Ο εξοπλισμός μας

Αδελφέ μας έφαγες λάχανο ...

Μπα,βλέπω εδώ LCD3,Hugo κτλ,προχωρημένοι είστε.Βέβαια αν αυτά ήταν δικά μου τότε θα σας έτρωγα
nz2250.jpg

1z3uirm.jpg

θεσσαλονικη
zx2
se846
mojo

ξερω μονο εναν ανθρωπο ελλαδα που εχει αυτα τα καλουδια :afro:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

on topic

dap : sony zx2 (japan version, διχως το κωλο EU volume cap)
ciem : Hidition NT6 (5-BA)
cable : Whiplash Hybrid V3

ναναι καλα η δυνατοτητα αγορας μεταχειρισμενων σε τελεια κατασταση απο χρηστες στο εξωτερικο , ελλαδα αυτα θα κοστιζαν 1300+1200+500 = 3000 ευρω

μεταχειρισμενα σα νεα , μολις (ακουγεται ειρωνικο βεβαια) 1600 ευρω

αλλα ηχος-μελι , απο δω κ περα τυχον upgrades ειναι πανακριβα κ μικρης βελτιωσης

Last edited:
θεσσαλονικη
zx2
se846
mojo

ξερω μονο εναν ανθρωπο ελλαδα που εχει αυτα τα καλουδια :afro:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

on topic

dap : sony zx2 (japan version, διχως το κωλο EU volume cap)
ciem : Hidition NT6 (5-BA)
cable : Whiplash Hybrid V3

ναναι καλα η δυνατοτητα αγορας μεταχειρισμενων σε τελεια κατασταση απο χρηστες στο εξωτερικο , ελλαδα αυτα θα κοστιζαν 1300+1200+500 = 3000 ευρω

μεταχειρισμενα σα νεα , μολις (ακουγεται ειρωνικο βεβαια) 1600 ευρω

αλλα ηχος-μελι , απο δω κ περα τυχον upgrades ειναι πανακριβα κ μικρης βελτιωσης

Δεν θεωρω πως 3000 ευρω ειναι μεγαλο ποσο συγκριτικα με το ποσο θα σου κρατησει αυτη η αγορα,συγκριτικα με την αξια μεταπωλησης που εχει,συγκριτικα με τα λεφτα που μπορει να δωσουμε σε αλλα αναλωσιμα οπως κινητα σε μια διαρκεια 10-15 ετων . Τα 3000 ευρω ειναι για μενα επενδυση και οποιος μπορει να τα δωσει αξιζει...Για μενα πεταμενα λεφτα ειναι τα σφηνακια που κερναει καποιος σε γκομενα...

3000 είναι εξωφρενικο ποσό για εξοπλισμό που στηρίζεται σε τέτοιες τεχνολογίες.
Πχ in ear ή dap.
Και εννοείται δεν υπάρχει με τίποτα οριζοντας 10 ετιας
Το οτι καποιοι τα δίνουν ισως σε σφηνάκια δεν δικαιολογει αυτοματα τετοιες αγορες

Τι κακό εχει η τεχνολογία In ear που να μην αξίζει ? Υπάρχουν ακουστικά 20ετίας οπως τα ΕΡ4P της etymotic research που και μεταχειρισμενα η τιμή τους τα τελευταία χρονια δεν πέφτει με τιποτα.

Επισης δες το παρακάτω dap και δες τι τεχνολογία εχει μέσα.

http://headfonics.com/2015/04/the-n6-dap-by-cayin/

Γιατι δεν δικαιολογεί την τιμή του?

Εδώ και μερικές ημέρες έχουν προστεθεί τα παρακάτω ακουστικά τα οποία ήρθαν σαν αξεσουάρ μαζί με το κινητό και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Δεν τα έχω ψάξει καθόλου ακόμα,αλλά ηχητικά είναι αξιοπρεπέστατα από το λίγο που τα δοκίμασα.

20170804_103839.jpg

Kάποιος τσίμπησε το S8 ή μου φαίνεται?
Eίναι κατασκευασμένα από την Samsung και "tuned" από την Harman (Akg)

Y.Γ Εγώ θέλω να δω το S8 σε φωτογραφία

Μάνο,το καλό είναι πως παίζει τα πάντα όλα,flac,wav,DSD μέχρι 128,κλπ.
Με το player της sam εν τω μεταξύ παίζει ακόμα καλύτερα,διορθώνοντας λίγο τα συριστικά και αποκτώντας σώμα.
Ακόμα βέβαια δεν έχω πειράξει καλά,αυτά που λέω είναι ακροάσεις παραλίας.

(Να και φώτο που θέλεις είναι το S8+ )

IMG_1289.jpgIMG_1287.jpg

Kάποιος τσίμπησε το S8 ή μου φαίνεται?
Eίναι κατασκευασμένα από την Samsung και "tuned" από την Harman (Akg)

Y.Γ Εγώ θέλω να δω το S8 σε φωτογραφία

Έχει και τίποτις τσιπάκια dac και ενισχυτή?

Απάντηση: Re: Ο εξοπλισμός μας

Πέτρο,ότι βρήκα είναι εδώ:
Qualcomm Aqstic™ WCD9341 audio codec combined with Snapdragon 835 supports an audiophile grade DAC with 32-bit/384kHz support with an SNR at 115dB and ultra-low -105dB THD+N and native DSD hi-fi audio playback. Additionally, the Snapdragon 835 supports Qualcomm® aptX™ and aptX HD Bluetooth audio with 2x improved power for wireless connectivity.

Re: Απάντηση: Re: Ο εξοπλισμός μας

Πέτρο,ότι βρήκα είναι εδώ:
Qualcomm Aqstic™ WCD9341 audio codec combined with Snapdragon 835 supports an audiophile grade DAC with 32-bit/384kHz support with an SNR at 115dB and ultra-low -105dB THD+N and native DSD hi-fi audio playback. Additionally, the Snapdragon 835 supports Qualcomm® aptX™ and aptX HD Bluetooth audio with 2x improved power for wireless connectivity.

Πάντως κάνα δυο reviews που διάβασα ήταν διθυραμβικά στο θέμα του ήχου.
Καλή αγορά!

Re: Απάντηση: Re: Ο εξοπλισμός μας

Aπό όσο ξέρω όχι δεν ασχολούνται όπως η LG.
Φαντάζομαι με την εξαγορά της Ηarman από την Samsung θα αρχίσουν να προσέχουν περισσότερο το θέμα ήχος όπως ήδη άρχισαν με τα ακουστικά.
Πλάκα έχει πάντως η αλυσίδα. Η harman εξαγόρασε την Akg και η Samsung εξαγόρασε την Harman και καταλήξαμε με ακουστικά "Akg" στο S8+.
Aντε να εξαγοράσει και η Τοyota την Samsung να καταλήξουμε με δώρο το Sasmung S10 και τα Akg K712 με κάθε νέο Toyota Yaris...

Θα στα στείλω για review!:flipout:
(να ´σαι καλά)

:flipout:

Tι να κάνει ο νέοπας μπροστά στον Παππού

maxresdefault.jpg

Ειχε κάτι ακουστικά τρομερά! Τα χάρισα στον μισόκουφο πατέρα μου και μου τα γύρισε πίσω.
Οσο από ένταση με το ζόρι σπρώχνει ψείρες.
"Ναυαρχίδ(ι)α"

Last edited: