- 23 July 2009
- 4,390
Το φορουμ εδω αριθμει πλεον αρκετα μελη τα οποια αγαπουν την ακροαση με ακουστικα, και συμμετεχουν συχνα στις συζητησεις,γραφουν παρουσιασεις κτλ. Θεωρω οτι θα ηταν καλο (μιας και εχω μπερδευτει και'γω λιγο με το τι εχει ο καθενας εδω), να γραψουμε σε αυτο το νημα ποια ακουστικα, ενισχυτικα, φορητα player εχουμε κτλ, ονομαστικα, χωρις αναλυσεις για την ηχητικη ποιοτητα κτλ. Μια λιστα δηλαδη με τον εξοπλισμο μας, την οποια θα ανανεωνουμε οποτε αγοραζουμε κατι καινουριο ή πουλαμε κατι.
Ας ξεκινησω λοιπον με τα δικα μου ακουστικα και μηχανηματα:
Σταθερό σύστημα: Ενισχυτής ακουστικών Musical Fidelity Xcan V8 ,με το απλό τροφοδοτικό/μετασχηματιστή και τις stock* λυχνίες ecc88.
Πηγη Sony DVP NS 705V DVD/SACD Player
Ενισχυτης ακουστικων: Project Headbox (1st version) : (Δε τον χρησιμοποιω πλεον)
Φορητα player:
Ας ξεκινησω λοιπον με τα δικα μου ακουστικα και μηχανηματα:
Σταθερό σύστημα: Ενισχυτής ακουστικών Musical Fidelity Xcan V8 ,με το απλό τροφοδοτικό/μετασχηματιστή και τις stock* λυχνίες ecc88.
Πηγη Sony DVP NS 705V DVD/SACD Player
Καλώδιο interconnect :Monster interlink 200
(*Δε γνωριζω τι μαρκα ειναι οι λυχνιες διοτι δεν εχω ανοιξει τον ενισχυτη ποτε.)
(*Δε γνωριζω τι μαρκα ειναι οι λυχνιες διοτι δεν εχω ανοιξει τον ενισχυτη ποτε.)
Ενισχυτης ακουστικων: Project Headbox (1st version) : (Δε τον χρησιμοποιω πλεον)
Φορητα player:
ipod nano 5th gen
Sony cd walkman D-EJ 011 (στο οποιο δυστυχως χαλασε το κεντρικο δαχτυλιδι που κουμπωνει το cd)
Sony cd walkman D-EJ 011 (στο οποιο δυστυχως χαλασε το κεντρικο δαχτυλιδι που κουμπωνει το cd)
Ακουστικά
: Sennheiser hd 600 με καλωδιο των hd650
: Shure SRH 840
: Koss PortaPro
: Koss KSC 75
: KRK KNS 6400 (Προς πωληση)
: Sony MDR CD 280 (Μαλλον χαθηκαν σε μια μετακομιση ομως)
: Sony MDR CD 380
: Sony MDR 1R (τελευταίο απόκτημα)
: Shure SRH 840
: Koss PortaPro
: Koss KSC 75
: KRK KNS 6400 (Προς πωληση)
: Sony MDR CD 280 (Μαλλον χαθηκαν σε μια μετακομιση ομως)
: Sony MDR CD 380
: Sony MDR 1R (τελευταίο απόκτημα)
Last edited by a moderator: