημαίνει ότι τούς στέλνουμε στό πύρ τό εξώτερο συλλήβδην.
Εσύ δηλαδή πώς κρίνεις το πόστ 179 που ξαναπαρέθεσε ο stelios pappas???
Διακρίνεις πουθενά να αναφέρονται και τά καλά τών φυλών πού επι τής ουσίας καθυβρίζονται???
Εκεί μιλάμε γιά σαφή ´συλλογική ευθύνη´.Καί αυτό παραπέμπει σέ πολύ άγριες εποχές τού παρελθόντος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε....

κι όσοι τυχαίνει να έχουμε διαφορετικές -όχι απαραίτητα αντίθετες απόψεις- κρύβουμε την σβάστιγκα κάτω απο το μπράτσο!

Κατανόηση υπάρχει, θέλω να πιστεύω απ' όλους μας Ναθ...

Το θέμα είναι να βρεις το κουράγιο στην άσχημη !

Κατανόηση όμως δεν σημαίνει και υπεράσπιση.

Θεωρώ οτι οι Έλληνες ή "άρειοι" αν βρισκόμασταν στην θέση των Αλβανών θα ήμασταν χειρότεροι... είμαστε κακιά φάρα! ειδικά τώρα τελευταία...............

Κι όμως, μερικές εκφράσεις όπως,...

Νεοέλληνας

Κλασσικός μ@λ@κ@ς Έλληνας

χαρακτηρίζουν και την δική μας φάρα βαρύτατα!

αυτοί όμως είναι χαρακτηρισμοί που υιοθετούνται απο όλους μας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Μά δέν έχει γραφτεί μόνον γιά γύφτους.Γράφτηκε γιά όλες τίς κατηγορίες πλήν ημών.
Δηλαδή συλλήβδην όλοι οι λαθρομεταναστες και λοιπές μειονοτικές ομάδες.
Αυτό κατηγοριοποιεί τούς πάντες πλήν ´ημών´ως κακούς και υπεύθυνους για το τί συμβαίνει στόν τόπο.
Και σέ αυτό δεν υπάρχει η δικαιολογία τής προσωπικής εμπειρίας...
Εμένα έλληνας τσαντάκιας έσπασε το τζάμι τού αυτοκινήτου και μέ έκλεψε ,όπως και έλληνας μού έκλεψε παλιότερα τήν μηχανή μου...
Θά έπρεπε να κατηγοριοποιήσω και να χαρακτηρίσω ολόκληρη την φυλή???

Εγω που ακουσα απο τα χειλη ενος φιλου μου οτι αν γινοταν να εξαφανιζοντουσαν ολοι...οταν με δακρυα απο στεναχωρια και θυμο μου ειπε οτι εκλεψαν το σπιτι των γονιων του (οι γονεις του μενουν μεσα ) για ΕΝΑΤΗ φορα και πηραν για ενατη φορα τα παντα οι γυφτοι πως να τον χαρακτηρισω ? Ρατσιστη ? Νεοναζι ? Ανθρωπο ? Πως ?

Υ.Γ ναι ειναι εξακριβωμενο οτι και τις 9 φορες ηταν γυφτοι..

Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Οχι Ντοκ.

Αρχισε η ταινια με τον Νικ κειτζ :grinning-smiley-043

ναι ....
αύριο θα υπάρχει θέμα...:
η διαχείριση βλέπει Νικ Κειτζ....-bye-

καληνύχτα παίδες.
καλή συνέχεια.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλη

Εγω που ακουσα απο τα χειλη ενος φιλου μου οτι αν γινοταν να εξαφανιζοντουσαν ολοι...οταν με δακρυα απο στεναχωρια και θυμο μου ειπε οτι εκλεψαν το σπιτι των γονιων του (οι γονεις του μενουν μεσα ) για ΕΝΑΤΗ φορα και πηραν για ενατη φορα τα παντα οι γυφτοι πως να τον χαρακτηρισω ? Ρατσιστη ? Νεοναζι ? Ανθρωπο ? Πως ?

Απάντησε ο Δαμιανός γιά μένα παραπάνω...
Υποθέτω ότι ο φίλος σου θα έλεγε τό ίδιο γιά τό περιστατικό βιαιότητας πού υπέστη,εάν τού το είχε προκαλέσει έλληνας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλη

Υ.Γ ναι ειναι εξακριβωμενο οτι και τις 9 φορες ηταν γυφτοι..

Εάν την 10η τους πυροβολήσει , προσφέρω τζάμπα τις υπηρεσίες μου , προς υπεράσπιση του .:flipout::flipout:

Ως έχει γούστο τώρα να με θεωρήσουν και φιλάνθρωπο . Κάηκα .

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βα

Απάντησε ο Δαμιανός γιά μένα παραπάνω...
Υποθέτω ότι ο φίλος σου θα έλεγε τό ίδιο γιά τό περιστατικό βιαιότητας πού υπέστη,εάν τού το είχε προκαλέσει έλληνας.

Κακα τα ψεμματα μερικα οντως αποτελουν δεν θα πω χαρακτηριστικα της φυλης θα πω τροπο ζωης τους ( πιστευω απολυτα οτι εμεις τους εχουμε οδηγησει εκει με πολλους τροπους και η ευθυνη μας ειναι τεραστια )......και ναι τα δεχομαστε τελικα σαν χαρακτηριστικα της φυλης...κακως ..αλλα μην κρυβομαστε..

Κανεις δεν θα επαιρνε υπαλληλο στο μαγαζι του γυφτο...και ας λετε οτι σοφιστειες θελετε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βα

Εάν την 10η τους πυροβολήσει , προσφέρω τζάμπα τις υπηρεσίες μου , προς υπεράσπιση του .:flipout::flipout:

Μαλλον θα χρειαστει τελικα...

Σε ένα από τα καταπληκτικά DVD της καθημερινής για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που είχε σα θέμα το Ανατολικό Μέτωπο, ένας συμπαθητικός γερμανός γεράκος, από το μεσοαστικό του τακτοποιημένο σπίτι, μιλούσε για τις πράξεις του ως αξιωματικός του γερμανικού στρατού όπου έκαιγε συθέμελα στο καταχείμωνο χωριά και έδιωχνε τους κατοίκους τους και τις δικαιολογούσε ως εξής:

Μη φανταστείτε πως τα σπίτια τους ήταν σαν τα γερμανικά, τα γαλλικά και τα αγγλικά. Κάτι άθλιες καλύβες ήταν και τους χωρικούς τους θεωρούσαμε απολίτιστους. Αυτοί λοιπόν έχουν τρόπο να επιβιώσουν μες τα δάση το χειμώνα!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με ξενοφοβικούς αη - βασίληδες είναι συμπτωματική.

Η αντιπάθεια σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ταυτοποιημένα και με ονοματεπώνυμο, για λεγόμενα ή για πράξεις τους είναι αναμενόμενη και ελεγχόμενη.

Η αντιπάθεια σε ομάδες προσώπων χαρακτηριζόμενα από φυλετικά χαρακτηριστικά για πράξεις που επιτέλεσαν μέλη τους ελέγχεται ως ρατσιστική, γιατί γενικεύει την ατομική ευθύνη των μελών και την ανάγει σε χαρακτηριστικό της ομάδας.

Οποιαδήποτε ομοιότητα μεταξύ των δύο μου φαίνεται ακατανόητη και ορατή μόνο από τους φίλους μας τους δικηγόρους.

Η μόνη διαφορά που διακρίνω εγώ , αγαπητέ Δαμιανέ , είναι η εργολαβικώς αναληφθείσα ευγένεια σκοπού λόγω της οποίας θεωρεί η μία ομάδα ότι υπερτερεί της άλλης .

Re: Απάντηση: Re: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Κάτσε βρέ Τάσο.Με τά κακά τής φυλής δέν σημαίνει ότι τούς στέλνουμε στό πύρ τό εξώτερο συλλήβδην.
Εσύ δηλαδή πώς κρίνεις το πόστ 179 που ξαναπαρέθεσε ο stelios pappas???
Διακρίνεις πουθενά να αναφέρονται και τά καλά τών φυλών πού επι τής ουσίας καθυβρίζονται???
Εκεί μιλάμε γιά σαφή ´συλλογική ευθύνη´.Καί αυτό παραπέμπει σέ πολύ άγριες εποχές τού παρελθόντος.

Επειδή γνωρίζω τη συγκεκριμένη περιοχή στην οποία αναφέρεται ο Μιχάλης Μελίδης (από εκεί διερχόμαστε όλοι καθ' οδόν προς το Υποθηκοφυλακείο), υποψιάζομαι πως μπορεί πίσω από το συγκεκριμένο ποστ να κρύβεται μια μακρά και ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία, και υπ' αυτό μόνο το πρίσμα, το κατανοώ, για να χρησιμοποιήσω κι εγώ αυτόν τον ωραίο όρο (kosh, κουλούρα στα νομικά, μια χαρά τα πας στην αμφισημία -bye-).
Φυσικά δεν μπορώ να δεχθώ ότι μια οποιαδήποτε συμπεριφορά μπορεί να έχει καθαρώς φυλετικό υπόβαθρο, εάν αυτό με ρωτάς.

Βέβαια οι δικές μου βιοτικές επαφές με γύφτους περιορίζονται στο χρόνο της αναμονής μου στα φανάρια, οπότε δεν λέω μεγάλα λόγια. Πολλές φορές μιλάει η οργή και όχι η λογική.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασι

Κακα τα ψεμματα μερικα οντως αποτελουν δεν θα πω χαρακτηριστικα της φυλης θα πω τροπο ζωης τους ( πιστευω απολυτα οτι εμεις τους εχουμε οδηγησει εκει με πολλους τροπους και η ευθυνη μας ειναι τεραστια )......και ναι τα δεχομαστε τελικα σαν χαρακτηριστικα της φυλης...κακως ..αλλα μην κρυβομαστε..

Κανεις δεν θα επαιρνε υπαλληλο στο μαγαζι του γυφτο...και ας λετε οτι σοφιστειες θελετε

.Μιλάμε για όλες τίς μειονοτικές ομάδες.

Status
Not open for further replies.