Ο εφιάλτης επιστρέφει......8.9 Ρίχτερ στην Ινδονησία.....

Re: Που πάει η χώρα;

Δεν ξέρω που πάει η δική μας χωρα, στην Ινδονησία και Ταϊλάνδη εχουν πάρει τα βουνα
Φιλαρακι που ειναι Πουκετ μου λέει τωρα

''ella nik ..tis poutanas ginete trehoune oloi sta vouna''

ειναι τυχερός γιατι μένει σε ενα λόφο πάνω απο τη πόλη

''ne ime spiti ke eho ke thea orizonta...olla kalla. anamenoume to tsounami
ama ehis kamera se eho LIVE''

Δεν ξέρω που πάει η δική μας χωρα, στην Ινδονησία και Ταϊλάνδη εχουν πάρει τα βουνα
Φιλαρακι που ειναι Πουκετ μου λέει τωρα

''ella nik ..tis poutanas ginete trehoune oloi sta vouna''

ειναι τυχερός γιατι μένει σε ενα λόφο πάνω απο τη πόλη

''ne ime spiti ke eho ke thea orizonta...olla kalla. anamenoume to tsounami
ama ehis kamera se eho LIVE''

δεν μ' αρέσουν τα αστεία που έχουν να κάνουν με ανθρώπινες καταστροφές. Και επειδή σήμερα δεν είμαι στις καλές μου, πάντα είχα μια απέχθεια για τους "έξυπνους" λευκούς που πάνε να εκμταλλευτούν κιτρινους και μαύρους. Δεν έχουν καμιά διαφορά από τους Ολλανδούς που εκμεταλλευόντουσαν τους ΝΑφρικανούς ή τους Ιβηρες που εκμεταλλεύονταν τους Ιθαγενείς.

Κουκλε δεν το λέω για αστειο
και αν κάνει λίγο χιουμορ το φιλαράκι μου....σκεψου οτι ειναι εκει και εχει δικαιωμα να το κάνει

πάντα είχα μια απέχθεια για τους "έξυπνους" λευκούς που πάνε να εκμταλλευτούν κιτρινους και μαύρους. Δεν έχουν καμιά διαφορά από τους Ολλανδούς που εκμεταλλευόντουσαν τους ΝΑφρικανούς ή τους Ιβηρες που εκμεταλλεύονταν τους Ιθαγενείς.

Αστο δεν ειναι η μέρα σου σημερα

Απάντηση: Re: Ο εφιάλτης επιστρέφει......8.9 Ρίχτερ στην Ινδονησία.....

Εκτός από το πέρα-δώθε της κάμερας σε fast forward, υπάρχει και κάτι άλλο στο video που δεν πρόσεξα;

Το βίντεο που ακολουθεί ανέβασε πριν από λίγο κάτοικος παραθαλάσσιας περιοχής. Δείχνει την θάλασσα την ώρα του σεισμού που "πηγαίνει προς τα μέσα". Ότι γίνεται δηλαδή πριν το τσουνάμι.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=133418&catid=7

Υ.Γ Με επιφύλαξη βέβαια.....αν ισχύει ή όχι....

Κουκλε δεν το λέω για αστειο
και αν κάνει λίγο χιουμορ το φιλαράκι μου....σκεψου οτι ειναι εκει και εχει δικαιωμα να το κάνει

Μπα ναι, σοβαρά; Και από ποιον το πήρε το δικαίωμα; Λες και οι κάτοικοι που έχουν τα σπιτια τους στην ακροθαλασσιά είναι ηλίθιοι και δεν θέλουν να πάνε να μείνουν στο λόφο.

Φαντάζομαι, πως θα σκέφτεται ο τύπος. Ρε κοίτα κάτι ηλίθιους που τρέχουν να σωθούν από το τσουνάμι. Εγώ όμως έχω τη θέα.

Με τη λογική σου καλά κάνει και ο καπιταλιστής και μας τα παίρνει. Δικαίωμα του. Ιερό και αναφαίρετο.

Πλάκα, όταν υπάρχουν νεκροί, γίνεται μόνο από παχύδερμα.

