Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

Re: Απάντηση: Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

Ελπίζω η κυρία να μην έχει κόψει 10 στρέμματα δάσος για να φτιάξει το εξοχικό της και συν αυτό να μην θέλει κανέναν εκεί τριγύρω.Ασ' τους αυτούς είναι ψευτοτσαμπουκάδες αλλά το παραπάνω έχει τύχει με δήθεν κυράτσες από τζάκια που γκρεμίζουν στο πουθενά δέντρα για το ταπεινό τους εξοχικό που αποφάσισαν να αποσυρθούν..

Να της ζητήσουμε μήπως και φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα που τόλμησε να τραβήξει το βίντεο, που έχει το θράσος να κάνει και καταγγελίες;

Aυτό που λέει ο Παντελής, δυστυχώς έχει δόση αλήθειας.
Έτυχε να σώσουμε παράνομη εξοχική οικία απο πυρκαγιά και ο ιδιοκτήτης μας ζητησε να του πληρώσουμε την αυλόπορτα που τη σπάσαμε για να του σώσουμε το σπίτι. Η συμπεριφορά μερικών ιδιοκτητών -συνήθως παράνομων εξοχικών είναι πολλές φορές προκλητική.
Να ξέρατε τι έχω αντιμετωπίσει κατα τη διάρκεια φωτογραφίσεων......

Βέβαια δεν δικαιολογείται με τίποτα η συμπεριφορά των ηλίθιων κυνηγών που τα έβαλαν με την γυναίκα. Και δυστυχώς πάλι το όπλο ως προέκταση του μορίου ως τέτοιο χρησιμοποιείται πολλάκις.........ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρέ!!!

Ναί εντάξει,αλλά εδώ το μόνο δεδομένο είναι η συμπεριφορά των παρανομούντων κυνηγών,που έχει κινηματογραφηθεί.Ολα τ' άλλα είναι υποθέσεις μάλλον κακόπιστες κι άτοπες θάλεγα.

Ναί εντάξει,αλλά εδώ το μόνο δεδομένο είναι η συμπεριφορά των παρανομούντων κυνηγών,που έχει κινηματογραφηθεί.Ολα τ' άλλα είναι υποθέσεις μάλλον κακόπιστες κι άτοπες θάλεγα.

Έτσι είναι! Το δεδομένο είναι το καφριλίκι των τρισάθλιων τύπων. Δεν μπορούμε να υποθέτουμε αυθαίρετα περί του αν η κυρία είναι τακτοποιημένη πολεοδομικά και να βγάζουμε πιθανά συμπεράσματα. Εκτός αν πάρουμε στα σοβαρά τον τύπο που ισχυρίζεται με απειλητικό ύφος ότι δουλεύει στην πολεοδομία και "θα της δείξει".

Μα καμμία αντίρρηση γι αυτό, ίσα-ίσα, το βλέπω και το ζώ σε καθημερινή βάση το χειμώνα.
Αυτοί οι τύποι είναι επικίνδυνοι, επικαλούνται την κοινωνική τους θέση -τρομάρα τους- για να φοβίσουν τη γυναίκα. Κλασσικός τύπος ελληναράδων....

Εγω αυτο που αποκομισα απο την 4 βδομαδων αδεια μου τον αυγουστο στην Ελλαδα ηταν:

Μαγκια Τσαμπουκας Ξερωλες ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ
Επιθετικοτητα χωρις λογο ακομα και σε μια απλη ερωτηση .....
Ανθρωποι δηλ, ετοιμοι για τσακωμο ανα πασα στιγμη !!!!

Απατεωνισκοι πονηριδιδες που ΕΙΔΙΚΑ τωρα με την κριση προσπαθουσαν να μας ριξουν και να μας πουλησουν εκθεσιακα επιπλα και τηλεοραση... (αγορασαμε Επιπλα και Ηλεκτρικες Συσκευες)

και η Χωρα ....
Σκουπιδια και Βρωμα παντου !!!
ειδικα μια μερα που φυσαγε γεμισε ο τοπος σακουλες και χαρτια...

ΔΕΝ μου κανει εντυπωση το Βιντεο ΕΤΣΙ καταντησε ο Νεο Ελληνας.......

Ποιο Φιλοτιμο ;;;;;
Ποια Φιλοξενια ;;;;
Ποια Ευγενεια ;;;;;

ολα μηδεν πλεον

Εγω αυτο που αποκομισα απο την 4 βδομαδων αδεια μου τον αυγουστο στην Ελλαδα ηταν:

Μαγκια Τσαμπουκας Ξερωλες ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ
Επιθετικοτητα χωρις λογο ακομα και σε μια απλη ερωτηση .....
Ανθρωποι δηλ, ετοιμοι για τσακωμο ανα πασα στιγμη !!!!

Απατεωνισκοι πονηριδιδες που ΕΙΔΙΚΑ τωρα με την κριση προσπαθουσαν να μας ριξουν και να μας πουλησουν εκθεσιακα επιπλα και τηλεοραση... (αγορασαμε Επιπλα και Ηλεκτρικες Συσκευες)

και η Χωρα ....
Σκουπιδια και Βρωμα παντου !!!
ειδικα μια μερα που φυσαγε γεμισε ο τοπος σακουλες και χαρτια...

ΔΕΝ μου κανει εντυπωση το Βιντεο ΕΤΣΙ καταντησε ο Νεο Ελληνας.......

Ποιο Φιλοτιμο ;;;;;
Ποια Φιλοξενια ;;;;
Ποια Ευγενεια ;;;;;

ολα μηδεν πλεον

Η σκιαγράφησή σου έχει δυστυχώς ισχυρές δόσεις ρεαλισμού. Αλλά από ό,τι βλέπω, εσύ έφυγες νωρίς. Τυχεράκια...

Ο τύπος με το citroen το έχει και αγγελία πώλησης
Πλατύκαμπος Λάρισας.
Μήπως κανας Λαρισαίος απο το forum τους γνωρίζει ρε παιδιά;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1167647/

είσαι γάτος ρε !!!

60550319.jpg

c2ay.jpg

Μην δαιμονοποιείτε τους Έλληνες μόνο!!
Έχουν κάνει ΤΑ απίστευτα πολιτισμένοι Ευρωπαίοι. Η καφρίλα υπάρχει παντού, τα προσωπεία αλλάζουν.

ΔΕΝ μου κανει εντυπωση το Βιντεο ΕΤΣΙ καταντησε ο Νεο Ελληνας......
Μην τους τσουβαλιάζουμε όλους.Υπάρχουν και άνθρωποι σ' αυτή τη χώρα πραγματικές ψυχές που σε σκλαβώνουν με το είναι τους.

ΥΓ Αλήθεια Ευάγγελε απο που είναι η καταγωγή σου.Μπέλλο έχω και μακρινο συγγενή και μάλιστα νομίζω κάποιοι από αυτούς είναι και Γερμανία.

Απάντηση: Re: Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

αλήθεια το οτι πήγε να την πατήσει δυο φορές στοιχειοθετεί απόπειρα δολοφονίας ?

Δε νομίζω.
Μάλλον απόπειρα εκφοβισμού φαίνεται.
Δε πιστευω να ηταν τόοοοοσο μακάκας,ωστε να σκεφτεί κάτι τετοιο..