Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Status
Not open for further replies.
Η χειροτερη φυλη ειναι οι γιατροι,δημοσιογραφοι και δικηγοροι.:damnyou:Επειδη ομως πεφτω για υπνο :sleep:και δεν εχω ορεξη να ακούω βρίσιμο και να βλέπω εφιάλτες οι αγαπητοί παρόντες εξαιρούνται.:grinning-smiley-043
Υπάρχει και μια λεξη που λεγεται ξενοφοβία αν δεν κάνω λάθος και αντί να τρώγεστε μεταξύ σας καλύτερα αναλογιστείτε ποιοι έχουν την ευθύνη και φτάνουν μερικοί συμπολίτες μας και σκέφτονται έτσι.
Που ειναι ο Lepton να ριξει μια φωτο εκεινης της ασχημης κοπελας.:grinning-smiley-043:BDGBGDB55:

Σε ένα από τα καταπληκτικά DVD της καθημερινής για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που είχε σα θέμα το Ανατολικό Μέτωπο, ένας συμπαθητικός γερμανός γεράκος, από το μεσοαστικό του τακτοποιημένο σπίτι, μιλούσε για τις πράξεις του ως αξιωματικός του γερμανικού στρατού όπου έκαιγε συθέμελα στο καταχείμωνο χωριά και έδιωχνε τους κατοίκους τους και τις δικαιολογούσε ως εξής:

Μη φανταστείτε πως τα σπίτια τους ήταν σαν τα γερμανικά, τα γαλλικά και τα αγγλικά. Κάτι άθλιες καλύβες ήταν και τους χωρικούς τους θεωρούσαμε απολίτιστους. Αυτοί λοιπόν έχουν τρόπο να επιβιώσουν μες τα δάση το χειμώνα!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με ξενοφοβικούς αη - βασίληδες είναι συμπτωματική.

Μήπως υπερβάλλουμε λίγο με τις ομοιότητες που προσπαθούμε να ανακαλύψουμε , εκεί που δεν υπάρχουν . Ο Μελίδης , στο επίμαχο και περιβόητο ποστ #179 , είπε ότι δεν συμπαθεί όλους "αυτούς" , ότι δεν θα ήθελε να μένουν στην γειτονιά του , ότι δεν θα ήθελε να συγχρωτίζεται μαζί τους και ότι επιθυμεί την επιβολή του νόμου στις περιπτώσεις βανδαλισμών κλπ .
Δεν νομίζω να πήρε το όπλο και να βγήκε έξω να αυτοδικήσει , πολλώ δε μάλλον δεν ξεκίνησε επιχείρηση εξαφάνισης του Ζεφύρου ( Ζεφυριού -πως το λένε εκεί που μένουν οι γύφτοι )

Re: Απάντηση: Re: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

(kosh, κουλούρα στα νομικά, μια χαρά τα πας στην αμφισημία -bye-).

Καμμια αμφισημια.
Ισως στο εξηγησω απο κοντα μιας και δεν το καταλαβαινεις.

Εύχομαι να 'χεις δίκιο Ντοκ και να μην υπάρχουν. :rolleyes: Βέβαια αυτό: "...για τα οποία είμαι υπέρ της καταστολής με όποιο τρόπο." στα μάτια μου δεν μου φαίνεται ακριβώς για έκφραση επιθυμίας επιβολής του νόμου.

Ευτυχώς όμως εμείς έχουμε πάει φαντάροι και η χώρα μας είναι πολύ μικρή για να συμμετάσχουμε ως δύναμη κατοχής σε άλλη χώρα. :rolleyes:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξε

.Μιλάμε για όλες τίς μειονοτικές ομάδες.

Κοίταξε Σπύρο, στη χώρα μας έχουμε ήδη οικονομικούς μετανάστες από πολλά μέρη, οι οποίοι μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ξεκίνησαν λίγο-πολύ από το μηδέν. Μεταξύ των ομάδων αυτών, βλέπω διαφοροποίηση μόνο στο βαθμό κατάλυσης του κράτους και άνθησης μαφιών κλπ στις χώρες καταγωγής των.
Όμως τείνω να πιστέψω (από τις χώρες καταγωγής εκείνων εκ των οικονομικών μεταναστών που βλέπω να είναι συχνά "πελάτες" στα δικαστήρια) ότι εάν γινόταν μια σοβαρή εγκληματολογική στατιστική, θα έβγαιναν ενδιαφέροντα συμπεράσματα και σίγουρα δεν θα έβγαιναν όλες οι μειονοτικές ομάδες ίδιες.
Φυσικά την αναμενόμενη -για εμένα τουλάχιστον, φυσικά μπορεί να είναι και λάθος η εκτίμησή μου και όλες οι εθνοτικές ομάδες να παρουσιάζουν παραπλήσια ποσοστά εγκληματικότητας αν και δεν το πιστεύω- διαφοροποίηση δεν μπορώ να την αποδώσω σε φυλετικές αιτίες.
Όμως νομίζω πως ούτε και εκείνος ο οποίος φτάνει να δηλώσει πως μισεί μια μειονοτική ομάδα, αποδίδει απαραίτητα τη -στατιστική, τουλάχιστον- "ροπή" της ομάδας αυτής προς παραβατικές συμπεριφορές σε φυλετικά αίτια. Ο Μελίδης δεν ξέρω, μπορεί και να την αποδίδει, καλύτερα θα ήταν να τον ρωτούσαμε, εάν μας ενδιαφέρει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδι

Κοίταξε Σπύρο, στη χώρα μας έχουμε ήδη οικονομικούς μετανάστες από πολλά μέρη, οι οποίοι μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ξεκίνησαν λίγο-πολύ από το μηδέν. Μεταξύ των ομάδων αυτών, βλέπω διαφοροποίηση μόνο στο βαθμό κατάλυσης του κράτους και άνθησης μαφιών κλπ στις χώρες καταγωγής των.
Όμως τείνω να πιστέψω (από τις χώρες καταγωγής εκείνων εκ των οικονομικών μεταναστών που βλέπω να είναι συχνά "πελάτες" στα δικαστήρια) ότι εάν γινόταν μια σοβαρή εγκληματολογική στατιστική, θα έβγαιναν ενδιαφέροντα συμπεράσματα και σίγουρα δεν θα έβγαιναν όλες οι μειονοτικές ομάδες ίδιες.
Φυσικά την αναμενόμενη -για εμένα τουλάχιστον, φυσικά μπορεί να είναι και λάθος η εκτίμησή μου και όλες οι εθνοτικές ομάδες να παρουσιάζουν παραπλήσια ποσοστά εγκληματικότητας αν και δεν το πιστεύω- διαφοροποίηση δεν μπορώ να την αποδώσω σε φυλετικές αιτίες.
Όμως νομίζω πως ούτε και εκείνος ο οποίος φτάνει να δηλώσει πως μισεί μια μειονοτική ομάδα, αποδίδει απαραίτητα τη -στατιστική, τουλάχιστον- "ροπή" της ομάδας αυτής προς παραβατικές συμπεριφορές σε φυλετικά αίτια. Ο Μελίδης δεν ξέρω, μπορεί και να την αποδίδει, καλύτερα θα ήταν να τον ρωτούσαμε, εάν μας ενδιαφέρει.

Το θέμα τών μεταναστών τόχουμε συζητήσει και έχει ψωμί.Οπως και την ανυπαρξία πολιτικής γιά τό θέμα.
Επίσης είναι σαφές ότι μεγαλύτερη αντιπάθεια υπάρχει γιά μετανάστες γειτονικών χωρών(συνολικά η απειλή είναι μεγαλύτερη σέ σχέση μέ έναν Χιλιανό μετανάστη,που η χώρα του δέν απειλεί ούτε διεκδικεί τίποτα λόγω απόστασης).
Στήν μικροεγκληματικότητα υπάρχουν διαφορές,αυτό είναι αλήθεια.Ομως καί πάλι τό να ζητάω ´καταστολή ´ και να δηλώνω ´μίσος´ γιά όλους τού αλλοφύλλους συλλήβδην χωρίς διακρίσεις,γιά μένα,ξεπερνά την αντιπαθεια λόγω προσωπικής εμπειρίας.

Last edited:
Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

ναι ....
αύριο θα υπάρχει θέμα...:
η διαχείριση βλέπει Νικ Κειτζ....-bye-

καληνύχτα παίδες.
καλή συνέχεια.:grinning-smiley-043

Απο μελο σε μελο πεφτουμε....

Και ο Νικ κειτζ μελο μας βγηκε .....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασι

.Μιλάμε για όλες τίς μειονοτικές ομάδες.
Σπύρο, εφόσον φυσικά σε ενδιαφέρει και επειδή γράφεις επώνυμα, διάλεξε όποιαν ομάδα γουστάρεις, και γω θα σου πω έναν εκπρόσωπό της και σε ποιό μαγαζί δουλεύει. Γύφτων συμπεριλαμβανομένων.
Στα μέρη μου έτσι; Για νάμαστε ξηγημένοι..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασι

Σπύρο, εφόσον φυσικά σε ενδιαφέρει και επειδή γράφεις επώνυμα, διάλεξε όποιαν ομάδα γουστάρεις, και γω θα σου πω έναν εκπρόσωπό της και σε ποιό μαγαζί δουλεύει. Γύφτων συμπεριλαμβανομένων.
Στα μέρη μου έτσι; Για νάμαστε ξηγημένοι..

Yπονοείς ότι παίρνετε και ´γύφτους´στά μαγαζιά σας???:eek::eek:
Kαί ζείς ακόμα???

Yπονοείς ότι παίρνετε και ´γύφτους´στά μαγαζιά σας???:eek::eek:
Kαί ζείς ακόμα???

Για την ώρα !
Ποτέ δεν ξέρεις τί θα του ξημερώσει..:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

το παιζουν και σε αλλο καναλι με αλλους υποτιτλους ομως...customized

A,μάλιστα.Εκεί δεν έπεσε ακόμα η διακήρυξη φαίνεται για να συνεχιστεί το κλάμα.

Το θέμα τών μεταναστών τόχουμε συζητήσει και έχει ψωμί.Οπως και την ανυπαρξία πολιτικής γιά τό θέμα.
Επίσης είναι σαφές ότι μεγαλύτερη αντιπάθεια υπάρχει γιά μετανάστες γειτονικών χωρών(συνολικά η απειλή είναι μεγαλύτερη σέ σχέση μέ έναν Χιλιανό μετανάστη,που η χώρα του δέν απειλεί ούτε διεκδικεί τίποτα λόγω απόστασης).
Στήν μικροεγκληματικότητα υπάρχουν διαφορές,αυτό είναι αλήθεια.Ομως καί πάλι τό να ζητάω ´καταστολή ´ και να δηλώνω ´μίσος´ γιά όλους τού αλλοφύλλους συλλήβδην χωρίς διακρίσεις,γιά μένα,ξεπερνά την αντιπαθεια λόγω προσωπικής εμπειρίας.

Για τη μικροεγκληματικότητα πιστεύω πως έχει περισσότερο κοινωνικό υπόβαθρο.
Η μεγάλη διαφοροποίηση θα είναι, πιστεύω, στη βαρειά εγκληματικότητα και ιδίως το οργανωμένο έγκλημα. Μάλιστα λέγεται πως κάθε φυλή έχει και τον εγκληματικό τομέα εξειδίκευσής της.
Το επιχείρημα για τις γειτονικές χώρες κάμπτεται στην περίπτωση των μεταναστών από την πρώην ΕΣΣΔ. Ίσα-ίσα, εδώ επάνω έχω την αίσθηση πως έχουν χειρότερη υπόληψη από τους Αλβανούς, οι τελευταίοι θεωρούνται λίγο-πολύ νοικοκυραίοι.

Δεν ξέρω εάν αυτό που βλέπουμε και καταδικάζουμε είναι όντως ρατσισμός ή αγανάκτηση για την απουσία του κράτους. Φυσικά δεν είναι δύσκολο να φυτρώσει κοντά σε αυτό και ο ρατσισμός, πάντως νομίζω πως θα έπρεπε να μας προβληματίσει, πριν κάνουμε λόγο για ρατσισμό, το ότι οι μύδροι δεν εκτοξεύονται πρωτίστως για τους "ξένους που μας παίρνουν τις δουλειές" αλλά για τους "ξένους που μας ρημάζουν". Γιατί αυτό ακούω κυρίως, και αυτό είπε και ο Μελίδης, έστω με τον ακραιφνή (όσο κομψότερα μπορώ να τον χαρακτηρίσω) τρόπο που το είπε.

Για την ώρα !
Ποτέ δεν ξέρεις τί θα του ξημερώσει..:flipout:

Βρε Δημήτρη μου, το ζειν επικινδύνως, μούχει μείνει χούϊ παιδιόθεν. :HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Για τη μικροεγκληματικότητα πιστεύω πως έχει περισσότερο κοινωνικό υπόβαθρο.
Η μεγάλη διαφοροποίηση θα είναι, πιστεύω, στη βαρειά εγκληματικότητα και ιδίως το οργανωμένο έγκλημα. Μάλιστα λέγεται πως κάθε φυλή έχει και τον εγκληματικό τομέα εξειδίκευσής της.
Το επιχείρημα για τις γειτονικές χώρες κάμπτεται στην περίπτωση των μεταναστών από την πρώην ΕΣΣΔ. Ίσα-ίσα, εδώ επάνω έχω την αίσθηση πως έχουν χειρότερη υπόληψη από τους Αλβανούς, οι τελευταίοι θεωρούνται λίγο-πολύ νοικοκυραίοι.

Δεν ξέρω εάν αυτό που βλέπουμε και καταδικάζουμε είναι όντως ρατσισμός ή αγανάκτηση για την απουσία του κράτους. Φυσικά δεν είναι δύσκολο να φυτρώσει κοντά σε αυτό και ο ρατσισμός, πάντως νομίζω πως θα έπρεπε να μας προβληματίσει, πριν κάνουμε λόγο για ρατσισμό, το ότι οι μύδροι δεν εκτοξεύονται πρωτίστως για τους "ξένους που μας παίρνουν τις δουλειές" αλλά για τους "ξένους που μας ρημάζουν". Γιατί αυτό ακούω κυρίως, και αυτό είπε και ο Μελίδης, έστω με τον ακραιφνή (όσο κομψότερα μπορώ να τον χαρακτηρίσω) τρόπο που το είπε.

Εννούσα την αντίληψη τού ´κοινού νου´και δέν το γράφω υποτιμητικά.Εάν ρωτήσεις πρώτοι έρχονται οι Αλβανοί στό συλλογικό υποκείμενο.
Και τό ´οι ξένοι μάς ρημάζουν´είναι κάτω από την μισή αλήθεια...Και οι ντόπιοι μάς ρημάζουν και αυτοί έχουν οργανώσει τίς δικές τους μαφίες..Οσο μεγαλώνει η φτώχεια το ρήμαγμα θά μεγαλώνει.Και εκεί,χωρίς ναναι αληθινό,θα τά ρίχνουν οι ´επιτήδειοι ´μόνον στούς ξένους.
Οσο γιά την αστυνόμευση σκέψου μονον οτι σε μεγάλες περιοχές ενοποίησαν αστυνομικά τμήματα αντί να δημιουργήσουν περισσότερα μικρά κατά περιοχές...

Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Λείπουν οι meletov & smoothbore ή είναι η ιδέα μου ??

Πολύ κόσμια εξελίσσεται η συζήτηση και ανησυχώ..:grandpa:

Eδω ειμαστε..μην στεναχωριεστε...δεν θα μας χασετε :rolleyes:

Πάντως χτες το πρωί,πήγα στην εκκλησία για την Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία,κοινώνησα και ένοιωσα πλήρης σαν χριστιανός χρονιάρα μέρα.

Βγαίνοντας απ την εκκλησία έσπρωξα ένα δυό γυφτάκια που ζητιάνευαν,κατρακύλισαν τις σκάλες,το απήλαυσα,πήγα στο σπίτι μου, έφαγα και κοιμήθηκα σαν μωρό !:antlers:

Αυτή ήταν η καλή μου πράξη σήμερα και σκέφτηκα να την μοιραστώ μαζί σας ..

Last edited:
Status
Not open for further replies.