Ο βρωμικος πολεμος για την επικρατηση του Blu Ray αρχισε...

Re: Απάντηση: Ο βρωμικος πολεμος για την επικρατηση του Blu Ray αρχισε...

Να ξεκαθαρισω εδω οτι δεν ειμαι υπερ του ενος η του αλλου στρατοπεδου και οτι προς το παρον πιο λογικο μου φαινεται να μεινουν και τα δυο φορματ στην αγορα λογω των universal players που θα κυκλοφορησουν η και των υβριδικων δισκων που στην μια πλευρα ειναι blu ray και στην αλλη HD-DVD.

Το οτι ειμαι ομως ουδετερος δεν σημαινει οτι καποια πραγματα δεν θα με ενοχλουν.-bye-

αλλά η «κυρά Μαρία» ακόμη δεν έχει μπει στο παιχνίδι.

Εδω θα ξαναπω αυτο που εχω πει και σε αλλο τοπικ, δηλαδη οτι η "κυρα Μαρία" θα ειναι αυτη που θα δωσει το νικητη, γιατι αν ειναι να ασχολουμαστε μονοι εμεις οι αρρωστοι μ'αυτα, τοτε θα εχουν μια πορεια σαν το Laserdisc. Και κανεις δε νομιζω να το ευχεται αυτο..

Εγώ γιατί πιστεύω ότι και τα δύο φορμά θα έχουν την κατάληξη του μακαρίτη DVD Audio και SACD????????? Αν δεν γεμίσουν τα DVD club με software σε κάποιο από τα δύο φορμά, θα πεθάνουν και τα δύο πριν βγούν καλά καλά.

Μα τα αντίθετα συμβαίνουν.
1. 3ο και καταϊδρωμένο σαν κονσόλα.

Οκ αλλα μεγαλες πωλησεις παγκοσμιος σαν game console και BR player

2. Ναι αλλά το να συνδέεις κατευθείαν στο pc με 200 ευρώ δεν λέει τίποτα;

Ποσοι θα το αγορασουν πιστευεις και θα κατσουν να δουν ταινια στο pc η ποσοι πιστευεις εχουν HTPC

3. Εδώ θα συμφωνήσω μερικώς υπό την έννοια ότι η ονομασία HD-DVD την «κυρά Μαρία» δεν την παραπέμπει σε κάτι διαφορετικό – εξελιγμένο, αλλά η «κυρά Μαρία» ακόμη δεν έχει μπει στο παιχνίδι.

Εγω μιλαω καθαρα για promotion

4. Μόνο οι τρελαμένοι, εμείς δηλαδή θα ψάχνουμε λεπτομέρειες και θα κάνουμε συγκριτικά ανάμεσα στα δύο forma.

Το BR εχει σημαντικα μεγαλυτερο μεγεθος δισκων το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει ειτε για περισσοτερα extra ειτε για να αυξηθει το Bitrate

Αντίποδα.
1 Οι ίδιοι οι δίσκοι είναι ακριβότεροι σε HD- DVD από ότι BR.

Δεν το ηξερα αλλα προφανως μιλας για εγγραψιμους δισκους και οχι τιμη αγορας ταινιας η ενοικιασης που θα ειναι ιδια και που ειναι μαλλον το σημαντικοτερο

2 Ακόμα είναι νωρίς.

Ναι αλλα πολυ φιλοι εχουν σπευσει να αγορασουν HD-DVD λογω καλυτερης ποιοτητας ταινιων και ετσι δημιουργειται "Βαση"

Θα δουμε ισως οι υβριδικοι δισκοι ειναι η λυση αν και φανταζομαι θα ειναι ακριβοτεροι απο εναν σκετο BR η HD-DVD

Last edited:
Θα μας κουφάνουν!!!

http://www.engadgethd.com/2007/04/25/the-format-war-whats-in-a-name/
The format war: What's in a name?
Posted Apr 25th 2007 10:47AM by Ben Drawbaugh
Filed under: Blu-ray, HD DVD

The two formats that are trying to be the next DVD are very similar in many ways, but their name isn't one of them. Both sides have made their mistakes, -- the biggest being that there are two formats in the first place -- but it seems that one of Blu-ray's biggest mistakes might be its name. They claim they wanted to be as far away from the name DVD as possible in order to distinguish themselves, but some say they choose blu instead of blue so they could copyright the name. Either way, there is no doubt that the name Blu-ray is causing consumers to be confused; you see it misspelled all over the Internet and even in our comments. In the age of the Internet where you want your product to be easily found online, you have to question the spelling of the name. One of the metrics that is used to gauge the format war is Google trends and HD DVD is clearly ranked considerably higher, but if you add the common misspellings of both formats the chart looks different and it is clear to see that many people misspell Blu-ray as Blue-ray.
Google Trends chart only counting the correct spelling.

The correct HD DVD spelling is clearly more popular.

The incorrect spelling of Blu-ray is often more popular than the correct spelling.

Blu is a manga publishing company based in Los Angeles, California. The company publishes shounen-ai and yaoi manga. It is an imprint of the popular company Tokyopop and published its first series in November 2005.

πηγη : wikipedia.

Θα γινει ερευνα!

αυτη η ιστορια με το ελληνικο περιοδικο που τοσο ξεδιαντροπα σπρωχνει τον καταναλωτη προς τη μια μερια ειναι απιστευτη.....

προσωπικα αδιαφορω ποιο θα επικρατησει (δεν προλαβα να παρω μετοχες ) αλλα θαθελα πολυ να παρει η σονυ τα φρυδια μου σε αυτη τη διαμαχη μονο και μονο για να ξεφτιλιστουνε κολακες και μικροαυλικοι τετοιου επιπεδου......

Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α

αυτη η ιστορια με το ελληνικο περιοδικο που τοσο ξεδιαντροπα σπρωχνει τον καταναλωτη προς τη μια μερια ειναι απιστευτη.....

προσωπικα αδιαφορω ποιο θα επικρατησει (δεν προλαβα να παρω μετοχες ) αλλα θαθελα πολυ να παρει η σονυ τα φρυδια μου σε αυτη τη διαμαχη μονο και μονο για να ξεφτιλιστουνε κολακες και μικροαυλικοι τετοιου επιπεδου......

Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α

Συμφωνώ απόλυτα...

Συμφωνω επισης

στο τευχος Μαιου αναγνωστης τους εστειλε επιστολη διαμαρτυριας για το ιδιο θεμα

Συμφωνω επισης

στο τευχος Μαιου αναγνωστης τους εστειλε επιστολη διαμαρτυριας για το ιδιο θεμα

Μερικοι "δημοσιογραφοι" δεν καταλαβαινουν τιποτα. Το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος.

Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι εντιμοι ανθρωποι σε αυτο το επαγγελμα.