Ο Εddie, o Dave και το αφεντικο τους

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
51r-20zk8iL._SS400_.jpg

Ο Εddie Vedder εγραψε τα 9 απο τα 11 τραγουδια, τραγουδησε και παιζει ολα τα οργανα του soundtrack tης ταινιας Into the Wild, του Sean Penn. Ουσιαστικα, προκειτα λοιπον για το πρωτο προσωπικο αλμπουμ του Εddie. Τα τραγουδια ειναι ολα μικρα σε διαρκεια, εκτος απο το εξοχο Hard Sun. Η υπεροχη φωνη του σε κανει να θες να ταξιδεψεις με αμαξι ολο τον αμερικανικο νοτο σε ενα αλμπουμ σχεδον εξ'ολοκληρου ακουστικο. Moλις στα 33 λεπτα η συνολικη διαρκεια, αλλα αρκουν.

51qB2HHXRWL._SS400_.jpg

O Dave Grohl ειναι μεγαλη μουρη τελικα. Χωρις πολλες φαμφαρες φτιαχνει καλα αλμπουμς και....σκιζει! Το Echoes Silence Patience & Grace ειναι απο τα καλυτερα αλμπουμ των Foo Fighters και εκανε ηδη επιτυχια στις ΗΠΑ. Αρκει να ακουσετε το εξωφρενικό πρωτο τραγουδι του CD, το The Pretender και καπακι το δευτερο Let It Die. Θα βρεθειτε να χανετε 2-0 μολις στο 7ο λεπτο.

"What if I say I will never Surrender?"

5157SslEaNL._SS400_.jpg

Mετα απο 35 χρονια καριερας ειναι το ογδοο νουμερο 1 αλμπουμ του Bruce Springsteen στην πατριδα του. Οχι και ασχημα, ε? Επιστρεφει λοιπον με την E Street Band μετα το The Rising και ολοι τους δειχνουν να ειναι σε φορμα. Ιδιαιτερα απο το τραγουδι Gypsy Biker και επειτα το Magic απογειωνεται!

Sold out ολες του οι επερχομενες εμφανισεις στην Ευρωπη.

8/10 και για τα 3 CDακια.

Last edited:
Πέτρο , η ηχογράφηση του δίσκου του Bruce δεν είναι τραγικά επίπεδη ; Ολα τα όργανα δεν ακούγονται το ίδιο δυνατά και όταν τελειώνει το σι ντι , δεν έχεις ένα αίσθημα ανακούφισης , αλλά και ένα βουητό στ' αυτιά ; Κανέναν χρώμα , καμμία χροιά , καμμία ευγένεια . Υποθέτω όλα είναι στα κόκκινα . Για πες μου εσύ πως το βλέπεις ;

( Ο δίσκος έχει ωραία τραγούδια )

Πέτρο , η ηχογράφηση του δίσκου του Bruce δεν είναι τραγικά επίπεδη ; Ολα τα όργανα δεν ακούγονται το ίδιο δυνατά και όταν τελειώνει το σι ντι , δεν έχεις ένα αίσθημα ανακούφισης , αλλά και ένα βουητό στ' αυτιά ; Κανέναν χρώμα , καμμία χροιά , καμμία ευγένεια . Υποθέτω όλα είναι στα κόκκινα . Για πες μου εσύ πως το βλέπεις ;

( Ο δίσκος έχει ωραία τραγούδια )

Καλημερα! Το εχω ακουσει μονο στο αμαξι και ετσι οτι σου πω μπορει να ειναι λαθος. Τωρα που το ανεφερες θα το ακουσω και στο σπιτι και θα επανελθω για αυτο το θεμα.

Καλημερα! Το εχω ακουσει μονο στο αμαξι και ετσι οτι σου πω μπορει να ειναι λαθος. Τωρα που το ανεφερες θα το ακουσω και στο σπιτι και θα επανελθω για αυτο το θεμα.

και στο αμάξι με ενόχλησε . Από κει ξεκίνησα .

Η άλλη εκδοχή είναι ότι γέρασα .:afro:

Ειναι συνηθες αυτο στα αλμπουμ του Bruce. Δεν υπαρχει "αερας" αναμεσα στα οργανα και οι ηλεκτρικες κιθαρες ειναι λιγο πιο δυνατα απ'οτι θα ηθελα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Εddie, o Dave και το αφεντικο τους

*** στα 5.
η παραγωγή με ενόχλησε και μένα. Παραείναι glossy για τέτοιο δίσκο.

Συμφωνούμε απόλυτα . Αλλωστε αυτό σημαίνει ωραία τραγούδια : 3/5 . ( Ο Πέτρος είναι large τύπος :ernaehrung004: ). Απλώς μου έκανε κακή εντύπωση ότι κάποια στιγμή μπαίνει το σαξόφωνο και δεν διαφοροποιείται σε τίποτα , τόσο σε χροιές όσο και σε ένταση , από τις κιθάρες π.χ . Τζάμπα τα έγχορδα .

μ αρεσει ο Βruce live

ολοι οι δισκοι του μ κουραζουν

εχει δικιο ο Δημητρης.

πολυ καλος ο δισκος του του Eddie

..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Εddie, o Dave και το αφεντικο τους

Απλώς μου έκανε κακή εντύπωση ότι κάποια στιγμή μπαίνει το σαξόφωνο και δεν διαφοροποιείται σε τίποτα , τόσο σε χροιές όσο και σε ένταση , από τις κιθάρες π.χ . Τζάμπα τα έγχορδα .

Στο σπιτι ακουγεται σχετικα καλα το Magic, ιδιαιτερα στα λιγοτερο ηλεκτρικα τραγουδια.