Ο browser κολλάει με το ακόλουθο μήνυμα

ArtOfMoz

New member
5 March 2011
6
Αγόρασα μια 40 ιντσών της Samsung UE40ES6100 3D Smart TV

Υπάρχει 1 θέμα όμως με το browser, όταν μπαίνω σε σάιτ με πολλα πρόσθετα (youtube-paddypower):
Μετά από λίγα λεπτά χρήσης σε τέτοιου είδους σάιτ, ο browser κολλάει με το ακόλουθο μήνυμα "τελευταία σύνοδος του browser σας τερματίστηκε απρόσμενα. Επαναφορά τελευταία συνεδρία; Ή πηγαίνετε στην αρχική σελίδα;». Υπάρχουν 2 πλήκτρα με την ένδειξη "Επαναφορά τελευταία συνεδρία" και "Μετάβαση στην αρχική σελίδα" για να εκτελέσετε 1 από τις 2 επιλογές.

Θέλω να ρωτήσω:
1) Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με την ίδια τηλεόραση?
2) Μπορώ να το κυνηγήσω με την αντιπροσωπεία να πάρω κάποια άλλη ή άλλο μοντέλο με πιο καλό επεξεργαστή και μνήμη? την έχω αγοράσει εδώ και 2 μήνες και το service μου είπε ότι η τηλεόραση αυτή δεν μπορεί να περιηγηθεί σε σάιτ με πολλά πρόσθετα αλλά μόνο σε απλές σελίδες λόγο έλλεψης μνήμης και καλύτερου επεξεργαστή.
Εγώ όμως όταν την αγόρασα στις προδιαγραφές έλεγε full browsing απλά, και εάν το γνώριζα θα έπερνα κάποιο καλύτερο μοντέλο.

Ζητώ την εμπειρία κάποιον στο τη να κάνω.

Ευχαριστώ πολύ

Αχ αυτο το μαρκετινγκ... Η τηλεοραση δεν ειναι tablet, ποσο μαλλον laptop.
Και δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινει.
Ο λογος ειναι από τη μια η ελλειψη λειτουργικου συστηματος (στο τελος θα βαλουν android, απλα οχι ακομα) και απο την
αλλη το γεγονος οτι το internet εξελισσεται με τεραστιο ρυθμο.
Το να υποστηριζεις τα παντα θα σημαινει να βγαζεις firmware updates καθε μηνα, μέχρι να σε προδωσει το hardware.
Οταν οι τηλεορασεις ανανεωνονται σαν μοντελα καθε χρονο και βγαινουν εκτος εγγυησης στα 2 και εκτος χρησης στα 5,
σοβαρη και πρακτικη υποστηριξη internet απλα την ξεχνας.
Δεν υπαρχει σαφης ορισμος τι ειναι full browsing, οπότε δεν μπορείς να απαιτησειις τίποτε.
Αν θες τετοια πραγματα, παιρνεις ενα htpc ή ενα λαπτοπ, το συνδεεις μεσω hdmi και πορευεσαι.
Υπαρχει και η εναλλακτικη του android based media player, αλλά δεν παυει να ειναι νεωτερισμός.

Ακριβως ή υπαρξη htpc-laptops καλύπτει πληρως την αναγκη internet στη τηλεοραση, και γιαυτο η τηλεοραση δεν εξελισσεται προς τα εκει οπως θα ηθελες.
Ισως καποια στιγμη αν η συσκευη ειναι επιτοιχος υπολογιστης που παρεμπιπτωντος παιζει και τηλεοραση, τοτε θα δουλευει και το internet.
Τοτε ομως θα ψαχνομαστε με τον ορισμο ΤΙ ειναι τηλεοραση.. :2thumb22sup: