Ο φθηνότερος δέκτης (όχι HD) που υποστηρίζει cccam και newcamd;

Γενικά μιλώντας, οι Linuxάτοι και οι κλώνοι τους.
Και μάλιστα, αν σε ενδιαφέρει native CCcam, μόνο οι Dreambox (οι άλλοι κάνουν emulation του CCcam, απο reverse engineering).

Ένας κλώνος DM500 ας πούμε, μπορεί να βρεθεί στα 60-65 Ευρώ.

Παίδες καλημέρα,

Σαφές το ερώτημα στον τίτλο του thread. Έχετε κάποιον να προτείνετε;

Συμφωνώ και εγώ με τον Φίλιππο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι φθηνότερο από κλώνο DM 500, δλδ ~50-55 ευρώ.

Σίμος

Συμφωνώ και εγώ με τον Φίλιππο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι φθηνότερο από κλώνο DM 500, δλδ ~50-55 ευρώ.

Σίμος
Aν μπορεις δωσε περισσοτερες πληροφοριες που θα τον βρουμε σ αυτη τη τιμη.

Στα 125 αγοράζεις γνήσιο dreambox (DreamBox DM100) και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...

Attachments

• dm100.jpg
    dm100.jpg
    9.4 KB · Views: 216
φιλε κανε μια βολτα απο την μαρνης και θα βρεις 50 ευρω κλωνακι
εχει πολλα μαγαζια απο κει και παντα κανε παζαρια να το παρεις φθηνα

φιλε κανε μια βολτα απο την μαρνης και θα βρεις 50 ευρω κλωνακι
εχει πολλα μαγαζια απο κει και παντα κανε παζαρια να το παρεις φθηνα

Έχει Μάρνη και στην Κύπρο;
Γιατί ο φίλος μας στην Κύπρο είναι !

Έχει Μάρνη και στην Κύπρο;
Γιατί ο φίλος μας στην Κύπρο είναι !

Δυστυχώς δεν έχουμε! Κοιτώντας και το λινκ που μας έδωσε ο φίλος Σίμος, τα φθηνότερα μεταφορικά για αποστολή στην Κύπρο είναι 68 δολάρια(με EMS)...Ενώ η τιμή του δέκτη 77 δολάρια!

Δυστυχώς δεν έχουμε! Κοιτώντας και το λινκ που μας έδωσε ο φίλος Σίμος, τα φθηνότερα μεταφορικά για αποστολή στην Κύπρο είναι 68 δολάρια(με EMS)...Ενώ η τιμή του δέκτη 77 δολάρια!

77 Δολλάρια = 55 Ευρώ (περίπου...)

Για τα μεταφορικά έχεις δίκιο. Αλλά για Ελλάδα είναι free....

Ζητάω συγνώμη από τον φίλο kokoras. Δεν το είδα το Λευκωσία στο Location. Οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω, διότι για μεταφορικά σε Κύπρο κτλ δεν έχω ιδέα.
Ίσως αν δοκίμαζε με κάποιον "επώνυμο κλώνο" πχ inetbox ή eaglebox πχ εκεί μπορεί να έβρισκε κάτι.

Επίσης φίλε kokoras εάν θέλεις ΝΤΕ και καλά monkey-china-dreambox 500S, βάλε μια αγγελία στο ζητείται, πες δίνω 50 ευρώ (πολλά είναι κιόλας για μεταχειρισμένο). Λογικά κάποιος θα σου δώσει το δικό του. Εγώ το δικό μου (original) έτσι κάπως το έδωσα.

Επίσης θα το πω όσο πιο Light μπορώ, φίλε kokoras πας να κάνεις λάθος. Η κατάσταση στην αγορά άλλαξε 100% σε σχέση με 2 χρόνια πχ πριν. Η αγορά είναι ΖΙΓΚΑ σε επώνυμα (και κλώνους αυτών) στα ~100-120 ευρώ μηχανάκια με HD, με ΨΨcam με... με... με...
Κάποιοι μάλιστα παίρνουν τέτοια για 150-170 ευρώ, νομίζουν οτι τα πήραν φθηνά και μετά μιλάνε/γράφουν/ μας ζαλίζουν για το πόσο φθηνές μηχανηματάρες πήρανε. Για μένα έχει νόημα να πάρεις ένα τέτοιο. ΔΕΝ έχει σήμερα, νόημα η αγορά ΠΡΩΤΟΥ δέκτη αν δεν είναι HD.

Αυτά. Ελπίζω αυτή την φορά να βοήθησα
Σίμος

Ζητάω συγνώμη από τον φίλο kokoras. Δεν το είδα το Λευκωσία στο Location. Οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω, διότι για μεταφορικά σε Κύπρο κτλ δεν έχω ιδέα.

Ψψψψιιιτττ, στη Λεμεσσό είναι ;)

Πάντως, συμφωνώ για τα περι HD πρώτου δέκτη. Και σε τέτοιους βέβαια κυκλοφορούν κλώνοι ...

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βασικά θέλω έναν δέκτη (ουσιαστικά θα είναι ο 4ος δέκτης του σπιτιού), για να τον βάλω στο playroom των παιδιών μου στο οποίο έχω μια 32άρα HD Ready τηλεόραση και θεώρησα πως είναι καλύτερα να βάλω ένα φθηνό μηχάνημα παρά κάτι ακριβό (το οποίο θα κινδυνεύει από τις "ρίψεις" και τις λοιπές δραστηριότητες των μικρών αφού θα το τοποθετήσω αναγκαστικά σε χαμηλό έπιπλο ). Τελικά θα διαθέσω κάποια ευρώ παραπάνω και θα πάρω έναν HD δέκτη (και μάλλον Combo διότι η τηλεόραση δεν έχει και mpeg4) και αν τον σπάσουν τον έσπασαν...Με έπεισε ο Σίμος, μπορεί σε κάνενα χρόνο να μου ζητηήσουν να βλέπουν HD...

Last edited:
Καλησπέρα να επαναφέρω το νήμα χρόνια μετά για να μην ανοίγω άλλο...Σήμερα ποιόν δέκτη με την χαμηλότερη τιμή θα προτίνατε για σύνδεση με ΨΨcam και άλλα καλούδια σε HD πλέον....?

Χθες για τον σκοπό αυτόν επισκέφθηκα ένα κατάστασημα και μου πρότειναν τον Optibox Gekko Plus. HD με αρκετά καλούδια και με 140 ευρώ.. ΟΜΩΣ με λίγο ψάξιμο προβληματίστηκα.. ΔΕν ξέρω κατά πόσο θα είναι αξιόπιστος γιατί ΔΕΝ έχει native enigma2 που ούτως ή άλλως έτσι έχω καλομάθει.... Δεν ξέρω εάν θα μείνω ευχαριστημένος!!!
Κάποιος ίσως που τον έχει μπορεί να μας πει..

Αν είσαι μαθημένος στο Ε2 μείνε εκεί και άσε τους δέκτες με spark...