Οπως λεει και ο τιτλος εφτασα στο τερμα μιας διαδρομης μετα απο 3 ολοκληρα χρονια.Περασαν απο τα χερια μου πολλα media player οπως πιστευω και απο πολλους απο εσας.Ξεκινησα με ενα ps3 αγωνας να μετατρεπω τις ταινιες μου σε vob για να τις βλεπει η κονσολα .Αρχειακι 8 gb 45 λεπτα.Ασε μετα το σπασιμο σε 2 κομματια fat 32 αν θυμαμαι καλα.Μετα περασα στο καταπληκτικο Egreat 31 m ολα καλα περναγε ηχο HD (ακομα πολλοι περιμενουν το xtremer) επαιζε m2ts bluray rip αλλα στις ματροσκες ανω των 10 gb δραμα κολληματα .Την λυση την εδινε το tsmuxer , θαυματουργο δεν λεω αλλα 20 λεπτα περιπου μετατροπη του αρχειου.....Μετα περασα στο popcorn A 200 καλυτερη εικονα απο το e great πιο κρισπι καλυτερη αποδοση χρωματων αλλα hd ηχος ουτε για πλακα.Σοβαρα προβληματα με τα μετατρεψιμα αρχεια ts (εχανε τον συνχρονισμο των υποτιτλων).Η λυση για τον ηχο ηρθε αφου του περασα το firmware του C 200 και ως εκ θαυματος τα λαμπακια του ενυσχητη εγραφαν το μαγικο DTS-MA.Ομως δεν ειχα λυση ολα μου τα προβληματα ακομα μεχρι που επεσε στα χερια μου το dune prime 3 (το πουλαγε ενας συμφορουμητης).Εχω στη συλλογη μου καθε ειδους αρχειο.Απο 8 gb μεχρι 47 gb ISO m2ts flac 2 καναλα flac 5 καναλα μεχρι και αρχειο super audio cd μακιντος που δεν το επαιζε κανενα media player το dune το επαιξε.Συμπερασμα το DUNE ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΦΑΙΡΑ.Τι HTPC ?Εδω πολλα απο αυτα παρουσιαζουν καποιες φορες κολληματα.Εγω προσωπικα εφτασα στο τελος της μακρας διαδρομης.Θα με συντροφευει για πολλα χρονια τις νυχτες στο σαλονι μου.:award: