O AH BAΣΙΛΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΕΜΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ!!!!

Είτε είσαι μοτοσικλετιστής είτε αυτοκινητιστής είτε και τα δύο..
Όταν τρέχεις θέτεις πάνω απ'όλα εαυτόν σε κίνδυνο!
Έτσι απλά ..
Άρα πρώτα θα πρέπει να σκεφτούμε και τον εαυτό μας λιγάκι..:chinscratch:

Αν αναλογιστούμε τι ζημιά μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και είμαστε νοήμονες τότε θέλω να πιστεύω οτι δεν θα θέλαμε να πάθει συνάνθρωπος μας κάτι παρόμοιο με δική μας υπαιτιότητα..

Προσοχή και σύνεση!!!-bye-

Υ.γ Άντε αδέρφια να είστε προσεκτικοί στους δρόμους τις γιορτινές αυτές μέρες και όταν γυρίσουμε όλοι με το καλό πίσω τότε ξανασκεφτόμαστε πως θα χαλιναγωγήσουμε ένα απο τα πιο δυνατά ανδρικά πάθη που μας διακατέχει..
την ταχύτητα!!!:devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: O AH BAΣΙΛΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΕΜΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ!!!!

Όταν τρέχεις θέτεις πάνω απ'όλα εαυτόν σε κίνδυνο!
Έτσι απλά ..
Άρα πρώτα θα πρέπει να σκεφτούμε και τον εαυτό μας λιγάκι..:chinscratch:

Ναι αλλα αν καποιος πηγαινει στην εθνικη με 100 κι εγω ερχομαι απο απεναντι, παω να παρω τη στροφη με 190 επειδη το οχημα μου (με 2 ή 4 τροχους) ειναι "γ@μ@το" και "μπορει" (τρελος μυθος), μου φυγει και πεσω πανω του, το οτι θα σκοτωθω κι εγω με απενοχοποιει για τον δυσμοιρο που πηγε τζαμπα???

Αυτο ελεγα πριν.. κι αυτο ειναι που εννοουσε παραπανω ο πανκροκ..

Καλο θα ηταν λοιπον, τις διαστημικες ικανοτητες των σουπερ οχηματων μας να τις απολαμβανουμε σε σωστους δρομους (βλ. Αττικη Οδος, και ΟΧΙ περιφερειακη υμηττου), κι ας εχει καμερες, ειπαμε, ολα τα μεγαλα παθη εχουν το κοστος τους, ας ειναι αυτο χρηματικο κι οχι τιποτα αλλο κακο..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O AH BAΣΙΛΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΕΜΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ!!!!

Μπορεί να μην έχεις υπ' όψη σου μοτοσυκλέτα να σκοτώνει αυτοκίνητο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Προφανώς ο Κρόκ εννοεί κάτι περίεργα άτομα, που την ψάχνουν πώς να σε στείλουν στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ασχέτως εάν εκείνοι θα καταλήξουν στο χώμα. Προφανώς ενοχλείσαι, διότι δεν ανήκεις σ' αυτήν την "εκλεκτή" ομάδα αναβατών, αλλά αυτό δεν αίρει την πραγματικότητα.

(Αυτά από κάποιον που έχει κάνει αρκετά από αυτά σε νεαρότερη ηλικία, αλλά και που, μετέπειτα και έως σήμερα στάθηκε τυχερός, όταν βρέθηκαν μπροστά του τέτοια περιστατικά, με αναβάτες, μερικοί από τους οποίους δεν ήταν ανήλικοι, και επομένως είχαν πλήρη ευθύνη, ενώ έχω και υπ' όψη μου άτομο που πήγε στον άλλο κόσμο οδηγώντας αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να αποφύγει πεζό. Βλέπεις, το προφίλ του καλού αναβάτη και του "κακού" με το αυτοκίνητο δεν είναι παρά ένα στερεότυπο, το οποίο δεν στερείται ερείσματος, αλλά καλλιεργήθηκε από γνωστούς κοντυλοφόρους του ειδικού τύπου τόσο πολύ, που μας πάει στο άλλο άκρο)...

Oχι, προς θεου δεν ειπα οτι δεν γινεται να σκοτωθει οδηγος αμαξιου απο μοτο, ειπα απλα οτι η τελευταια του φραση με πειραξε, που την ελαβα ως "αγανακτηση" απεναντι στις μοτο.
Οδηγω αμαξι, και γνωριζω τι θα πει κρυφες γωνιες, τι θα πει λιγο στο αντιθετο ρευμα, τι θα πει "ενα φωτακι μοτο στα 200 μετρα πισω μου".