Με τη λογική σου έπρεπε οι κάτοικοι των πεδινων χωριών της Ηλείας το '07 να χασκογελάνε, όταν βλέπαν τους συντοπίτες των ορεινών χωριών να τα μαζεύουν και να μπαίνουν στα αυτοκίνητα να ξεφύγουν από τη φωτιά.

Αν πάθαινε τπτ η οικογένεια του, θα κάνε χιούμορ; Με συφιλιασες μεσημεριάτικα.

Μπα ναι, σοβαρά; Και από ποιον το πήρε το δικαίωμα; Λες και οι κάτοικοι που έχουν τα σπιτια τους στην ακροθαλασσιά είναι ηλίθιοι και δεν θέλουν να πάνε να μείνουν στο λόφο.

Φαντάζομαι, πως θα σκέφτεται ο τύπος. Ρε κοίτα κάτι ηλίθιους που τρέχουν να σωθούν από το τσουνάμι. Εγώ όμως έχω τη θέα.

Με τη λογική σου καλά κάνει και ο καπιταλιστής και μας τα παίρνει. Δικαίωμα του. Ιερό και αναφαίρετο.

Με τη λογική σου έπρεπε οι κάτοικοι των πεδινων χωριών της Ηλείας το '07 να χασκογελάνε, όταν βλέπαν τους συντοπίτες των ορεινών χωριών να τα μαζεύουν και να μπαίνουν στα αυτοκίνητα να ξεφύγουν από τη φωτιά.

Που τα διάβασες όλα αυτά nikoskouklos?...Τι ερμηνεία γραφόμενων είναι αυτή?

Ο άνθρωπος μένει εκεί και τα είδε όλα, όπως και οι μόνιμοι κάτοικοι...Η νομίζεις ότι ο σεισμός και το τσουνάμι

κάνουν διακρίσεις?

Ο nikos είναι φανερό πως παρεξήγησε τα γραφόμενα. Δεν νομίζω να έκανε πλάκα ο άνθρωπος που έστειλε το μήνυμα ούτε να εννοούσε αυτό που κατάλαβε ο nikos.

Παρακαλώ να μείνουμε στα του θέματος του σεισμού.

Εκτός από το πέρα-δώθε της κάμερας σε fast forward, υπάρχει και κάτι άλλο στο video που δεν πρόσεξα;

Το βίντεο πάντως κατέβηκε απ' το youtube με δικαιολογία "περιεχομένου ανεπιθύμητου μηνύματος, απάτης κ.λ.π". Μάλλον άσχετο με το θέμα ήταν...

Απάντηση: Re: Ο εφιάλτης επιστρέφει......8.9 Ρίχτερ στην Ινδονησία.....

Το βίντεο πάντως κατέβηκε απ' το youtube με δικαιολογία "περιεχομένου ανεπιθύμητου μηνύματος, απάτης κ.λ.π". Μάλλον άσχετο με το θέμα ήταν...

Περίμενα και εγώ κάτι καλύτερο απο το newsit......

Ας βάλουμε κάτι απο το BBC...

http://www.youtube.com/watch?v=CNMZ9YgSg6w

Ευτυχώς ο εφιάλτης δεν επέστρεψε απο ότι φαίνεται...

Έπαψε η ισχύς της προειδοποίησης για τσουνάμι

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012, 16:10

Το Κέντρο Προειδοποίησης για τσουνάμι του Ειρηνικού ανακοίνωσε πως έπαψε να ισχύει η προειδοποίηση για τσουνάμι, δεδομένου ότι το φαινόμενο που προκλήθηκε από τον σεισμό των 8,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Ινδονησία είχε πολύ λιγότερη ισχύ από τις προβλέψεις, με αποτέλεσμα να μην υφίσταται πλέον κίνδυνος στην ευρύτερη περιοχή.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

http://www.zougla.gr/kosmos/article/epapse-i-isxis-tis-proidopisis-gia-tsounami

:shot:
πως σου ηρθανε ολα αυτα τα σενάρια?
εχεις φίλη τη Βιργινία Λερούση?
Για την ιστορία το φιλαράκι μου δουλευει τα τελευταία χρονια εκει κάτω, ειναι μαγειρας σε Ελληνικό εστιατόριο στη παραλία....
Σου λέω...μέρες που ειναι...δεν ειναι η μέρα σου σημερα