Πρόσφατα παρήγγειλα ένα APE player που παίζει APE (CUE) WAV AAC FLAC και Mp3, (Aune mini APE) και θα κάνω δοκιμές μήπως αυτό βελτιώσει τα πράγματα και ταυτόχρονα εξαλείψει την αναγκαιότητα του PC/Laptop δίπλα στο στερεοφωνικό.
Για άλλη μια φορά εκφέρεις προσωπικές απόψεις, χωρίς να έχεις εμπειρία με τα προϊόντα...
Είναι διαφορετικό το Aune από το Western, διότι δεν χρειάζεται τηλεόραση (έχει ενσωματωμένη οθόνη), και έχει DAC 24/192 ποιότητας της οποίας δεν γνωρίζω αλλά το έχει, και μόνο και μόνο η αυτονομία του ως προϊόν (πχ χρήση με ενισχυτή ακουστικών χωρίς PC/TV) το κατατάσσει σε μια κατηγορία από μόνο του.
Το Western Digital Live το έχω (για να βλέπω ταινιούλες), και δεν έχω τρελαθεί με την ποιότητα ήχου του, και το ότι συνδέεται ΜΟΝΟ με οπτική ίνα στο DAC μου...είναι ένα μειονέκτημα, άσε που πρέπει να έχω ανοιχτή και την τηλεόραση...
Λίγο υπομονή λοιπόν και όχι βιαστικές απόψεις μετά από ένα γρήγορο googlarisma...
Πολύ φοβάμαι ότι είμαστε off topic εδώ, ζητώ συγνώμη από τους mods...
Χαλαρά..Δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις...
Δηλαδή έχεις εμπειρία από τα συγκεκριμένα προϊόντα;
Ούτε εγώ ούτε εσύ αλλά ούτε και αυτός που το έγραψε.
Και αυτός αφού δεν έχει εμπειρία τότε σύμφωνα με την δική του λογική δεν έχει δικαίωμα να γράψει.
Εγώ σχολίασα απλώς ότι φοβάμαι ότι είναι απλά άλλο ένα media player και αυτός απάντησε ότι δεν έχεις δικαίωμα να γράφεις αφού δεν έχεις προσωπική εμπειρία χωρίς να την έχει καν ο ίδιος ο κριτής.
Είπε ο γάιδαρος το πετεινό κεφάλα δηλαδή.
Mε χαρά βλέπω ότι και εσύ δεν χάνεις καμιά ευκαιρία μετά τις απαντήσεις που πήρες σε άλλο θέμα...
Μα, ο Χρήστος δεν έγραψε εντυπώσεις. Είπε ότι το περιμένει για να το ακούσει. Εσύ έσπευσες να απαξιώσεις "τους Σκωτσέζους" (οι οποίοι παρεμπιπτόντως το έχουν ακούσει.. σε αντίθεση με εσένα) βγάζοντάς τους κουφούς.
Ούτε και για προσβολές...
"Για άλλη μια φορά εκφέρεις προσωπικές απόψεις, χωρίς να έχεις εμπειρία με τα προϊόντα.."
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.