Ο Βλάσης (Βλασίδης) εν Αθήναις...

Παλι τα ίδια αρχισε ο Απόλλων φορέστε αθλητικά παπούτσια θα γραψει χλμ το κοντερ :p

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ.....
Όταν έχεις μικρό παιδί βγαίνουν πάντα και έξτρα υποχρεώσεις.Εύχομαι να περάσετε καλά,και να σας κάνει και καλό καιρό.
Τον Απόλλων μην τον ακούτε.Πάλι μπροστά από όλους θα βρίσκεται :vroam:

Δηλώνω και εγώ συμμετοχή, μήπως θα ήταν καλύτερα να αποφύγουμε το κέντρο (λόγο κίνησης) και να βρεθούμε περίχωρα σε κάποιο πάρκο για καφέ και φωτό π.χ.
Πάρκο Τρίτση, Βοτανικός Κήπος, Αλσος Βεικου κλπ.

Η Αττική οδός απο το Πάρκο Τρίτση ειναι 5 λεπτά και το αεροδρόμιο 30 λεπτά.

Θαρρώ το πάρκο είναι ότι καλύτερο για να φύγει μετά, την έχω κάνει τη διαδρομή και είναι μηδενική

Εχω καιρό να πάω δεν θα έχει πολύ λασπη γιατί και αυριο οι προβλέψει λενε βροχες ως το μεσημέρι τουλαχιστον θα έχει μπολικες?

Καλησπέρα σας. Αν πούμε κάπου στο κέντρο (π.χ. Μοναστηράκι, Θησείο) για μένα είναι μια χαρά. Αν πούμε ότι πηγαίνουμε προς τα έξω, τότε κάποιος θα πρέπει να αναλάβει να με μεταφέρει, και το πρωί και το μεσημέρι. Μένω στον Καρέα, αλλά μπορώ να κατεβώ οπουδήποτε.

Πάντως με τον καιρό που είχαμε αυτές τις μέρες δύσκολα θα μπούμε με μηχανές σε χόρτα, βλάστηση, πάρκο κλπ. Βέβαια έχω μαζί μου άρβυλα άρα αν κάποιος το ζητήσει, θα είμαι παρών στην αναφορά!!!

Καιρός + μετακίνηση, μάλλον προς κέντρο μας σπρώχνουν από ότι καταλαβαίνω... Αν έχετε κάποια εναλλακτική γράψτε, ειδάλως αύριο να ψηφίσουμε για Μοναστηράκι ή Σύνταγμα, εξάλλου όπου και να βρεθούμε καλά θα περάσουμε :2thumb22sup:

θέλω να σας πω ότι δεν θα έρθω .. μετά από επέμβαση σε δοντάκι μου είμαι κ..ος
Να περάσετε καλά παιδια.

Ο καιρός από ότι λένε όλοι οι σχετικοί προφήτες θα είναι καλός, σήμερα το βράδυ μετά τις 9 θα σταματήσει να βρέχει και αύριο θα έχει ήλιο.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ.....

Ελπίζω κάποια επόμενη φορά να καταφέρω να βρεθώ μαζί σας....

Λοιπόν μετά από συνεννόηση με τον φιλοξενούμενό μας, κλείσαμε για αύριο 10.00' στον σταθμό του Θησείου. Εύκολη πρόσβαση για όλους, σχετικά λιγότερος κόσμος από άλλα κεντρικά σημεία, και αν ο καιρός βοηθήσει αρκετές επιλογές για φωτό, αν όχι καφές και συμπάθεια :2thumb22sup:

Όποιος θέλει του στέλνω το κινητό μου με p.m.

Θελω ναρθω αλλά ίσως αντιμετωπίσω τελικά δυσκολία στο timing. Αν τα καταφέρω έχω το τηλέφωνό σου Δημήτρη.

μεγάλη μου χαρά να τα πούμε από κοντά έστω και για λίγο, έστω και με τη μούχλα πάνω από τα κεφάλια μας. Είχα δυο χρόνια να έλθω στην Αθήνα (ταξίδευα σχεδόν πάντα προς τα βόρεια) και δεν είναι δυνατόν να έχω έστω και λίγο χρόνο για να βρεθούμε. Αυριο λοιπόν...

Δυστυχώς ο μικρός παίζει στις 10:30 αυριο οπότε μόνο αν σας προλάβω στο τέλος θα τα πουμε από κοντά