εμένα πρέπει να μου απαγορεψουν να περνάω τα διόδια ..period ..
2μερες Αθήνα και πάλι την έκανα τη αγορά μου ...
![]()
![]()
Κοίτα επειδή πλέον έχω πολλά θα βγάλω τα 2 σε πώληση .Ωραιώτατα! :a0210: :music-smiley-005:
Ποιό θεωρείς πιό ισορροπημένο, all around, ξεκούραστο, για όλες τις χρήσεις; Ποιό απ' όλα χρησιμοποιείς περισσότερο;
Κοίτα επειδή πλέον έχω πολλά θα βγάλω τα 2 σε πώληση .
Για μουσική ηλεκτρονική ποπ και τέτοια το σενν. Για φωνητικά blues jazz κλπ προτιμώ το dali. Θα επανέλθω βέβαια για το σεν διότι ακόμα δεν το έχω ακούσει με όλα τα είδη μουσικής
Καταρχήν μεγειες... Από Ελλάδα ? Δεύτερον εννοείς bluetooth για ακροάσεις μέσα στο σπίτι ε ?Μετά από την ενθουσιώδη κριτική του Πέτρου ( Sonorous ) και τις κατ' ιδίαν συμβουλές του, το τρίτο Hifiman της ακουστικάριας περιπέτειας μου κατέφθασε σήμερα, επί τω σκοπώ να χρησιμοποιηθεί κυρίως σαν bluetooth ακουστικό, με το οικείο dongle, ενώ στα τσακίρ κέφια ίσως να κουμπωθεί και σε κανένα κανονικό ενισχυτή.![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά από την ενθουσιώδη κριτική του Πέτρου ( Sonorous ) και τις κατ' ιδίαν συμβουλές του, (ευχαριστώ και από εδώ ! ) το τρίτο Hifiman της ακουστικάριας περιπέτειας μου κατέφθασε σήμερα, επί τω σκοπώ να χρησιμοποιηθεί κυρίως σαν bluetooth ακουστικό, με το οικείο dongle, ενώ στα τσακίρ κέφια ίσως να κουμπωθεί και σε κανένα κανονικό ενισχυτή.![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ευχαριστώ.Καταρχήν μεγειες... Από Ελλάδα ? Δεύτερον εννοείς bluetooth για ακροάσεις μέσα στο σπίτι ε ?
Αχ, θα μπω σε μπελάδες, το βλέπω :--)Σπύρο με γεια σου και καλές ακροάσεις.
Δώσε του λίγο χρόνο για να στρώσει.
Με κανονικό ενισχυτή απογειώνεται.
Πόσο πάνε αυτά τώρα ? Εγώ πήρα τα sennheiser momentum 3Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα, σήμερα αγόρασα τα sony WH-1000XM4.
Απόλαυση και λίγο τρομακτικό το πόσο αποκόπτεσαι από το περιβάλλον.
Μπορώ και ακούω σε στάθμες που μου αρέσουν (σχετικά χαμηλές) χωρίς να χάνω τίποτε.
Όσο τα χρησιμοποιώ τόσο μου αρέσουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.