O ANT1 δειχνει Cartoon Network?

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,449
Homeless
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία?

Σήμερα καθώς έβλεπα το GP της Formula 1 στον ΑΝΤ1 ξαφνικά η εικόνα άλλαξε. Το σήμα του ΑΝΤ1 εξαφανίστηκε και άρχισε να δείχνει Cartoon Network. Πως έγινε αυτό μου λετε? Το εχω και γραμμένο στο dvd-r και μπορω να το ανεβασω και σε video αν θελετε. Το οποίο dvd-r ειναι συνδεδεμένο με αναλογική κεραία και έγραφε απο αναλογικό κανάλι. Δεν είναι καν συνδεδεμένο με κάποιον δορυφορικό δέκτη εξωτερικα. Οποτε αποκλείουμε κάθε ενδεχόμενο να έχω κάνει εγώ κάποια πατατιά.

Το είδε κανείς άλλος???

Για πείτε τώρα να ακούσω γνώμες:hippy:

Και ενα screenshot απο το κινητό. Εχει και ελληνικούς υπότιτλους αν το προσέξατε.

έγινε για κανα δίλεπτο, κάποια π@παριά θα έκαναν μέσα στη νόβα....

Εγω δεν εχω ουτε Nova ούτε δορυφορική. Απο αναλογικο σημα βλέπω ΑΝΤ1 μόνο.

το είδα που το έγραψες αλλά το καρτουν μόνο μέσω νόβα βγαίνει...... οπότε διορθώνω αυτό που έγραψα, την παπαριά μάλλον ο Αντ1 την έκανε από το κοντρολ του !!!!!

επίσης, πέρα απο αυτό που λέει ο =silent= κάποια στιγμή κόλλησε ένα replay που έδειχναν με αποτέλεσμα να "παίζει" μια παγωμένη εικόνα για τουλάχιστον 10-15 δευτερόλεπτα αλλά τα παλικάρια στον ΑΝΤ1 δεν πήραν χαμπάρι και συνέχισαν κανονικά την μετάδοση σαν να μην τρέχει μια...

edit : και να μην το ξεχάσω,

βλέπεις καλά, βλέπεις ΑΝΤ1 !!!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Κι εγώ το είδα! Παίζει όμως στην περιοχή που μένεις να κάνουν αναμετάδοση του σήματος του ΑΝΤ1 μέσω νόβα (εμάς στη Γλυφάδα έτσι γίνεται και όποτε έχει κακοκαιρία αντί για εικόνα βλέπουμε ενα μήνυμα "No or Bad signal !"

Οπότε παίζει και να μην έγινε απο τον ΑΝΤ1 κεντρικά, αλλά μέσω "νόβα".

Το φαινόμενο παρατηρήθηκε απο Βόρειο Ελλάδα που βρίσκομαι εγω μέχρι και Αθήνα τουλάχιστον. Σχεδόν Πανελλαδικά δηλαδη. Ισως και παρακατω. Σιγουρα δεν εχει σχεση με τοπικό αναμεταδότη. Ρομπα ξεκούμπωτη έγιναν.

από την άλλη όμως αυτό που έβλεπα εγώ ήταν μέσω της ακατανόμαστης και όχι της επίγειας, οπότε μάλλον η πατάτα έγινε από τον Αντ1 !!!!

Φυσικά και την πατάτα την έκανε ο ANT1. Εκτός και αν η Nova ξεκίνησε τις επίγειες μεταδόσεις:D