Χαιρετώ την πολύ όμορφη παρέα σας!Με απασχολεί ένα θέμα και θα ήθελα την βοήθειά σας καθώς βλέπω ότι εδώ μέσα πολλοί από εσάς είστε πραγματικοί γκουρού της τεχνολογίας!Είμαι κάτοχος του pioneer lx-60 με τη σειρά klipsch rf-82 και μιας 37άρας lcd.Θέλω όπως καταλαβαίνετε μεγαλύτερη και πιο ζωντανή εικόνα.Είχα σκεφτεί αρχικά για την 5090 kuro άλλα μόλις απέκτησα μία εμπειρία στο πανί κατάλαβα τι θα πει μεγαλείο!Η έννοια μου είναι ο χώρος όπου είναι 3,50 με 4,50!Η απόσταση θέασης θα είναι στα 3,50.Το σαλόνι βέβαια είναι διπλάσιο σε μάκρος και πολύ ψηλοτάβανο με την πλευρά των 4,50 να είναι επί 2 αλλά έχει χώρισμα με μεγάλη αναδιπλώμενη πόρτα στη μέση που κλείνει κατά βούληση.το θετικό είναι ότι το δωμάτιο είναι πιο σκοτεινό τώρα και το μόνο που υπάρχει σε αυτό είναι το σύστημα και δύο μονοθέσιοι καναπέδες με ανάκλυση.Παντρεύομαι σε 2 μήνες και το σπίτι είναι για την αρχή.Υπάρχει σπίτι για αργότερα με μεγαλύτερο σαλόνι όπου δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Για τώρα που έχω πείσει και το έτερον ήμισυ μετά από αρκετή προσπάθεια να προχωρήσω?Τι προβλήματα μπορεί να συναντήσω και τι θα προτείνατε για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση τους?Το αργότερο που μπορώ να περιμένω μέχρι την αγορά είναι εώς ώτου βγουν οι καινούργιοι ντίλα!