Μετά από ερώτησή μου πήρα την εξής απάντηση από το τεχνικό τμήμα της Shure:
There is a measurable amount of distortion in the low frequencies of the SRH1840. The SRH1840 has a very flat frequency response. There were some tradeoffs to getting the frequency response to be extremely flat – so the benefits of the imaging, detail/clarity, transient response, balance, etc. do come at a cost.
Regarding headphone burn-in, there will not be any audible difference after many hours of use. It doesn’t seem like there is anything to do to lower THD figures in the low end.
Έχω μία επιφύλαξη για το break in. Μετά από κάποιες ώρες χρήσης μου φάνηκε να παραμορφώνουν λιγότερο αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου.
Μετά από μια εβδομάδα χρήσης οι παρατηρήσεις μου είναι οι παρακάτω:
1. Είναι πάρα πολύ άνετα και ελαφριά και δεν με ενόχλησαν πουθενά. Η απουσία μηχανισμού που επιτρέπει να περιστρέφονται οι κάψες δεν επηρεάζει την άνεση.
2. Η παραμόρφωση αν η μουσική δεν έχει τονισμένη την χαμηλή περιοχή ή κάποιο σόλο που να ακούγεται μόνο το μπάσο μπορεί να περάσει και απαρατήρητη αν δεν εστιάσω εκεί.
3. Η μυρωδιά έφυγε μετά από μερικές ημέρες και μάλλον οφείλεται στην θήκη αποθήκευσης η οποία έτσι κι αλλιώς μου είναι άχρηστη.
4. Δεν χαρίζονται στις κακές ηχογραφήσεις . Είναι γενικά ουδέτερος ο ήχος τους.
5. Η στέκα που είναι καλυμένη ολόκληρη με δερματίνη, περιμένω πως μετά από μερικά χρόνια θα αρχίσει να ξεφλουδίζει.
6. Τα μαξιλαράκια όταν δεν χρησιμοποιούνται τα ακουστικά, πιέζονται μεταξύ τους στο κάτω μέρος και παραμορφώνονται ακριβώς όπως συμβαίνει με όλα τα AKG K7xx και σε αντίθεση με τα Beyerdynamic, Sennheiser, Hifiman. Επανέρχονται όταν χρησιμοποιηθούν.