O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

Απάντηση: Re: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

Ας μην ξεχναμε και το i900 omnia της Samsung που θα ειναι η κορυφη των WM 6.1 για φετος...

εγώ αυτό γλυκοκοιτάζω !!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

"o κοσμος" = αναφερεσε στα πανεξυπνα αμερικανακια?
Γιατι ολα τα αλλα ειναι παρανομο παραεμποριο... που οτιδηποτε παρανομο τραβαει το βλεμα... ειναι μοναδικο, ειναι πιο pul mur, εχει πολυ wow factor κλπ...
Δηλαδη απλα με αυτο που ειπες ανισχυσες αυτο που εγραψα παραπανω...! -bye-
Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε, άλλο γράφω κ εννοώ, αλλιώς το διαβάζεις κ το ερμηνεύεις.... -bye-
Το αν είναι "πανέξυπνα" ή όχι τα "αμερικανάκια" δεν με ενδιαφέρει...ο καθένας έχει τις απόψεις του... -bye-
Παραεμπόριο όπως πολύ εύστοχα το χαρακτηρίζεις, υπήρχε κ υπάρχει για οτιδήποτε διακινείται από το ebay αλλά κ άλλα παρόμοια τέτοια site. -bye- Για να μην μιλήσω κ για παραεισαγωγής σε πάρα πολλά κράτη, Ευρωπαϊκά κ μη, μέχρι κ στο carrefour εδώ αγόραζες ιΦον στα 749 ευρώ πριν 6 μήνες...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIA

Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε, άλλο γράφω κ εννοώ, αλλιώς το διαβάζεις κ το ερμηνεύεις.... -bye-

Μα προφανεστατα... σου ειπα οτι εισαι χαιρεκακος με οτι στραβα αφορα τα WM και εσυ ασχοληθηκες φυσικα μονο με την προταση για τα αμερικανακια...
Επικοινωνια μηδεν!
Τις ιδιες πωλησεις (εκατομμυρια) εχουν και τα Symbian και η πλειοψηφια του κοσμου δε γνωριζει τι εχει παρει, παρα μονο NOKIA...
Σε τι συμπερασμα σε φερνει το οτι το iphone εχει τρελλες πωλησεις? Το οτι ειναι καλυτερο? Αυτο δεν ειναι μια ερμηνεια οτι να'ναι... δικη σου? Αυτο το κανει καλυτερο των wm? Πως το εβγαλες το συμπερασμα και ερμηνευσες τις πωλησεις ετσι οπως σε βολεψε...?
Γενικα... αφου σκεφτεσαι οπως σε βολευει και γραφεις αναλογως... εγω γιατι σε πειραξε που "το" εκανα? :ernaehrung004:

Δηλαδη με δυο λογια... Οταν αποδεχτεις οτι για την επικοινωνια χρειαζονται δυο καλης λειτουργιας ακουστικα... τοτε θα την καταφερεις και δε θα τα παρατας ετσι ευκολα απαξιωνοντας μερικως ή ολικως οτι δε σε βολευει (παρασιτα ακουστικου)...

Last edited:
Αγαπητέ energy δεν έχω όρεξη να προβώ σε ανταλλαγή σχολίων προκειμένου να σε πείσω για κάτι που από την αρχή δεν μπορείς να αποδεχθείς. Άλλωστε, το θέμα αυτό δεν είναι τέτοιο κ είναι κακό να το κάνουμε τόσο εκτός θέματος...
Προσωπικά, αν βγει κάτι που να έχει μεγάλη οθόνη σαν του ιΦον με ίδια απόκριση στην χρήση, να μπορεί όμως, που δεν μπορεί το ιΦον, να στέλνει mms, να γράφει βίντεο, να αλλάζει μπαταρία εύκολα όπως τα νόκια πχ., τότε θα το αγοράσω...δεν είμαι κολλημένος με το ιΦον...τα τηλ με windows πάνω δεν τα συμπαθώ, είμαι κατά αυτών, το έχω δηλώσει άλλωστε...δεν μου αρέσει το λειτουργικό τους. Τα τηλ με symbian σαφώς καλύτερα.
Κ εννοείται ότι δεν με πείραξε που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε...ο καθένας μας σκέφτεται κ εκφράζεται με τον τρόπο του. :ernaehrung004:
Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. -bye-

Re: Απάντηση: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

τα τηλ με windows πάνω δεν τα συμπαθώ
Φιλε Μιχαλη η μονη αντισταση μου στα γραφομενα σου ηταν η χαιρεκακια... που πηγαζει απο το παραπανω...
Μονο και μονο για εναν σωστο ανταγωνισμο ασχετου προσωπικων επιλογων δε θα επρεπε να ειμαστε χαιρεκακοι...
Εμενα δε μου αρεσει το iphone γιατι δε μου αρεσουν τα κινητα "παιρνω μονο τηλεφωνο"... Η εμφανηση του ομως στην αγορα μονο καλο εκανε...!
Μικρυναν τα WM κινητα, εφτιαξε η οθονη τους (απο touch με ζελατινα), γεμισαν με τρελλες λειτουργιες video/internet, αλλαξε το user interface και εγινε ευκολο και ομορφο...κλπ
Ακομη και ο εσωτερικος ανταγωνισμος τα εκανε καλυτερα... μολις μπηκε η samsung & sony ericsson, εφτιαξαν την ποιοτητα, τις καμερες και τα λεπτυναν!...
Ολα τα παραπανω, ακομη και το iphone 3G εφεραν ενα HTC diamond, με νεο UI, αισθητηρα κινησης, λεπτο, γρηγορο, ομορφο, κλπ... και για την αντιπερα οχθη, ισως φερει το iphone nano... Το οποιο, αν εχει gps με καποιο προγραμμα για ελλαδα θα ειναι για μενα τοσο υποψηφιο οσο οποιοδηποτε WM... γιατι το μονο που συμπαθω ειναι μια καλη, με σωστο μεγεθος συσκευη που κανει πολλα! Το τι λειτουργικο εχει μου ειναι αδιαφορο!

Ναι αλλα πρεπει να παραδεχτειτε - οσο κι αν δε συμπαθειτε το iphone - οτι ειναι πρωτοποριακο οσο αφορα την μεγαλη οθονη αφης! Αν δεν ειχε βγει, δε νομιζω οτι και οι αλλες εταιριες θα εκανα τοσο γρηγορα τις αλλαγες που λες!

Σιγουρα, εχει πολλες ελλειψεις, οι περισσοτερες αντιμετωπιζονται ομως με διαφορες εφαρμογες! Ειναι ομως το πρωτο κινητο μιας εταιριας και οπωσδηποτε, θα εχει ελλειψεις. Φυσικο ειναι βεβαια, μερικες απο αυτες τις ελλειψεις να ειναι και θεμα marketing!

Οπως και να το κανουμε - κατα τη δικη μου αποψη - το iphone εφερε ενα βημα μπροστα το τι σημαινει και τι μπορει να κανει ενα κινητο (το iphone εχει δουλεια ακομα:p)

Αγαπητέ energy, δεν κατάλαβα από που κατάλαβες να είμαι χαιρέκακος....το ότι παραδέχομαι ότι δεν μου αρέσουν τα τηλ με τα παράθυρα, δεν σημαίνει κιόλας ότι είμαι χαιρέκακος!
Τέλος πάντων, κάποια τηλ όπως το παραπάνω που συζητάμε, έγιναν καλύτερα γιατί βγήκε στην αγορά το ιΦον...

Re: Απάντηση: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

1)Ναι αλλα πρεπει να παραδεχτειτε - οσο κι αν δε συμπαθειτε το iphone - οτι ειναι πρωτοποριακο οσο αφορα την μεγαλη οθονη αφης! Αν δεν ειχε βγει, δε νομιζω οτι και οι αλλες εταιριες θα εκανα τοσο γρηγορα τις αλλαγες που λες!

2)Σιγουρα, εχει πολλες ελλειψεις, οι περισσοτερες αντιμετωπιζονται ομως με διαφορες εφαρμογες! Ειναι ομως το πρωτο κινητο μιας εταιριας και οπωσδηποτε, θα εχει ελλειψεις. Φυσικο ειναι βεβαια, μερικες απο αυτες τις ελλειψεις να ειναι και θεμα marketing!

3)Οπως και να το κανουμε - κατα τη δικη μου αποψη - το iphone εφερε ενα βημα μπροστα το τι σημαινει και τι μπορει να κανει ενα κινητο (το iphone εχει δουλεια ακομα:p)

1) Οθονες 3.5" υπαρχουν πολλα χρονια στα WM... οποτε δεν μιλαμε για πρωτοπορια...

2) To νεο 3G θα εχει ελειψεις... το παλαιο ηταν απλα κινητο...

3) Το iphone εδειξε ποσο στυλατο μπορει να γινει ενα touch screen κινητο... αυτο ηταν το μεγαλο του βημα και φυσικα χαιρομαι που το εκανε γιατι θα εχουμε φετος ενα samsung omnia...

Na σας πω γιατι πολυ εχει κρατησει αυτο και με εκνευριζει γιατι το συγκεκριμενο θεμα ανοιξε για να μαθαινουμε για το htc οχι για να μπαινω μεσα να σας βλεπω να τσακωνεστε.Απορω γιατι οι συντονιστες της κατηγοριας αντι να σταματησουν το θεμα καθονται και το συνεχιζουν.Πηγαιντε σε αλλο τοπικ και φαγωθειτε και αν ο τιτλος ειναι πολυ offensive για τους iphonades να αλαχτει.Αμαν ποια...

Νταξ μωρε... συζητηση κανουμε γιατι μερικοι νομιζουν οτι το iphone εφερε κατι παραπανω απο ενα ομορφο UI... (οπως τα prada, armani, κλπ fashion phones)

Νταξ μωρε... συζητηση κανουμε γιατι μερικοι νομιζουν οτι το iphone εφερε κατι παραπανω απο ενα ομορφο UI... (οπως τα prada, armani, κλπ fashion phones)

Οκ καταλαβαινω οτι ειναι συζητηση παρολο που μερικες φορες ουτε συζητηση δεν φενεται αυτο που γινεται εδω μεσα.αλλα εγω οταν μπαινω στο avclub για να δω το συγκεκριμενο τοπικ θελω να διαβαζω για τις αποριες που εχουν μερικοι ανθρωποι πανω στο συγκεκριμενο κινητο, για τα αξεσουαρ που εχει, τα προγραματα που ειναι καλα και κακα για το κινητο, tricks and tips τετοια πραγματα.Απτις 11 σελιδες αντε 1 να εχει τετοια πραματα εδω μεσα.

Όντως ξέφυγε η κατάσταση αλλα πιστεύω οτι τα πνεύματα ηρέμησαν.

Pharmex, δώσε μας και αλλες πληροφορίες για το "διαμάντι" σου!!!!!!!

Το θέμα το παρακολουθώ από την αρχή, αλλά δεν θέλησα να αρχίσω να διαγράφω. Μπορούμε αν θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα όπου να συγκρίνουμε ΤΕΧΝΙΚΑ τις 2 πλατφόρμες, αυτή του iPhone και την Windows Mobile, ακόμα και την Symbian. Απλώς καλό είναι να μένουμε στα τεχνικά.
Τέλος θα παρακαλούσα από εδώ και πέρα σε αυτό το θέμα να μην ξαναγίνουν γενικές συγκρίσεις για τις πλατφόρμες, αλλά να συνεχίσει η ανάλυση για το diamond. Ευχαριστώ

Υπάρχουν νεώτερα. Έχει ανακοινωθεί μπαταρία μεγαλύτερη (1340mAh) από την htc. Αφού δέχονται προπαραγγελείες φαντάζομαι δεν απέχει πολύ η κυκλοφορία της.

http://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_item.aspx?i=166204

Επίσης σε κάποια άλλα φόρουμ αρκετοί πιστεύουν πως υπάρχει πρόβλημα με τρίτες εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν πλήρως το WM 6.1. με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει σε sleep η συσκευή πραγματικά ακόμα και αν κλείνεις την οθόνη. Προφανώς έτσι η μπαταρία πέφτει άμεσα.

Αν μπορεί κάποιος από τους φίλους μας που το έχουν αγοράσει να κάνει μια δοκιμή να μας ενημερώσει πως συμπεριφέρεται η μπαταρία με καμία νέα εφαρμογή περασμένη πάνω μετά από hard reset.

Αρα επαληθευονται αυτα που λεει ο Pharmex στο post #85, #88

Προσοχη λοιπον οι εφαρμογές να ειναι φτιαγμενες για wm6.1!!!

Νέα ρομ για τις ασιατικές συσκευές που σημαίνει ότι σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και για τις ευρωπαϊκές!
Αναλυτικά από το site:
ROM version: 1.93.831.1 WWE
ROM date: 07/18/08
Radio Version : 52.29.25.12H_1.00.25.05
Description:
1. Enable GSM 850 band.
2. Fixed sometimes no signal issue.
3. Fixed no action while touching navigator control in camera mode.
4. Fixed some files in internal storage which cannot be listed.
5. Fixed SMS sound alert notification delayed issue.
6. Improved audio quality after audio booster is enabled.
7. Improved TouchFLO 3D tab switching and movement speed.
8. Improved home page loading speed.
9. Turned off the 5-second auto screen off function when screen is turned back on by pressing power key during a voice call. Screen off timeout will follow system power setting.
10. Added random access bar to the right hand edge of the screen for selection of weather countries and cities.

Αρκετες βελτιώσεις/διορθώσεις βλέπω και μάλιστα πολυ γρηγορα απο την επίσημη κυκλοφορία.
H HTC φαινεται να προσπαθει να υποστηρίζει σωστά τους καταναλωτες μετα την απομακρυνση απο το το ταμείο...

Απορία προς όσους έχουν το diamond καιρό:Σαν τηλέφωνο γίνεται κουραστικό λόγω ανάγκης χρήσης stylus (έχω ένα UIQ και η αλήθεια είναι ότι με έχει ψιλοκουράσει) ή είναι μια χαρά σε αυτόν τον τομέα;