Ο εξοπλισμός μας

Απα πα πα δεν τα χαλάω
Ακόμα και αντηλιακό τους βάζω να μην πάθουν τίποτα γιατί είναι γερμανικά και δεν είναι συνηθισμένα στον ελληνικό ήλιο.

Don't worry τα προσέχω σαν τα μάτια μου
Εεετσιιιι... καλές βουτιές!!!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Μολις εληφθη !
Sennheiser HD 598

WP_20160624_09_43_53_Pro_zps7ksgr07b.jpg

Eχω ηδη ενα Sennheiser ασυρματο, με το οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος για αυτο που προσφερει το ασυρματο. Αλλα για κατι πιο audiophile και για να ακουω με προσοχη ηθελα κατι παραπανω.

WP_20160624_12_08_40_Pro_zpsv6oqt8pr.jpg

Μολις κανω πρωτο ακουσμα με Pink Floyd A Saucer full of Secrets που δεν ειναι τρομερης αποδωσης, και ειμαι ικανοποιημενος....

Μετα περναω σε CD με Radiohead :a0210:

Ο ηχος ειναι πιο καθαρος, δεν υπαρχει καθολου θορυβος background με το πικαπ οπως με το αλλο. Και φυσικα οποιαδηποτε παρασιτικη παρεμβαση αποκλειεται.

Το αλλο θα χρησιμευει για την ΤΒ και οταν απομακρυνομαι.

Ευχαριστω...

Να πω οτι πριν προβω στην αγορα ζητησα την γνωμη του Σταυρου.

Τωρα περασα σε αλλο ακουσμα κλασσικης μουσικης ( 4 saisons απο Europa Galante )

Θαυμασιος ηχος.

Μολις κανω πρωτο ακουσμα με Pink Floyd A Saucer full of Secrets που δεν ειναι τρομερης αποδωσης, και ειμαι ικανοποιημενος..

:twoguns: :twoguns: :twoguns: :twoguns:

20 Πατερημά γονυπετής, 15 βουρδουλιές σε γυμνό κορμί, 124 μετάνοιες & εξομολόγηση!!!!!!

A Saucerful of Secrets

Με το τιτανοτεράστιο "Set the Controls for the Heart of the Sun"

:worshippy:

Α, καλορίζικα και τα ακουστικά! :flipout:

Thanks Sok -bye-

Εχει και βυσμα για μικρο Jack...λετε να τα παιρνω στην θαλασσα η δεν κανει ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

20 Πατερημά γονυπετής, 15 βουρδουλιές σε γυμνό κορμί, 124 μετάνοιες & εξομολόγηση!!!!!!

A Saucerful of Secrets

Α, καλορίζικα και τα ακουστικά! :flipout:

Θα αυτοτιμορηθω αμεσως μετα την ακροαση :flipout:

Οντως τιτανοτεραστειο "Set the Controls for the Heart of the Sun" φυγαν σε αλλη διασταση οι τυποι με αυτο.

Απάντηση: Re: Ο εξοπλισμός μας

A Saucerful of Secrets

Που το έπιασε το μάτι σου ρε άνθρωπε;;;
(Έχουνε πέσει άπειρα repeat στο συγκεκριμένο άσμα,τόσα που το έχω κρύψει πια στα βάθη των τεραμπάιτ για να μην το κάψω κι άλλο )

Ευχαριστω παιδια να στε καλα.
Τωρα ξεκινω δευτερο γυρο ακουσματων που θα παρει ολη την βραδυα. Ηδη κατεβαζω δισκους και δεν θα ενοχλω επισης κανεναν.

Η πρωτη μου εντυπωση απο την μεσημεριανη ακροαση ειναι πολυ θετικη με κατι σημαντικο για μενα που ειμαι λιγο "παραξενος"...
Δεν με κουραζουν τα ακουστικα αυτα. Ουτε με ενοχλουν.
Πολυ βασικο.

Το μινιτζακ ειναι πειρασμος αλλα, το ξανασκεφτηκα, τα υλικα που ειναι κατασκευασμενιο δεν κανει για χρησεις με αλατια ιδρωτες κλπ.
Οποτε η χρηση στη θαλασσα αποκλειεται. Θα μεινω με αυτα της apple για αυτη την χρηση και πολυ ειναι.

Σε ενα προενισχυτη Proton AP 2000II.

Οταν βρω κουραγιο το σαββατοκυριακο θα βαλω να τα δοκιμασω και με τον ολοκληρομενο Sansui α 707DR.

Πικαπ Project και player Marantz CD6000 OSE

Κάνε κ μια παρουσιαση συστηματος αν δεν εχεις ηδη κανει. Βλεπω ωραια δισκοθηκη κ αξιζει παρουσιασης!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Κάνε κ μια παρουσιαση συστηματος αν δεν εχεις ηδη κανει. Βλεπω ωραια δισκοθηκη κ αξιζει παρουσιασης!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Φιλε μου εχω κανει μια παρουσιαση.

Και ελπιζω συντομα να κανω και ενα update γιατι εχω μπει στο trip να παρω νεο πικαπ.

Καλές ακροάσεις... Όλα τα λεφτά η δισκοθήκη σου !