Ο αναποφασιστος!!(αγορά νεας τηλεόρασης)

portishead_28

New member
2 October 2009
77
Loutraki
Καλησπερα, πανω που ημουν ετοιμος για αγορα tv lg 8500 ο κολλητος μου-αφεντικο μου βρηκε σε καταστημα(δεν λεω για ευνοητους λογους) kuro 5090 50 ιντσων 1350ευρω χωρις το φπα. Δηλ 1670νομιζω. Και ειναι εκει μου λεει πανω απο χρονο. Το θεμα μου ειναι αν αξιζει.. Προσεχτε λογω gaming ps3 οχι σαν εικονα που ειναι δεδομενα καλη. Λετε αν την παρω και αρχισω το pro με τις ωρες να την καταστρεψω; Δεν ξερω καθολου γιαυτο ρωταω. Ευχαριστω.

Re: Ο αναποφασιστος!!

1) Αν η Kuro είναι ανοιχτή και παίζει όλο αυτό το διάστημα σε deafult ρυθμίσεις, θα πρότεινα να μην το ρισκάρεις σε καμιά περίπτωση. Είναι ίσως και η μοναδική περίπτωση να πεις όχι σε μία Kuro.

2) Τονίζεις το gaming. Βλέπω παίζεις και Pro. Δεν παίρνεις καμία LCD καλύτερα?

Last edited:

οχι ειναι κλειστη σε κουτα -δεν την εχω δει με τα ματια μου να πω την αληθεια, απλα μου τονισε οτι την βλεπει κανα χρονο στο ιδιο σημειο με τη κουτα να εχει πιασει αραχνες. αν καταληξω σε lcd παντως θα πω το καταστημα για οποιον ενδιαφερεται. σιγουρα θα παω να ελεγξω για να εχω προσωπικη αποψη. κριμα ειναι μια κορυφαια τηλεοραση-οπως την εχετε πει να μην μπορεις να παιξεις παιχνιδια..

Αν είναι έτσι φίλε μου καλέ πάρτην με κλειστά τα μάτια. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται.Απλά κάνε μια επαλήθευση εκεί ότι δεν έχει ανοιχτεί και χτύπα την.

Απλά μην παίζεις gaming εκεί. Τέτοια κούκλα μην την ρημάξεις, κρίμα είναι.

δεν εχω επιλογη δευτερης τηεορασης, βλεπεις γκαρσονιερα δεν μπορω να εχω δυο.. εχω σκασει σου λεω!!

Στην θέση σου ούτε κατά διάνοια να θυσίαζα την "Βασίλισσα" για το Pro. Δηλαδή δεν παίζει με τίποτα να γινόταν τι να λέμε τώρα.
Εδώ την G20 που έχω και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω το "ξεχασμένο" XBOX πάνω. PC και πάλι PC.

Eν κατακλείδι, και δεν σου ξαναλέω κάτι άλλο αφήνοντάς το σε σένα πλέον, θα την χτυπούσα με 45άρι και θα έφευγα.

Its your decision.

Σαν τηλεοραση ειναι μακραν κορυφαια ακομη και σημερα...

Αν ομως παιζεις πολλες ωρες οι Pioneer δεν ειναι τοσο ανθεκτικες στο gaming οπως πχ. οι Panasonic , υπολογιζε οτι για καθε ωρα που παιζεις θα πρεπει αλλη μια ωρα τουλαχιστον να μην δειχνει στατικες εικονες...

Εγω να σου πω την αληθεια μου δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου! Πολυ δυσκολη επιλογη...

ωραιοι φιλοι ειστε!!! πως να βγαλω το φιδι απο τη τρυπα μονος μου!! σνιφ σνιφ!! καταρχην θα δω αν οντως ισχυει οτι ειναι αθικτη και θα σας πω! ευχομαι να μην ειναι αληθεια για να με βγαλει απο τη δυσκολη θεση!:chinscratch:

Κατι μου λεει πως τηλεοραση 46 και πανω μονο πλασμα αξιζει.. Αρχιζω να ξενερωνω με τις lcd! Α ρε yperion φωτιες αναβεις! Βρες καμια lcd που να εχει καταπληκτικη κινηματογραφικη εικονα! (πλακα κανω) πιθανων δεν θα υπαρχει:bigcry:

εχω μπλεξει με τη κωλοδουλεια και δεν προλαβαινω ειναι και μακρια απο εκει που μενω. ελπιζω μεχρι την τριτη να τα καταφερω. οτι και να γινει θα ποσταρω σιγουρα να πω εντυπωσεις.

Μολις εφτασα σπιτι σπιτι και αρχιζω με διψα μπορω να πω τις εντυπωσεις μου. Ξεκιναμε. Προκειται για την PDP-Lx 5090H. Ηταν κλεισμενη σε κουτα. Ρωταω τον υπαλληλο αν εχει ανοιχτει ποτε. Μου λεει οχι καθολου και η τιμη της ηταν 2500 χωρις φπα. Απλα πολιτικη της εταιριας ειναι ενα προιον παλιο που δεν το ξαναφερνουνε να το πουλανε σε τιμη κοστους. Η τηλεοραση οντως δεν εχει ανοιχτει, σφραγισμενη στην κουτα της και η τιμη της ειναι 1670 χωρις ηχεια και βαση. Η εγγυση μου ειπαν ειναι 2χρονια και με την αποδειξη στην αντιπροσωπεια. Δεν την εχω δει ποτε live ουτε και καμια kuro αλλα κατεληξα στο να πληρωσω 200 ευρω προκαταβολη και να ειμαι κατοχος της απο παρασκευη. Ξερω.. Τα παιχνιδια τα ξεχναω και μαλλον αποκλειστικα απο λαπτοπ. Ειλικρινα ελπιζω να με αποζημιωσει η εικονα της. Πλασμα δεν ειχα ποτε και στη θεση που θα παρει υπαρχει μια crt 28σονυ. Απλα θελω να με βοηθησετε γιατι δεν ξερω τιποτα απο στρωσιματα και burn in. Αυτα και θα επανερθω! Ειμαι ηδη αρκετα αγχωμενος αλλα με την καλη εννοια!!

μπραβο σου αφου αποφασισες να παρεις την καλυτερη τηλεοραση.
ελπιζω να την καταευχαριστηθεις οπως και οσοι εχουν την ιδια τηλεοραση(την ιδια εχω και εγω).
απλως στην αρχη θα πρεπει να προσεξεις λιγο τις ρυθμισεις.
οποτε καλοριζικη και καλες θεασεις.