AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,729
Πανε χπρονια τωρα,αλλα θα προσπαθησω να θυμηθω και να επανελθω σ αυτοΠοιο άρθρο είναι??που το διαβασες??
Με ενδιαφέρει πολύ
Πανε χπρονια τωρα,αλλα θα προσπαθησω να θυμηθω και να επανελθω σ αυτοΠοιο άρθρο είναι??που το διαβασες??
Με ενδιαφέρει πολύ
Πανε χπρονια τωρα,αλλα θα προσπαθησω να θυμηθω και να επανελθω σ αυτο
''Διοτι,λογω της σοφιας του Θεου,ο ανθρωπος δεν καταλαβε τον Θεο δια της σοφιας,ο Θεος φροντισε δια της ανοησιας του κηρυγματος,να σωσει αυτους που πιστευουν'' Κορ.1/1:21
Η επικοινωνια με τον Θεο οντως δεν απαιτει μεσαζοντες.Εξ'ου και το ''Πατερ ημων........'' εσυ και ο Πατερας
Επίσης να προσθέσω το εξής:
Όταν θέλω να μιλήσω με τον πατέρα μου, χρειάζεται να πάω στον ξάδερφο μου να του πω τι θέλω να πω στον πατέρα μου για να του το πει;
Για πιο λόγο να μην μιλάω απ' ευθείας με τον πατέρα μου;
Σκεφτείτε το λίγο και θα δείτε πόσο σωστό είναι αυτό.
Επίσης γιατί θα πρέπει να με σκανδαλίζει εμένα το τι κάνει στη ζωή του ο ξάδερφος μου;
Ας κάνει ότι θέλει, εκείνος θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του & εγώ για τις δικές μου.
Όπου "ξάδερφος" βάλτε οποιονδήποτε άνθρωπο στη ζωή σας.
Υ.Γ. Ο Θεός είναι ζωντανός και μπορεί ο καθένας να το εμπειρευτεί αυτό, αρκεί να το ζητήσει. Η συμβουλή μου είναι να κάνετε την προσπάθεια, πραγματικά αξίζει !
ΟΚ thanks,στείλε μου με πμ αν ειναι..![]()
Δυο μονο σημεια.Στην 1η επιστολη προς τον Τιμοθεο,ο Παυλος λεει ''...διοτι ενας ειναι ο Θεος και ενας ο μεσιτης μεταξυ Θεου και Ανθρωπων,ανθρωπος Χριστος Ιησους.Αν για καποιο λογο καποιος νιωθει οτι χρειαζετα ''μεσαζοντα'' στην επικοινωνια του με τον Θεο,υπαρχει αυτος ο μεσαζων.
Οσο για τον´''ξαδελφο'',ναι εχεις δικαιο οτι ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει.Εσυ ομως που ξερεις οτι ο ''ξαδελφος'' εχει λαθος δεν μπορεις να μεινεις απαθης.Καλο ειναι και πρεπει να του μιλησεις,αν ειναι δυνατον να τον ταρακουνησεις μηπως και ''συνελθει''.Αν ειναι αδυνατον να τα καταφερεις,τοτε ασε τον να παρει τον δρομο του.Μην τον ξεχασεις ομως στις προσευχες σου.Τα αδυνατα απο τους ανθρωπους δυνατα απο τον Θεο:smile:
Κάθε χρόνο οι καταστροφολογικές προβλέψεις περισσεύουν πανταχόθεν...
Κάποια στιγμή βγαίνουν (αν και ακόμη έλλειψη στο στάρι και το λάδι δεν παρατηρήθηκε...)
Μη με παρεξηγήσετε, δεν λέω ότι εμφανίστηκε ή ότι όχι... Αν δεν το δώ όμως με τα μάτια μου, ...με συγχωράτε αλλά ούτε τη μάνα μου δε πιστεύω...
Αν λάβετε υπόψιν σας το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά αναφέρονται θαύματα ή άλλες επεμβάσεις του Θείου αντιλαμβάνεστε εύκολα, για τι κοροϊδία μιλάμε... (κατά κανόνα βέβαια μιας και δεν απορρίπτω τίποτα...)
Γεια σου Στεφανια,
Δεν καταφερα μεχρι στιγμης να βρω το λινκ που μου ζητησες,αλλα θα προσπαθησω να θυμηθω που το ειδα και θα σου πω μολις το βρω.
Εσυ ασχολεισαι με αυτα τα ''θεματα''; Αν ναι,εχω αρκετα βιβλια που ισως βρεις ενδιαφεροντα.Ειναι κυριως στα Αγγλικα.
Το λαδι και το σταρι ειναι λεξεις συμβολικες.Συμβολιζουν απο αρχαιοτατων χρονων ειδη πρωτης αναγκης για τον ανθρωπο.Κατω απο αυτο το πρισμα ασφαλως και αρχισε να παρατηρειται η ελλειψη και του λαδιου και του σταριου.
Mπραβο??? Αν δεν μελετησες τοτε εσυ αρκετα ποιος μελετησε; :smile:Έχω σπουδάσει Θεολογία και έχω μελετήσει αρκετα....:a0210:
Φίλε μου είναι αντιληπτό αυτό που λές...
Αυτό που δεν είναι αντιληπτό είναι ότι η σημερινή έλλειψη σε "λάδι και στάρι" είναι μεγαλύτερη από αυτή που παρατηρήθηκε επί κατοχής ή δεκάδες άλλες φορές στη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας...
Δεν μπορώ να διαφωνήσω βέβαια με όσα γράφονται, πως να το κάνω άλλωστε αφού όλοι υποθέσεις κάνουμε... Είναι κανείς σίγουρος?
Απλά η ιδιοσυγκρασία και η θεώρηση των πραγμάτων από τον καθένα μας διαφέρει...
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.