Μια υπέροχη βραδιά!
Το κοινό σεβάστηκε και με το παραπάνω τους καλλιτέχνες, οι οποίοι είχαν φοβερή επικοινωνία μαζί μας. Ο Chris μας διηγήθηκε τα ευτράπελα που του συνέβησαν την τελευταία φορά που ήταν Θεσσαλονίκη (2002 με όλους τους Walkabouts). Επίσης, κάπου στη μέση της συναυλίας, αφιέρωσαν ένα κομμάτι τους στον αείμνηστο Grant McLennan των Go-Betweens.
Το Ξυλουργείο ήταν φίσκα.
Ηχητικά το acoustic session στάθηκε αξιοπρεπώς, αν και σε ένα κομμάτι πήγε να μας τα χαλάσει ο ηχολήπτης με κάτι μικροφωνισμούς. Θα μου πείτε, ένα acoustic session δεν έχει και πολλές απαιτήσεις.
Δυστυχώς δεν ξέρω πολλούς τίτλους τραγουδιών τους (ειδικά από τα χωριστά άλμπουμ του Chris και της Carla δεν ξέρω τίποτα), κι έτσι δε μπορώ να πω πολλά για το playlist. Εντούτοις, δε χρειάζεται και πολύ για να καταλάβει κανείς ότι έπαιζαν φοβερές μουσικές και σε συνδυασμό με τις υπέροχες φωνές τους συνέθεσαν ένα καταπληκτικό σύνολο. Τα προσωπικά μου highlights ήταν κάπου στη μέση της συναυλίας που έπαιξαν το αγαπημένο "The Light Will Stay On" και στο δεύτερο encore που έπαιξαν μια ακουστική εκδοχή του "There Is A Light That Never Goes Out" των Smiths.
Υ.Γ. Βρισκόμουν και σε προνομιούχα θέση: καθιστός στο stage, δίπλα στο αριστερό μόνιτορ!