Τελως παντων ευχομαι σε ολους καλα και ασφαλη χιλιομετρα, να εχουμε ολοι τον νου μας, και επειδη το thread το αρχισε ο Γιαννης, για να μας πει για το καινουριο του εργαλειο, ας μην το κανουμε μπαχαλο, και να του πω οτι................................................................................................

το δικο μου ειναι πιο ωραιο (ετσι για να σκαει)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ Συγνωμη φιλε :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

κακως σε πειραξε (και ισως ελλειπως το προσδιορισα)
αναφερομαι σεολους εκεινους δικικλιστες-αυτοκινητιστες , ικανους και ασχετους που αδυνατουν να κατανοησουν το ποσο περιορισμενες ικανοτητες οδηγησης και αντιληψης κινησης εχει το 90% των χρηστων του δρομου και θεωρουν οτι δεν ειναι και τοσο τραγιο να περνανε αλλα οχηματα με ταχυτητες περαν τον 80-90 χαω επιπλεον (δηλαηδ οντως δε θα ηταν τραγικο αν για παραδειγμα αυτος που πηγαινε με 100 στην μεσαια ηταν ικανος χρηστης)
εδω με αυτοκινητο πας με 170-180 (δηλαδη +50 απο τα 120-130 της συνηθης ταχυτητας) και σου σκαει απο τη μεσαια τυπος που προσπερναει φορτηγο και δε σε πηρε χαμπαρι , που δηλαηδ να οδηγεις μηχανη με 230 - στη μεση θα τον κοψεις (αν δεν πεταχτεις κιολας σε κανα αντιθετο ρευμα κλπ κλπ)

και φυσικα η αττικη οδος δεν ενδεικνυται για τετοιες δοκιμες διοτι πολυ απλα το βραδυ που νομιζετε οτι ειστε μονοι σας ,το ιδιο ακριβως θα νομιζουν και οι αλλοι 20 χρηστες του δρομου εκεινην την ωρα (αραγε εκεινους τους καφρους απο ενα περιοδικο του κ... που εβγαλαν dvd μια Μ6 να πιανει 340 στην αττικη τους κλεισανε ισοβια η ακομα?)

καλα και ασφαλη χιλιομετρα για να μας βρει και το 2008 να τα λεμε!

Απάντηση: Re: O AH BAΣΙΛΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΕΜΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ!!!!

κακως σε πειραξε (και ισως ελλειπως το προσδιορισα)
αναφερομαι σεολους εκεινους δικικλιστες-αυτοκινητιστες , ικανους και ασχετους που αδυνατουν να κατανοησουν το ποσο περιορισμενες ικανοτητες οδηγησης και αντιληψης κινησης εχει το 90% των χρηστων του δρομου και θεωρουν οτι δεν ειναι και τοσο τραγιο να περνανε αλλα οχηματα με ταχυτητες περαν τον 80-90 χαω επιπλεον (δηλαηδ οντως δε θα ηταν τραγικο αν για παραδειγμα αυτος που πηγαινε με 100 στην μεσαια ηταν ικανος χρηστης)
εδω με αυτοκινητο πας με 170-180 (δηλαδη +50 απο τα 120-130 της συνηθης ταχυτητας) και σου σκαει απο τη μεσαια τυπος που προσπερναει φορτηγο και δε σε πηρε χαμπαρι , που δηλαηδ να οδηγεις μηχανη με 230 - στη μεση θα τον κοψεις (αν δεν πεταχτεις κιολας σε κανα αντιθετο ρευμα κλπ κλπ)

και φυσικα η αττικη οδος δεν ενδεικνυται για τετοιες δοκιμες διοτι πολυ απλα το βραδυ που νομιζετε οτι ειστε μονοι σας ,το ιδιο ακριβως θα νομιζουν και οι αλλοι 20 χρηστες του δρομου εκεινην την ωρα (αραγε εκεινους τους καφρους απο ενα περιοδικο του κ... που εβγαλαν dvd μια Μ6 να πιανει 340 στην αττικη τους κλεισανε ισοβια η ακομα?)

καλα και ασφαλη χιλιομετρα για να μας βρει και το 2008 να τα λεμε!
...μα όταν στην Αττική οδός έχεις δίπλα σου η έστω μακρυά σου 20 αυτοκίνητα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για πειραματεισμούς...