Ο εξοπλισμός μας

Celestee?

IMG_0595.jpg

IMG_0597.jpg

IMG_0599.jpg

IMG_0598.jpg

Με γεια σου!
Άκουσες καθόλου;

Άκουσα στο μαγαζί κάνα μισάωρο . Tidal από iPhone με dragonfly Cobalt . Την πρώτη φορα το καλοκαίρι τα είχα ακούσει με Android και Cobalt και με το fiio m11 . Τότε είναι αλήθεια ότι δεν μου είχαν κανει εντύπωση που να δικαιολογεί τα χρήματα τους . Σήμερα δεν ξέρω αλλά ήταν σαν να ακούω άλλο ακουστικό . Σήμερα πραγματικά με εντυπωσίασαν μπορώ να πω .

ερωτηση ...τι διαφορες μπορει να εχει ενα desktop amp-dac για συνδεση με ακουστικα στο λαπτοπ πχ idi zen dac σε σεση με το cobalt που εχω? κερδιζω κατι?

ερωτηση ...τι διαφορες μπορει να εχει ενα desktop amp-dac για συνδεση με ακουστικα στο λαπτοπ πχ idi zen dac σε σεση με το cobalt που εχω? κερδιζω κατι?
Αν είναι καλύτερο από το cobalt, κερδίζεις προφανώς σε ποιότητα ήχου και σε ικανότητα οδήγησης.

Λοιπον επειδη εχω ανοιξει κατι τουρνουα (καταραμενη δουλεια) εχω κοτσαρει τα celestee στο λαπτοπ με το cobalt και ακουω εδω και μιαμιση ωρα σερι απο την εφαρμογη Tidal
καταρχην δεν ξερω γιατι αλλα το cobalt δεν αναβει μωβ sta mqa αλλα μπλε που σημαινει 48Khz. τεσπα το προσπερναμε μαλλον φταιει η εφαρμογη Tidal για windows.
ας ξεκινησω δυο λογια μιας και ειμαι στο διαλειμα
Ανεση.μπορω να πω οτι 1μιση ωρα τωρα και ξεκιναω να εχω ελαχιστη ενοχληση ,πιστευω με τον καιρο να ανοιξουν ενα τσικ.Γενικα ειναι ανετα και τα μαξιλαρακια μαλακα και το αυτι μου δεν βρισκει καπου.
Ξεκινησα με το καινουργιο αλμπουν της adele και τωρα ακουω το τελευταιο του ερικ του κλαπτονα. οι φωνες που βγαζει το φοκαλ ειναι απλα απιστευτες,ειδικα η φωνη του κλαπτον ακουγεται σαν μελωδια απο τον παραδεισο. η κιθαρα πεντακαθαρη και το midrange πολυ καλο. Ακομα δεν εχω βρει κατι να με ενοχλει σε λιγακι θα παω και σε αλλα ειδη μουσικης οποτε θα επιστρεψω
Αυτα για τωρα

• Like
Reactions: Sonorus
Eπιστρεφω.....στο 2ωρο πανω επρεπε να διακοψω λιγο γιατι αρχισε να με ποναει η καρκαλα...ειναι που φοραω και γυαλια και δεν μπορω να τα βγαλω οταν παιζω. Οχι τρομερος πονος βεβαια αλλα αρκετα ενοχλητικος

Επιστρέφω ...σημερινή ακρόαση 3μιση ωρών κατά τη διάρκεια του poker session μου . Πιστεύω η πιο επιτυχημένη αγορά ακουστικών για τα μουσικά μου γούστα και για τα αυτιά μου . Μάλλον θα προχωρήσω στην πώληση των ananda και επειδή δεν χρειάζομαι δύο ακουστικά αλλά και για τόνωση στο πορτοφόλι μου
Για να κάνω και την πώληση ελκυστική θα δώσει δωρακι με τα hifiman και το dragonfly black . Θα ανεβάσω αγγελία σύντομα
Επιστροφή στον Γάλλο . Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να κάνει κανείς σύγκριση ανάμεσα σε open και closed και ανάμεσα σε dynamic και planar . Μεθαύριο θα κάνω παράλληλες δοκιμές κομμάτι κομμάτι και θα επανέλθω .
Κάποια στιγμή θα ήθελα για το λάπτοπ να αγοράσω το ifi zen dac 2 αλλά δεν ξέρω εάν είναι πλεονασμός μιας και έχω το Cobalt . Ποια η γνώμη σας επ αυτού ?
Σημερα ήταν και η πρώτη φορά που τα πήρα έξω . Πήγα σε ένα καφέ και έκατσα να διαβάσω το βιβλίο μου . Στο καφέ δεν είχε πολύ κόσμο κι η μουσική του μαγαζιού έπαιζα χαμηλά ...παρολα αυτά το passive isolation των φοκαλ δεν είναι και πολύ καλό . Άκουγα γενικά αρκετά από τους θορύβους . Βέβαια μπορεί λόγω του ότι για έξω χρησιμοποιούσα τα seenheiser momentum 3 να είχα καλομαθει με το anc και για αυτό μου κακοφανηκε .. no problem λίγο επιπλέον ένταση και το πρόβλημα μειώθηκε δραστικά

• Like
Reactions: Sonorus
Το Ananda έχει πολύ συγκεκριμένο ήχο που δεν είναι κατάλληλος για όλες τις χρήσεις.

Το Zen DAC ίσως έχει καλύτερο ήχο από το cobalt αλλά από θέμα ενίσχυσης δεν τραβάει.
Βέβαια στο μέλλον βάζεις και τον Zen Can και ξεφεύγεις.

Μου αρέσει πολύ και το Gryphon που έχει εξαιρετικό ήχο και κάνει τόσο για χρήση στο σπίτι όσο και για το ταξίδι.

BTW, με έχει φάει η περιέργεια!
Τι δουλειά κάνεις;

Το Ananda έχει πολύ συγκεκριμένο ήχο που δεν είναι κατάλληλος για όλες τις χρήσεις.

Το Zen DAC ίσως έχει καλύτερο ήχο από το cobalt αλλά από θέμα ενίσχυσης δεν τραβάει.
Βέβαια στο μέλλον βάζεις και τον Zen Can και ξεφεύγεις.

Μου αρέσει πολύ και το Gryphon που έχει εξαιρετικό ήχο και κάνει τόσο για χρήση στο σπίτι όσο και για το ταξίδι.

BTW, με έχει φάει η περιέργεια!
Τι δουλειά κάνεις;

Δλδ το Cobalt έχει μεγαλύτερη ενίσχυση ? Δεν το περίμενα αυτό
To gryphon ξεφύγει σε τιμή
Δουλειά ε ? 25 χρόνια καφετέρια είχα ..τώρα κάτι ενοίκια και πόκερ

Δεν είπα ότι έχει μεγαλύτερη ενίσχυση αλλά ότι το Zen Dac δεν έχει κάτι το σπέσιαλ σε σχέση με πιο ισχυρά μοντέλα.
Όμως από το cobalt είναι σαφώς πιο ισχυρό τόσο από την single ended όσο και από την balanced.
(Με την προσθήκη του εξωτερικού τροφοδοτικού).
Και λογικά θα έχει και καλύτερο ήχο.

Τμήμα αγγελιών για ακουστικά δεν βλέπω ..μπαίνουν στις αγγελίες ηχείων ?

Αυτο το τραγουδι αναδεικνυει το καταπληκτικο μπασο του focal
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.