O AH BAΣΙΛΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΕΜΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ!!!!

Χθές πέρασα απο το μαγαζί που έγινε η συναλλαγή, γιά να τακτοποιήσω κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες.Αυτη την εβδομάδα θα παραλάβω το πυροβολικό αλά πινακίδες θα έχω απο τον ερχόμενο χρόνο, καταλαβαίνεται γιατί.
Ξαναανέβηκα επάνω στην σέλα της και πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο άνετα καθόμουνα σε σχέση με την κατηγοράι της μηχανής, αλά και το ύψος μου.Εχω ανέβει σχεδόν σε όλες τις Moto αυτης της κατηγορίας και μάλιστα παλαιώτερα απέριψα την αγορά του cbr110xx γιατί δεν με βόλευε καθόλου η θέση οδήγησης.Το ίδιο και στην zzr.....Είναι η πρώτη μηχανή της κατηγορίας που κάθομαι τόσο καλά.Απο μιά δοκιμή που έκανα και στην πίσω θέση, τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, ιδιαίτερα για αναστήματα που δεν ξεπερνούν το 1,75.

ΜΕΓΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ !!!!!!!!!!

πολυ καλη επιλογη !!!!!!

και ΠΑΝΤΑ κρανος και προσοχη !!!!!!!!!!!!!!

....καντε κανα ταξιδακι προς τα δω αμα εχετε ευκαιρια ....
για να την ασημωσω δηλαδης .................

ΜΕΓΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ !!!!!!!!!!

πολυ καλη επιλογη !!!!!!

και ΠΑΝΤΑ κρανος και προσοχη !!!!!!!!!!!!!!
....καντε κανα ταξιδακι προς τα δω αμα εχετε ευκαιρια ....
για να την ασημωσω δηλαδης .................

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη...
Πολύ καλή η ιδέα σου, άλλωστε στα μέρη σου δεν έχουμε έρθει ακόμη.Ετσι και αλλοιώς τι είναι;....λίγες ώρες μόνο δρόμο!!

Last edited:
Πάντως εαν τελικά η Αννα έχει πρόβλημα με την πίσω θέση, βρήκα τις άκρες στο America και με σχετικά καλή τιμή, λέω να μετατρέψω την Hayabusa ,ως εξής:
01-721.jpg
02-721.jpg

03-721.jpg

:flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Το Honda Varadero XLV 1000cc/2001....απο εβδομάδα θα είναι παρελθόν και τώρα περνάω τα τελευταία χιλιόμετρα στην σέλλα της, μετά απο 52.000 χιλιόμετρα και 6 περίπου χρόνια πιστής -συγκατοίκησης- ευτυχώς χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά πάνω στο κορμί της, αλά και στο δικό μου!!!

Αλλαγή πλεύσης πλέον, μιά και τα καθημερινά χιλιόμετρα σχεδόν μόνο στην Αττική οδό, άλλαξαν τα δεδομένα.....

Το Suzuki GSXR 1300 Hayabusa/2005 με μόλις 9.000 στο πετσί της, θα είναι στην θέση ,της Varadero και μάλλον θα μείνει γιά πάντα!!!

Σε κάποιους το έλεγα, αλλά μάλλον δεν με πίστευαν....
Αννιώ...καλά χιλιόμετρα να'χουμε!!!!:ernaehrung004:

Σημ:Είναι και το ίδιο χρώμα η Foto....

Kαλορίζικη φίλε. Nα προσέχεις στους δρόμους!...

Παιδιά, όπως είπε και η γυναίκα μου(@#$%#@^&:flipout: )η busa,ήρθε στο γκαράζ πριν λίγες ώρες.
Αρχικά απο το σημείο που την πρέλαβα μέχρι να βγώ Αττική οδό γινόταν χαμός απο κίνηση, και παρ'όλλα αυτα περισσότερο κουράστηκα λόγω νέας προσαρμογής, παρά απο την οδήγησή της.Τελικά στις μεγάλες Moto δρόμου είχα μείνει πίσω καμιά δεκαριά χρόνια, όταν οδηγούσες με περίεργες τρύπες στην απόδοση του κηνητήρα, λόγω μεγάλης πιδύναμης που κυρίως έβγαινε ψηλά.Εδω τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.Τέτοιο ήσυχο, πολυτισμένο και παράλληλα ατίθασο άλογο, δεν έχω ξαναοδηγήσει ποτέ μου.
Τι θέλεις;ησηχη οδήγηση;την έχεις σε ότι νούμερο και εαν δείξει το στροφόμετρο.Θέλεις γκάζι και επιτάχυνση;άνοιξε λίγο απότομα το δεξί σου καρπό και θα είναι σαν να σε τραβάνε εκατό χέρια μαζί!!!φαντάζομαι τι οδηγικές εμπειρείες θα έρθουν στην συνέχεια.Το καλό είναι ότι την φοβάμαι, παρά το ότι είναι πολύ φιλική μαζί μου.Χρειάζονται χρόνια οδήγησης σε δίτροχο γιά να το νοιώσεις αυτο.
Γιά μιά στιγμή στην Αττική οδό, κατάλαβα ότι μάλλον πρέπει να πηγαίνω γρήγορα...κοιτάω το ταχύμετρο....220 λέει....και είχα μόνο 5η ταχύτητα!!!!
Αυτές τις ημέρες θα εξικοιωθώ πάνω στην σέλα της, γιατί χριεάζεται χρόνος η μετάβαση απο super on-off σε super sport turing, άσχετα εαν είχα πριν χρόνια και άλη μηχανή τέτοιου είδους.....
Αυριο θα προσπαθήσω να σας περάσω και τις πρώτες foto....πραγματικές αυτη την φορά!!!

Last edited:
Και μιά εγκυκλοπαιδιακή ερώτηση:...
Ξέρει κανείς απο που πήρε το όνομα Yahabusa η GSX1300-R και τι σημαίνει;......

Είναι ένα είδος γιαπωνέζικου γερακιού.Το γεράκι κυνηγάει άλλα πουλιά όπως π.χ. blackbirds,το πιάσαμε το υπονοούμενο έτσι ?? ;)
Το σπαθί υπάρχει για να θυμίζει οτι είναι εξέλιξη του θρυλικού Katana.
Το ιδεόγραμμα συμβολίζει κάτι μεταξύ δυνατού και γρήγορου.
Tελικά τόσα χρόνια στο Τόκυο δεν πήγαν χαμένα.Κάτι μας έμεινε..

Υ.Γ. είναι Ηayabusa και όχι Yahabusa