O γολγοθας τελειωσε.....

Status
Not open for further replies.

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,777
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Οπως λεει και ο τιτλος εφτασα στο τερμα μιας διαδρομης μετα απο 3 ολοκληρα χρονια.Περασαν απο τα χερια μου πολλα media player οπως πιστευω και απο πολλους απο εσας.Ξεκινησα με ενα ps3 αγωνας να μετατρεπω τις ταινιες μου σε vob για να τις βλεπει η κονσολα .Αρχειακι 8 gb 45 λεπτα.Ασε μετα το σπασιμο σε 2 κομματια fat 32 αν θυμαμαι καλα.Μετα περασα στο καταπληκτικο Egreat 31 m ολα καλα περναγε ηχο HD (ακομα πολλοι περιμενουν το xtremer) επαιζε m2ts bluray rip αλλα στις ματροσκες ανω των 10 gb δραμα κολληματα .Την λυση την εδινε το tsmuxer , θαυματουργο δεν λεω αλλα 20 λεπτα περιπου μετατροπη του αρχειου.....Μετα περασα στο popcorn A 200 καλυτερη εικονα απο το e great πιο κρισπι καλυτερη αποδοση χρωματων αλλα hd ηχος ουτε για πλακα.Σοβαρα προβληματα με τα μετατρεψιμα αρχεια ts (εχανε τον συνχρονισμο των υποτιτλων).Η λυση για τον ηχο ηρθε αφου του περασα το firmware του C 200 και ως εκ θαυματος τα λαμπακια του ενυσχητη εγραφαν το μαγικο DTS-MA.Ομως δεν ειχα λυση ολα μου τα προβληματα ακομα μεχρι που επεσε στα χερια μου το dune prime 3 (το πουλαγε ενας συμφορουμητης).Εχω στη συλλογη μου καθε ειδους αρχειο.Απο 8 gb μεχρι 47 gb ISO m2ts flac 2 καναλα flac 5 καναλα μεχρι και αρχειο super audio cd μακιντος που δεν το επαιζε κανενα media player το dune το επαιξε.Συμπερασμα το DUNE ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΦΑΙΡΑ.Τι HTPC ?Εδω πολλα απο αυτα παρουσιαζουν καποιες φορες κολληματα.Εγω προσωπικα εφτασα στο τελος της μακρας διαδρομης.Θα με συντροφευει για πολλα χρονια τις νυχτες στο σαλονι μου.:award:

Ενδιαφέρουσα μαρτυρία φίλε μου.....Είμαι έτοιμος να βγώ από τον φούρνο....:D

Αν το ήξερα ότι θα χαίρουσα τόσο θα σου έστελνα το firmware του Dune να κάνεις μετατροπή στο A-200.

Απάντηση: Re: O γολγοθας τελειωσε.....

Ενδιαφέρουσα μαρτυρία φίλε μου.....Είμαι έτοιμος να βγώ από τον φούρνο....:D
Και δεν παίρνεις το Α 1080 που είναι "Dune" σε μικρό μέγεθος και με μισή τιμή;

Re: Απάντηση: Re: O γολγοθας τελειωσε.....

Ολο έτσι κάνω τόσο καιρό κι έχω αλλάξει όλα τα media player της γης :flipout:

(μην νομίζεις ότι δεν το σκέφτηκα κι αυτό ε ? ενα κλικ πριν την παραγγελία του ήμουν πριν...:D )
Απλά θέλω να δώσω λίγο περιθώριο ακόμα στο BD1 . Περιμένω την μεγάλη έκπληξη ακόμα να την δοκιμάσω πριν βγει σε public release.

Last edited:
Αν το ήξερα ότι θα χαίρουσα τόσο θα σου έστελνα το firmware του Dune να κάνεις μετατροπή στο A-200.
Το Α 200 ειναι απελπιστικα αργο οταν φορτωνει bluray rip.To dune φορτωνει σφαιρα....

Ολο έτσι κάνω τόσο καιρό κι έχω αλλάξει όλα τα media player της γης :flipout:

(μην νομίζεις ότι δεν το σκέφτηκα κι αυτό ε ? ενα κλικ πριν την παραγγελία του ήμουν πριν...:D )
Πατα το πατα το...

1.Δεν παιρνει 3,5 σκληρο 2.Δεν εχει blu ray drive

Μην ξεχασω 3 σκληρους 2 terra ο καθενας πανω στο dune τους ειδε σε 10 δευτερα!!!!!!

Μιση τιμη δεν εχει το dune αν θυμαμαι καλα διαδυκτιακα κανει 350 + μεταφορικα ......

211 ευρώ το Α 1080 με μεταφορικά.
Έχω εξωτερικό drive.
To Dune είναι σίγουρα πιο ολοκληρωμένο αφού είναι το αυθεντικό.
Για εναλακτική λύση μιλάω.

Απάντηση: Re: O γολγοθας τελειωσε.....

To A1080 νομιζω παιρνει εσωτερικο δισκο 2.5"
Η μονη διαφορα ειναι η υπαρξη εσωτερικου bluray disk.

και βασικότατο για πολλούς από εμάς (που το παραγγείλαμε άλλωστε .. είναι το μέγεθός του... :grinning-smiley-043

Φοβερό το A1080 αλλα εγώ εχω βάλει στο μάτι το Egreat S2
Σχεδόν ίδιο με το A1080 ίδιο firmware απλά παίρνει και εσωτερικό 3,5''
Αραγε θα κυκλοφορήσει Ευρώπη ?

Σωστή η EGREAT εχει πιάσει τον παλμό και βγάζει ανταγωνιστικά μηχανάκια

Σωτηρη ειδα ποσο "λυτρωθηκες" .
Καλοριζικο το μηχανημα, ειναι πραγματικα η κορυφη των media players.

YΓ. Αλλα να την παθουμε ετσι απο τις ... τελιτσες του takisot , δεν το περιμενα ποτε! :flipout:

Παιδια ποσο κοστιζει εδω ?

Στο site της Dune, εκανα κλικ στο "where to buy", και στην Ελλαδα ειχα δυο λινκς.
Το ενα της PSA, και το αλλο το παρακατω:

http://www.store.ctn-systeme.de/multimedia/dune-bd-prime-blu-ray-media-center-30.html

328,87 ευρω ? (συν εξοδα αποστολης ισως?)

Ακομη, σε περιπτωση αγορας απο το καταστημα του λινκ, γνωριζει κανεις τι γινεται με την εγγυηση ? (μπας και καλυπτει η PSA?)

Σωτηρη ειδα ποσο "λυτρωθηκες" .
Καλοριζικο το μηχανημα, ειναι πραγματικα η κορυφη των media players.

YΓ. Αλλα να την παθουμε ετσι απο τις ... τελιτσες του takisot , δεν το περιμενα ποτε! :flipout:
Μηπως εγω το περιμενα?Τι βλεπω εδω μεσα παραγγειλες το Α1080?

Status
Not open for further replies.