Ο εξοπλισμός μας

Δεν ξέρω, κάτι συμβαίνει με το κινητό μάλλον.
πρωτη φορα κανω αυτο τον συνδυασμο και το κινητο ειναι καινουργιο.Οταν συνδεω το cobalt με τα iem (shure 425 h fiio fh7) το volume μετα βιας στο 40% απο εκει και πανω κουφαινεσαι....Τωρα με τα ananda δεν ξερω γιατι ...δεν ειναι και δυσκολα ακουστικα
τωρα ξαναδοκιμασα ....με τα fh7 στο 60% κουφαινεσαι....με τα αναντα στο 100% ειναι οπως με τα Fiio στο 40%....περιεργα πραγματα.....
εβαλα και τα listen pro....to ιδιο με τα fiio .....mono τα αναντα δεν ακουγονται δυνατα

Last edited:
πρωτη φορα κανω αυτο τον συνδυασμο και το κινητο ειναι καινουργιο.Οταν συνδεω το cobalt με τα iem (shure 425 h fiio fh7) το volume μετα βιας στο 40% απο εκει και πανω κουφαινεσαι....Τωρα με τα ananda δεν ξερω γιατι ...δεν ειναι και δυσκολα ακουστικα
τωρα ξαναδοκιμασα ....με τα fh7 στο 60% κουφαινεσαι....με τα αναντα στο 100% ειναι οπως με τα Fiio στο 40%....περιεργα πραγματα.....
εβαλα και τα listen pro....to ιδιο με τα fiio .....mono τα αναντα δεν ακουγονται δυνατα
Με άλλες συσκευές παίζουν κανονικά;
Μήπως το βύσμα δεν έχει καλή επαφή;

Με άλλες συσκευές παίζουν κανονικά;
Μήπως το βύσμα δεν έχει καλή επαφή;

Δεν με κατάλαβες ...με άλλα ακουστικά κανένα πρόβλημα το πολύ 55 με 60 ένταση και κουγαινεσαι ....μόλις κουμπωνω τα αναντα ταβαζω φουλ ένταση και δεν παίζουν δυνατά ...άρα δεν είναι θέμα ούτε Cobalt ούτε iPhone

Δεν με κατάλαβες ...με άλλα ακουστικά κανένα πρόβλημα το πολύ 55 με 60 ένταση και κουγαινεσαι ....μόλις κουμπωνω τα αναντα ταβαζω φουλ ένταση και δεν παίζουν δυνατά ...άρα δεν είναι θέμα ούτε Cobalt ούτε iPhone
Αυτό λέω, το βύσμα του Ananda κάνει σωστή επαφή στο Cobalt;

Δεν μπορώ να καταλάβω.
Πάντως θέμα ισχύος το αποκλείω, το Cobalt είναι δυνατό και τα Ananda εύκολα.

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ...τέλος πάντων θα κάνω και άλλες δοκιμές
Είχα καιρό να ακουσω από τα ananda και είχα ξεχάσει πόσο ωραίος και γλυκός είναι ο ήχος τους ..πρακτική απόλαυση . Λες τα aeon 2 closed να πλησιάσουν πιο πολύ από τα focal λογω του ότι και αυτα είναι planar ?

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ...τέλος πάντων θα κάνω και άλλες δοκιμές
Είχα καιρό να ακουσω από τα ananda και είχα ξεχάσει πόσο ωραίος και γλυκός είναι ο ήχος τους ..πρακτική απόλαυση . Λες τα aeon 2 closed να πλησιάσουν πιο πολύ από τα focal λογω του ότι και αυτα είναι planar ?
Δεν νομίζω, τα Aeon 2 είναι πολύ κοντά στην καμπύλη Harman.
Τα Ananda είναι neutral - bright.

Ανοιχτά δεν υπάρχουν που να ταιριάζουν καλά γιατί η καμπύλη έχει έντονο χαμηλό.

HiFiMan Sundara (>2020) είναι αρκετά κοντά και το Sennheiser HD560S αλλά έχει μια κορυφή στις υψηλές.

δεν ξερω ποιας χρονιας ειναι δυστυχως.,... εχουν μαξιλαρακια με κλιση, αλλα δεν λεει μαλλον κατι αυτο.

Εχουν ενα εντονο peak κοντα στα 8-9 Κhz και το διορθωνω με EQ οπου μπορω (pc/mac).

Screenshot_20211217-192019~2.png

Screenshot_20211217-191941~2.png