O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

Να το δούμε για να αντιληφθούμε τι; Ποιός αντιγράφει ποιόν;

gsmarena_013.jpg

gallery1_20080408.png

Πάντως λέμε ότι με τα windows mobile θα βάζουμε εφαρμογέα, θα τρέχουμε το ένα, θα τρέχουμε το άλλο, multitasking και πάει λέγοντας. Και εγώ έτσι σκεφτόμουν και είχα χαρεί πάρα πολύ όταν από το "κλειστό" περιβάλλον της ericsson το P900 πήγα σε windows mobile.

Στην πράξη μετά από 2 χρόνια χρήσης ξέρετε τι είχα εγκαταστήσει; μόνο το SPB....
Στην πράξη μόνο τον browser χρησιμοποιούσα και αυτό με χίλιες δυό ελείψεις λόγω windows mobile 5.
Πείτε μου ποιός κάθεται να κάνει επεξεργασία σε excel και σε word και δεν ξέρω γω τι άλλο σε 2.8" (που στην ουσία μένει η μισή με τα εικονίδια γύρω-γύρω) την στιγμή που οι 9.9 χρήστες στους 10 που έχουν windows mobile τηλέφωνο θα έχουν και ένα (τουλάχιστον) laptop;
Ας μην γελιόμαστε. Δυό πράγματα κάνεις με το τηλέφωνο : email και internet. Αντε και gps για όσους έχουν κεραία.
Πάντως με το που είδα ιντερνετ σε S100, S200 γέλασα με το μέγεθος.....είναι πολύ μικρό ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε. Οσο για το destinator , κλάμα....

ειναι τι θελει να κανει ο καθενας με το κινητο/communicator/οπωςθελετεπεστετο του. εγω το iphone το εχω 4 μερες μολις! αλλα και η καμερα του μου κανει, που ειναι μαλιστα καλυτερα απο αυτη του se w910i, και τα mail μου παιρνω και το browsing μου κανω λες και ειμαι στο μακ μου...

εχοντας παιξει με αρκετα κινητα και βλεποντας το Ν95 των 8γιγα, που θεωρειται απο τα καλυτερα, πραγματικα καταλαβαινω οτι οι επομενες εκδοσεις του (iphone) εχουν μελλον ακομα! προσωπικα τα νοκια εδω και 3-4 χρονια αν και εχουν παρα πολλες εφαρμογες, μου φαινονται παρα πολυ δυσχρηστα! οσο για htc, εχω ελαχιστη επαφη, αλλα οσους ξερω που εχουν τετοιο και υποτιθεται τα χρειαζονται, ουτε το 30% δε χρησιμοποιουν...

αρα, τα χρειαζεστε ολα οσα εχει το htc, η απλως το θελετε γιατι τα εχει κι ας μην ξερετε να τα χρησιμοποιειτε (δεν παει σε κανεναν η ερωτηση, ειναι γενικη)?

θυμαται αραγε κανεις πως ηταν τα πρωτα htc?

Και για να μην ξεχνιόμαστε για τι μιλάμε πάρτε μια γεύση και μετά ξαναμιλήστε μου για iphone:
http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond_caught_live-news-505.php#

Και μια ματιά στο καινούριο Samsung i900 που θα βγει και στα specs του:

View attachment 25305

3.5G HSDPA connectivity
Windows Mobile 6.1 Pro OS
3.5″ 240×400px, 262K color TFT touchscreen display
5 megapixel autofocus camera
front camera for video calls
Built-in GSM
FM Radio
TV-Out
16GB of built-in memory
microSDHC memory card slot (up to 8GB)
Bluetooth 2.2, A2DP
Wi-Fi b/g
1500mAh battery
Dimensions: 112×56×13mm

Αυτό ναι, είναι ενδιαφέρουσα πρόταση! (3.5", 16GB, GPS Κλπ)

Οχι το htc......

οπως λεει και ο μιχαλης, ποιος αντιγραφει ποιον?

