Ο εξοπλισμός μας

Λοιπόν μια και πιάσαμε τα κινητά έχετε άποψη για ''audiophile'' κινητά τα οποία να έχουν και ποιότητα αλλά κυρίως και ένταση?

Με το συγκεκριμένο δεν έχω παράπονο,τα δικά μου αυτιά τουλάχιστον τερματίζουν στο 70% της έντασης του με τα AKG (που δεν είναι AKG,μη λέμε κι ότι θέλουμε,η Sam τα φτιάχνει και λέει πως τα τιουνάρει η Harman) και 80% με τα γνωστά Sony (τα οποία παραέχουν χαμηλό και όγκο σε αυτό τον συνδυασμό,και μιλάω εγώ που μου αρέσει το σώμα,έτσι; ).

Με το iPhone αντιθέτως,έπρεπε να ψάξω πολύ για πρόγραμμα που να μην λαμβάνει υπ' όψιν κατανάλωση οπότε και να παίζει μια στάλα δυνατά στα κέφια,και πάλι έπρεπε να πάω στο 90%+ για να πω πως τερματίζω.Αυτό για την (υποκειμενικότατη) σύγκριση.

πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω τα leeco που λεει ο Σπύρος, αλλά....με πιάνουν οι τσιγκουνιές

Πέτρο,να διορθώσω κάτι αφού ανακάλυψα πως το chip διαφέρει αναλόγως της έκδοσης.
Η έκδοση G955F (που είναι η ευρωπαϊκή,όπως το δικό μου δηλαδή) με τον Exynos επεξεργαστή χρησιμοποιεί άλλο dac και συγκεκριμένα το νέο της Cirrus Logic CS43130 MasterHIFI Audio όπου είναι dac και ενισχυτής ακουστικών.
Τα specs του τσιπίου είναι τα παρακάτω:
.
. ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.PNG

Ώπα ακόμα καλύτερα και βλέπω και 2volt rms έξοδο , σούπερ , τώρα μας βάζεις ιδέες αλλά είναι ακριβό το ρημάδι!

Τελικά, όταν τα κάρφωσα στην άλλη έξοδο του Geek (για ακουστικά χαμηλής αντίστασης) έπαιξαν σημαντικά δυνατότερα.

Είχα την εντύπωση πως για τέτοια ακουστικά έπρεπε να χρησιμοποιήσω την έξοδο που είναι και line...

Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι η τιμή των EL8. Έχω την εντύπωση πως στην Ευρώπη είναι γύρω στα 7-7μιση εκατοστάρικα.

Κάτι αντίστοιχο (σε δολλάρια) στην Αμερική.

Και μπαίνω στο site της Audeze και βλέπω αυτό...

Δηλαδή 339$ + μεταφορικά (για ένα ζευγάρι ακουστικά) + τελωνείο = 740 Ευρώ;

Edit: Τώρα που το ξαναβλέπω, εννοείς πως αν τα έπαιρνα κατευθείαν από την Audeze θα πλήρωνα μεταφορικά + τελωνείο.

Σίγουρα πάντως πολύ λιγότερα από 740...

Last edited:
Eκτορα υποθέτω ότι θα είναι λίγο πάνω από 500 ,οπότε είναι πολύ λιγότερα από την τιμή που υπάρχει εδώ
Βέβαια αυτά που έβαλες στο λίνκ είναι Β stock[το τι ακριβώς εννοούν με αυτό ,είναι άλλο θέμα ]

Last edited:
Eκτορα υποθέτω ότι θα είναι λίγο πάνω από 500 ,οπότε είναι πολύ λιγότερα από την τιμή που υπάρχει εδώ
Βέβαια αυτά που έβαλες στο λίνκ είναι Β stock

Ναι, τώρα είδα πως η audeze δίνει τα ανοικτά και τα κλειστά b-stock.

Οπότε εξηγείται η μεγάλη διαφορά. Εξάλλου και τα titanium που είναι out of stock έχουν την κανονική τιμή.

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και άλλους ενισχυτές.
Η Schiit έβγαλε τον Magni 3 τώρα και είναι τούμπανο για τα λεφτά του...