Ο διάδοχος!

Απάντηση: Re: Ο διάδοχος!

Από κινέζο σε κινέζο έχει διαφορά. Kαλό είναι να ξεκολλήσουμε από τη χώρα κατασκευής και να κοιτάμε την ποιότητα αυτή καθαυτή. Κάποια μέρα είμαι σίγουρος ότι οι Κινέζοι δε θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ιάπωνες σε ποιότητα κατασκευής

Ναι καλα...

Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!
...λέει ο σοφός λαός μας.

Re: Απάντηση: Re: Ο διάδοχος!

Ναι καλα...

Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!
...λέει ο σοφός λαός μας.

Ατυχές το..quote του "σοφού" λαού μας.

Δηλαδή έχεις δει τα νέα Quad π.χ. και παρατήρησες μεταβολή της ποιότητας κατασκευής προς το χειρότερο?Εγώ πάντως όχι και είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί μου.
Και δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής - αν και ένα μόνο αρκεί για να αποδείξει ότι το quote είναι άκυρο, τουλάχιστον στο θέμα του "απο κινέζο σε κινέζο υπάρχει διαφορά".

Τώρα αν κάποιοι προτιμούν να χάνουν την ουσία και να κοιτούν ταμπελάκια, πρόβλημά τους!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο διάδοχος!

Ατυχές το..quote του "σοφού" λαού μας.

Δηλαδή έχεις δει τα νέα Quad π.χ. και παρατήρησες μεταβολή της ποιότητας κατασκευής προς το χειρότερο?

Αν μιλάμε για τα 11L ναι.
Τώρα όσον αφορά τα ηλεκτροστατικά όπως λέω και παραπάνω δεν τα έχω ακούσει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Άκουσα σε καλό φίλο στο χώρο του εδώ στη Χίο τα 989 που έχει, οδηγώντας το καθένα με ένα μονομπλόκ CARY 500W/8 Ohm και 750/4. Με CD παίζαν ωραία αλλά μόλις βάλαμε δικά μου βινύλια που τα γνωρίζω καλά, ο ήχος ήταν μοναδικός. Φυσικότητα όση είναι δυνατόν να αναπαράγουν μηχανήματα, το πιό ταχύ χαμηλό που έχω ακούσει ποτέ και μοναδικός "ένας" δρόμος. Οι εντάσεις του για τα δικά μου γούστα υπεραρκετές.
Είναι τα ηχεία που θα αγόραζα με κλειστά μάτια άν:
1) Είχα τα χρήματα
2) Είχα το χώρο
3) Ήμουν εργένης
Μάλλον θα πήγαινα απευθείας στο 2905.
Ο φίλος μου Μιχάλης είναι QUADάκιας σε όλη του τη σταδιοδρομία στο άθλημα και έχει ζήσει με 57, 63 και τώρα απολαμβάνει τους "μαύρους του καλόγερους", τα 989.