O γερόλυκος Bob Carver επιστρέφει επίσης με νέα προϊόντα...

Re: Απάντηση: O γερόλυκος Bob Carver επιστρέφει επίσης με νέα προϊόντα...

Βασικά ο Dipie άνοιξε το νήμα και κάνει την παρουσίαση των νέων προιόντων του Carver, Νικόλα!

Ουπς,με συγχωρειτε!Πολυ θα ηθελα να ακουσω τα λαμπατα τερατα παντως..Πολυ εντυπωσιακα μηχανηματα,αποπνεουν σοβαροτητα και μερακι..

Re: Απάντηση: O γερόλυκος Bob Carver επιστρέφει επίσης με νέα προϊόντα...

Ουπς,με συγχωρειτε!Πολυ θα ηθελα να ακουσω τα λαμπατα τερατα παντως..Πολυ εντυπωσιακα μηχανηματα,αποπνεουν σοβαροτητα και μερακι..

Κανένα πρόβλημα Νικόλα!

Απλά επειδή εξέθεσες την ΔΟ, σε περιμένει σφουγγάρισμα
καταστρώματος και γενική φασίνα στο πλοίο!!:flipout::flipout::flipout:

τι σου είναι όμως ο εθισμός στα "κοινωνικά" δίκτυα.. με το που βλέπω την αρχική σου ανάρτηση DIPIE έψαχνα (χαζεύοντας τις photos) για κανά 2λεπτο το "like".... bob's back λοιπόν !

Και κουμπάκι Like έχουμε! Δες στο πάνω μέρος της σελίδας και δεξιά.. :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: O γερόλυκος Bob Carver επιστρέφει επίσης με νέα προϊόντα...

Όσο είχε την sunfire εκτός από πολυκάναλα συστήματα είχε και δικάναλα. Για παράδειγμα ο 2κάναλος τελικός του.

22418523-260x260-0-0_Sunfire%2B600%2Btwo.jpg
images

Performance
RMS Power at 8 Ohms: 600 W
RMS Power at 4 Ohms: 1200 W
THD (Total Harmonic Distortion): 0.5 %
Frequency Response: 1 Hz - 80 kHz

Και τον οποίο δεν αλλάζω με τίποτα. Απλά δεν μασάει. :music-smiley-005::music-smiley-005:

Εγώ είχα ένα CD player του Carver κάποτε, το είχα αγοράσει μεταχερισμένο από έναν αμερικάνο. Κάποια στιγμή μου έφυγε από τα χέρια και έπεσε κάτω. Από τότε έκανε διακοπές στον μηχανισμό. Πάω λοιπόν και γράφω γράμμα στην αμερική (παλιές εποχές προ ίντερνετ) χωρίς να τους πω για την πτώση και μου απαντούν να ελέγξω μπας και ο ακροδέκτης στην τροφοδοσία του μοτέρ έχει ψυχρή κόλληση. Το ανοίγω και βλέπω ότι ο ακροδέκτης δεν είναι καν κολλημένος, απλά δεμένος στο καλώδιο. Πατάω κι εγώ με το κολλητήρι, όλα μια χαρά. Όταν πήγα να το συναρμολογήσω πάλι, ανακαλύπτω ότι έχω χάσει ένα από τα ελαστικά παρεμβύσματα στα πόδια του τράνσπορτ (που μάλιστα είχαν και ρυθμιζόμενη απόσβεση). Δεύτερο γράμμα στην αμερική και τσουπ να ο φάκελλος με το εξάρτημα που είχα χάσει. Χωρίς χρέωση, σε προϊόν εκτός εγγύησης και που τότε δεν εισάγονταν στην Ελλάδα (και νομίζω ότι κυκλοφορούσε μόνο στη Γερμανία από ολόκληρη την Ευρώπη).

καλο παιδι ο Bob ... παντα ειχε κατι πολυ αξιολογο να πει μεσα απο τα μηχανηματα του .Ασε που ειναι βατος και προσιτος , δυσαναλογα καλος αν σκεφτει κανεις οτι ειναι ενας ζωντανος θρυλος .....