Ο Άι Βασίλης μου έφερε τον imac μου!!!

18 June 2006
7,544
Καλή χρονιά σε όλους!!!

Ναι φίλοι μου!!!....πριν από δύο μέρες μούρθε ο imac μου!!!...και έχω πάθει πλάκα!!!

τι μηχάνημα είναι αυτό!!!!

κι ο γενναιόδωρος άγιος μου έκανε όλες τις χάρες ....και μούφερε τον super imac!!!

έχουμε και λέμε λοιπόν:

Display:24-inch model με 1920 by 1200 pixels

επεξεργαστή: 3.06GHz Intel Core 2 Duo processor

6MB shared L2 cache at full processor speed

4GHz μνήμη RAM

500GB Serial ATA 7200-rpm hard drive

Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 8800 GS graphics processor with 512MB of GDDR3 memory

έχω μείνει άφωνος!!!

ΥΓ: πάντα τα μηχανήματα της Apple μου προκαλούσαν δέος....όμως από τις 26Αυγούστου-που απέκτησα το iPhone-ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος!!!...και ο δρόμος χωρίς επιστροφή!!!

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον Θεοθάν για τον επαγγελματισμό του!!!

και τον Panoxgr για την βοήθειά του στα πρώτα μου βήματα με τον imac!!!

Χρόνια πολλά σε όλους!!!...και πάντα με τέτοια δώρα!!!-bye-

εδώ μερικές φώτο...

Attachments

• IMG_0344 (Medium).JPG
    IMG_0344 (Medium).JPG
    40.4 KB · Views: 36
  • IMG_0351 (Medium).JPG
    IMG_0351 (Medium).JPG
    45.3 KB · Views: 18
  • IMG_0343 (Medium).JPG
    IMG_0343 (Medium).JPG
    48.1 KB · Views: 42
  • IMG_0356 (Medium).JPG
    IMG_0356 (Medium).JPG
    61.2 KB · Views: 79
Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε imac αυτή την στιγμή που μιλάμε, με τεράστια οθόνη, φοβερό επεξεργαστή, μνήμη πολύ, δίσκο μεγάλο, καλή κάρτα γραφικών, ότι επιθυμεί ένας χρήστης το έχει !!

Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!

σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας!!!

σίγουρα θα χρειαστώ τις συμβουλές σαν....νέος που είμαι!!!

Καλορίζικος Νάσο.
Κοίτα να τον συνηθίσεις γιατί θα τον έχεις πολλά χρόνια... Εγώ βρήκα την υγειά μου... -bye-

Re: Απάντηση: Ο Άι Βασίλης μου έφερε τον imac μου!!!

Μεγειές Νάσο. Σου έυχομαι να ξεπεράσεις την δύναμη της συνήθειας που λέγεται Windows. -bye-

επίσης Νάσο.
Προχτές ήμουν στο public και τα χάζευα.
Απείχα μόλις 10 εκατοστά από το να βάλω το χέρι στην τσέπη.
Θυμήθηκα τα λόγια του Τάσου πριν από ένα χρόνο.
Ευτυχώς η οικονομική συγκυρία δεν μου επιτρέπει να αγοράσω ένα (φυσικά μόνο γιά να το βλέπω). Μόνο και μόνο γιά το λόγο αυτό θα τα έδινα τα λεφτά. Τα αξίζει. Γιατί φυσικά δεν είμαι άξιος και ούτε έχω τον χρόνο και την πολυτέλεια να το χρησιμοποιήσω και να το αξιοποιήσω.
Πάντως είναι αντικείμενο πόθου.....

Μεγειες ρε Νασο!
Αριστη επιλογη... και εγω ψηνομουν, αλλα δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησω desktop υπολογιστη σπιτι μου (μονο laptop)..

Πάντως όσο και αντικείμενα πόθου να είναι, αν κάποιος είναι advanced χρήστης με μηχανήματα περίεργα που πρέπει να τα κάνει αναβαθμίσεις (που προσωπικά έχω μπόλικα), πάντα θα πρέπει να υπάρχει στο σπίτι κι ένα laptop με windows. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, πρώτα θα βγουν εφαρμογές για windows και μετά για Mac. Και κάτι περίεργες, δεν βγαίνουν για Mac.

Kaloroiziko Νασο...
Κι εγω εχω 3-4 pc σπιτι και καθονται!!!
Κατα 90% χρησιμοποιω το macbook pro , μονο για htpc εχω ακομη pc που το δουλευω πολυ.
Αν βγαλει και καποιο software για bluray , μαλλον θα το δωσω κι αυτο!
Μην ξεχναμε οτι τα σημερινα mac τρεχουν windows, καλυτερα και απο pc !

Μωρε ας ειχε support η Apple για HTPC και θα εβλεπες ποσο γρηγορα θα αντικαθιστουσα το htpc μου με ενα Mac..

Πάντως όσο και αντικείμενα πόθου να είναι, αν κάποιος είναι advanced χρήστης με μηχανήματα περίεργα που πρέπει να τα κάνει αναβαθμίσεις (που προσωπικά έχω μπόλικα), πάντα θα πρέπει να υπάρχει στο σπίτι κι ένα laptop με windows. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, πρώτα θα βγουν εφαρμογές για windows και μετά για Mac. Και κάτι περίεργες, δεν βγαίνουν για Mac.
Νομίζω ότι τα παραπάνω είναι απλά το θέμα της συνήθειας κ τίποτα παραπάνω...ότι χρειάζεσαι υπάρχει κ σε mac, αφού τώρα πια είναι κ αυτά σε πλατφόρμες intel, οπότε είναι πιο εύκολο για να αναπτύσουν κώδικα για τα μηχανήματα χωρίς να χρειάζεται να τον ξαναγράψουν για τα mac στο 100% τους. :a0210:
Εγώ ως προγραμματιστής που γύρισα από windows σε mac πριν χρόνια, ο μόνος λόγος που έβαλα windows σε δικό τους partition στο macbook pro μου ήταν γιατί η γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιούμε στην δουλειά μου υπάρχει μόνο για windows.
Αυτό όμως είναι μια συγκεκριμένη περίπτωση.
Το μόνο μείον που βλέπω προσωπικά είναι η έλλειψη παιχνιδιών, που κ αυτό σιγά-σιγά αρχίζει κ βελτιώνεται, πχ. βγήκε το call of duty 4 κ.α.
Από εκεί κ πέρα, μόνο το γεγονός ότι το λειτουργικό του δεν θα σου σκάσει/κολλήσει ποτέ, αυτό κάτι λέει...συν ότι οποιαδήποτε εφαρμογή θελήσεις, για φωτογραφία, βίντεο, 3d modelling κ.α. θα την βρεις σίγουρα. Υπάρχουν φυσικά κ πάρα πολλές εφαρμογές δωρεάν, ακόμα κ ολόκληρο πακέτο office, το οποίο καλύπτει όλες τις δυνατότητες του microsoft office, το οποίο κ αυτό για mac κ λίγο παραπέρα...
Κλείνω αυτό το μηνυματάκι, γιατί είναι κ εκτός θέματος από το θέμα κ την χαρά του Νάσου, ότι αν κάποιος κάνει το βήμα αλλαγής (γίνε κ εσύ ένας switcher), τότε δεν θα το μετανιώσει ! :BDGBDGB53:

Νάσο, ότι θελήσεις μπορείς να το ρωτήσεις, εδώ, κατ'ιδίαν με πμ & τηλ κτλ. -bye-