Ο εξοπλισμός μας

εδω ειμαι Χρηστο, απλα δεν ψαχνομαι πολυ στο head-fi τελευταια, αυτα που εχω με ικανοποιουν, κανα δακ μονο θελω

Ακουστικά
AKG K-240,
AKG K-340,
AKG K-270 studio,
AKG K-1000,
Superlux HD 681 mod
HiFiMAN HE-400

IEM 2XSony MH1, 1XSony MH1 mod

Πηγή arctic pc>squeezebox duet>i2s>buffalo dac (SRPP tube stage)
Ενισχυτής (προ) για τα 240,270,340,681,400 MBL 4004.
Ενισχυτής (προ) για τα 240,270,340,681,1000,400 Lovely Cube (Lehman Black Cube clone) modified

Ενισχυτής για Κ-1000 Lovely cube - Nelson Pass Firstwatt F5

usb dac amp: Fiio E18
usb dac amp: Focusrite Scarlett 6i6

dap
Ipod g5 (Rockbox-ed)

recorder
sony mzr-30
tascam DR07 MKII

τέλος εποχής :grandpa:

Η εντύπωση από το άκουσμα των πρώτων 5 ωρών καλύτερα να μείνει μεταξύ του εαυτού μου και εμού.
Ας πούμε μια ευγενική λέξη: αλλοπρόσαλλο.
Τώρα βρίσκομαι στις 40 περίπου.

Βέβαια δεν ξέρω αν έχω κάποια υποχρέωση να μοιραστώ εντυπώσεις με τα μέλη του φόρουμ....σύμφωνα με τις τελευταίες πρακτικές.
Θα το μελετήσω με τους ....νομικούς μου συμβούλους αν όντως προάγει τον κοινωνικό χαρακτήρα του φόρουμ και ίσως επανέλθω. :grinning-smiley-043

Είδες Χρήστο?

Μας το κράταγε και μας το πετάει τώρα.

Τι? Έγραψα σε νήμα δικάναλου σε ταραγμένη (πολιτικά) περίοδο?

Πάω να βάλω θερμόμετρο... :)

Είδες Χρήστο?

Μας το κράταγε και μας το πετάει τώρα.

Τι? Έγραψα σε νήμα δικάναλου σε ταραγμένη (πολιτικά) περίοδο?

Πάω να βάλω θερμόμετρο... :)
Οτι σας το κραταγα....σας το κραταγα. :)
Θα τα πουμε οταν στρώσουν. ...

Παντως αδυνατω να κατανοησω πως θα αλλαξει τοσο δραματικα το ακουστικό. Είπαμε στρωνουν, αλλα ειναι δυνατο να αλλαξει τοσο πολυ πια;

Attachments

• headphoneimplant.jpg
    headphoneimplant.jpg
    42.3 KB · Views: 426
Η εντύπωση από το άκουσμα των πρώτων 5 ωρών καλύτερα να μείνει μεταξύ του εαυτού μου και εμού.
Ας πούμε μια ευγενική λέξη: αλλοπρόσαλλο.
Τώρα βρίσκομαι στις 40 περίπου.

Βέβαια δεν ξέρω αν έχω κάποια υποχρέωση να μοιραστώ εντυπώσεις με τα μέλη του φόρουμ....σύμφωνα με τις τελευταίες πρακτικές.
Θα το μελετήσω με τους ....νομικούς μου συμβούλους αν όντως προάγει τον κοινωνικό χαρακτήρα του φόρουμ και ίσως επανέλθω. :grinning-smiley-043

Ναι από τα ακουστικά που έχεις είναι το λιγότερο flat οπότε σου κάνει εντύπωση αυτή η ιδιοτροπία του ιδιαίτερα στις χαμηλές (μεσοχαμηλές) κάνω λάθος?

Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα μεταξύ μας οι ακουστικάριοι Δημήτρη μου, και πάντα μοιραζόμασταν μεταξύ μας ότι τέλος πάντων θέλαμε.

Σεβαστό αν δεν θέλεις να μοιραστείς κάτι μαζί μας, προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα ακουστικά αυτά (ακριβώς επειδή δεν έχουν ήχο φλατ), ρωτάω και τσιγκλάω για να κινούνται οι ενότητες που ξέρεις ότι αγαπώ πολύ.

Από μας εξαρτάται αν θέλουμε ή δεν θέλουμε τελικά να συνεχίσει το φόρουμ να μοιράζεται και να συζητά.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να έχουν όλοι την συμμετοχή που είχαμε πιο παλιά, αν αυτό είναι κάτι ουτοπικό ή κάτι που έχει έρθει και παρέρθει, λυπάμαι πραγματικά.

Εγώ θα προσπαθώ από καιρό σε καιρό να ενεργοποιώ τέλος πάντων τις ενότητες αν δεν βλέπω κίνηση ελπίζω να μην με αφήσετε μόνο μου...

Τέλος αυτό με την περίοδο κρίσης κλπ, δεν το καταλαβαίνω καθόλου, πράγματι ο δικάναλος είναι πεθαμένος εδώ και καιρό... εγώ δεν το δέχομαι ότι λόγω κρίσης δεν θα πρέπει να συζητάμε για μηχανήματα, ο πραγματικός χομπίστας δεν μασάει... εδώ ένας ολόκληρος λαός δεν μάσησε αυτή την περίοδο,... θα κωλώσουμε εμείς εδώ στο δικάναλο και συγκεκριμένα στα ακουστικά?

Χρήστο, προσωπικά δεν έχω τη διάθεση να ακούσω.

Τα μηχανήματα είναι σβηστά εδώ και 10 μέρες, δυστυχώς.

Όλα θέλουν το χρόνο τους, την ηρεμία τους και τη καλή διάθεση (που τώρα δεν υπάρχει για δικάναλες ακροάσεις)... :)

Πλάκα κανω βρε...

Αλλά είναι γεγονός οτι τα πήρα ασχημα με την υπόθεση ροκνα και συνεχίζω να είμαι αρπαγμενος...
Αλλα τα ακουστικά μας ενωνουν.
Βασικά αισθανομουν ασχημα που έπρεπε να γραψω για αποκτημα εν μεσω κρίσης αλλά. ... συνεπεσε να ηταν η τελευταία αγορά με το κλείσιμο του PayPal. ...
Από την αλλη θεωρώ οτι ίσως είναι ευκαιρία να ξεφύγουμε απο τα atm και τις τηλεοράσεις. ..

Εντάξει Δημήτρη -bye-

(πάντως λέω ότι κακώς τα πήρες με την υπόθεση rockn@)

Και βέβαια τα ακουστικά μας ενώνουν, και είναι για μένα ακριβώς αυτή η (δια)φυγή από την μίζερη και καταθλιπτική πραγματικότητα.

Σταύρο άστα τα κανάλια και άναψε τα μηχανάκια φίλε!!!!!!!

Καλορίζικα Δημήτριε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλήθεια, δεν έτυχε να τα ακούσεις απο κάποιον πριν τα αγοράσεις;

ο εξοπλισμος μου

DAP
Fiio X3

Portable amp
Fiio E12
Fiio E12A IEM

IEM
Westone W40
Audio technica IM02 + lunashops silver cable
RHA MA750
Sony XBA-2ip
Klipsch S4
Sennheiser Momentum in-ear

Over ear
Philips Fidelio X2 + Forza audio works cable
Philips Fidelio L2
AKG K551

On ear
Sony MDR-V55

εχω δοκιμασει αρκετα ακομα μοντελα, στο εξωτερικο κυριως

για την ωρα θελω να αναβαθμισω πρωτιστως τη πηγη, ισως με Fiio x5ii η iBasso DX90..
και αργοτερα ενα ζευγαρι planar ακουστικα..Audeze EL8, HiFiman HE-400i η Oppo PM3..