spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,287
γειά σου συμφορουμίτη με τους κοινούς προβληματισμούς. Γιατί προτιμας τον Epson απο τον Panasonic;
Καλά κάνει, οι CRT είναι πιά τελειωμένη τεχνολογία, και ειδικά οι 7 ιντσοι,
το BLUE RAY απαιτεί 8 ίντσες και πάνω σε CRT και οπωσδήποτε HDMI και
scaler!
Ετσι οπως τα λες ειναι αλλά με αυτη τη λογική μπορεις να βλεπεις και VHS....Δηλαδή εγώ που εξακολουθώ να απολαμβάνω τον 7ιντσό μου CRT εδώ και κάτι χρόνια και τα τελευταία 2-3 με HD σε 1080i θεωρούμαι ... ντεμοντέ; Οι ταινίες σε ότι φορμά και ανάλυση να είναι τις απολαμβάνω. Ακόμη και laserdisc αγοράζω περιστασιακά μιας και είναι τσάμπα τώρα πιά και τα απολαμβάνω, όπως και τα dvd και τα HD-DVD.
Άμα ξεκινήσει η ταινία "βυθιζόμαστε" και εγώ και τα παιδιά, ακόμη και από τα LD.
Ετσι οπως τα λες ειναι αλλά με αυτη τη λογική μπορεις να βλεπεις και VHS....
Το θεμα απλως ειναι οτι χανεις ενα κομματι απολαυσης ετσι![]()
Δηλαδή εγώ που εξακολουθώ να απολαμβάνω τον 7ιντσό μου CRT εδώ και κάτι χρόνια και τα τελευταία 2-3 με HD σε 1080i θεωρούμαι ... ντεμοντέ; Οι ταινίες σε ότι φορμά και ανάλυση να είναι τις απολαμβάνω. Ακόμη και laserdisc αγοράζω περιστασιακά μιας και είναι τσάμπα τώρα πιά και τα απολαμβάνω, όπως και τα dvd και τα HD-DVD.
Άμα ξεκινήσει η ταινία "βυθιζόμαστε" και εγώ και τα παιδιά, ακόμη και από τα LD.
Εκεί ο καθενας εχει τα δικά του κριτήρια....Συμφωνώ. Με τί αντίτιμο όμως;
Άλλαξα το καλώδιο σε component και το wii εμφανίστηκε στην οθόνη σε 480p και καλή εικόνα αλλά τα όρια του κάδρου είναι μικρότερα από αυτά που έχω για BD και PC. Πως αντιμετωπίζεται αυτό; μάλλον θα ανοίξω άλλο θέμα "ρυθμίσεις OPTOMA HD82"
Καταρχάς, καλορίζικος και καλές θεάσεις!!!
Περίεργο πρόβλημα, σαν να μην είναι ενεργοποιημένος ο ενσωματωμένος scaler του προβολέα. Υπάρχει κάποια επιλογή στο μενού περί scaling? Κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις fullscreen στο κάδρο σου ακόμα και με μικρότερη ανάλυση εισερχόμενου σήματος. Όταν λες μικρότερο πόσο εννοείς? Μισή οθόνη, ας πούμε?
Δεν εχω δει στο μενου κάτι γιά scaler
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.