(μαλλον το htc αυτο, ειναι τετραγωνισμενο γιατι απο τα πολλα κολληματα μπορει να θελησει κανεις να κοψει τις φλεβες του:-p)

Και για να μην ξεχνιόμαστε για τι μιλάμε πάρτε μια γεύση και μετά ξαναμιλήστε μου για iphone:
http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond_caught_live-news-505.php#

Και μια ματιά στο καινούριο Samsung i900 που θα βγει και στα specs του:

View attachment 25305

3.5G HSDPA connectivity
Windows Mobile 6.1 Pro OS
3.5″ 240×400px, 262K color TFT touchscreen display
5 megapixel autofocus camera
front camera for video calls
Built-in GSM
FM Radio
TV-Out
16GB of built-in memory
microSDHC memory card slot (up to 8GB)
Bluetooth 2.2, A2DP
Wi-Fi b/g
1500mAh battery
Dimensions: 112×56×13mm
Πράγματι αυτό είναι ωραίο !:worshippy:

Γιατί το χαλάσαμε; έχει κυκλοφορήσει για να συζητήσουμε το πως ανταποκρίνεται στην πράξη;
αναμφίβολα το θέμα θα πάει περί σύγκρισης με τις υπάρχουσες συσκευές.

Οχι Τασο, αλλα σε μια παρουσιαση προιοντος, οπως εχω συνηθισει εγω τουλαχιστον, δεν βλεπω μεσα τοσο πολυ τον "ανταγωνισμο" οπως εδω , και μου φαινεται καπως....δατς ιτ !
Περιμενω να δω τα συν τα πλην, τι να περιμενω τι οχι , τιμες, διαθεση και τετοια..

Χεχε δικο μου το φταιξιμο εξ αρχης για την κοντρα με το iphone αλλα δυστυχως έτσι ειναι τα πράγματα.

Οι τυποι επιασαν και αντέγραψαν ολα τα καλα του iphone και τα φορεσαν σε ενα πολυ ωραιο κουστουμι πάνω απο το wm6.1.
Eχοντας αυτο κατα νου + οτι απο hardware εχει και της παναγιας τα ματια τοτε η συγκριση ειναι αναποφευκτη και ο νικητης -στα χαρτια- κάνει μπάμ.

Μέσα Ιουλίου θα ειναι εδω και -μαλλον- θα το εχουμε για συγκριση face to face

Πια όλα τα καλά του iphone ρε παιδιά? Θα με τρελάνετε? Επειδή βάλανε το εφέ με τα thumbnails και το touch flo? Ή το ότι αλλάζει μόνη της orientation η οθόνη?
Τι από αυτά είναι απαραίτητο και δίνει λύσεις? Αντιθέτως, το ενσωματομένο GPS και η λειτουργία του bluetooth και σαν ad2p για λόγους multimedia player είναι απλά must.
Και η saab πρώτη έβγαλε το ABS. Τι σημαίνει αυτό? Ότι οι άλλοι την αντέγραψαν άρα τα Saab είναι τα καλύτερα?

Και βέβαια την αναμενόμενη ακόμα χειρότερη αναμονή με την μη αφαιρούμενη μπαταρία.

Δεν θα διαφωνήσω επί του συγκεκριμένου μαζί σου. Θα προτιμούσα να έχει αφαιρούμενη μπαταρία. Αλλά μέντιουμ δεν είμαι για να ξέρω πως θα είναι ακριβώς το 2ης γενιάς και τι αυτονομία θα έχει. Εσύ κόβεις το κεφάλι σου ότι το HTC θα έχει καλύτερη αυτονομία;

Δεν θα διαφωνήσω επί του συγκεκριμένου μαζί σου. Θα προτιμούσα να έχει αφαιρούμενη μπαταρία. Αλλά μέντιουμ δεν είμαι για να ξέρω πως θα είναι ακριβώς το 2ης γενιάς και τι αυτονομία θα έχει. Εσύ κόβεις το κεφάλι σου ότι το HTC θα έχει καλύτερη αυτονομία;

Δε φταιει ο ανθρωπος. Εσυ δηλωσες στο ποστ 53 μεντιουμ .....:flipout: