ο Ιππος δυστροπει

Απάντηση: Re: ο Ιππος δυστροπει

τι σε κανει να νομιζεις οτι εγω τα καταλαβαινω??

της πρακτικης σχολης ειμαι κι εγω.....

δε χρειαζεται ασε τον Νικο και τον Δημητρη που ξερουνε να συνενοηθουν που το εχουν το θεμα......εγω ταχυδρομικο περιστερι ειμαι

Αντε ρε χακερα κανε κανενα ping ...:flipout::flipout:

τι σε κανει να νομιζεις οτι εγω τα καταλαβαινω??

της πρακτικης σχολης ειμαι κι εγω.....

δε χρειαζεται ασε τον Νικο και τον Δημητρη που ξερουνε να συνενοηθουν που το εχουν το θεμα......εγω ταχυδρομικο περιστερι ειμαι

τώρα χαλάρωσα :ADFADF1:

φτιάχτε το μόνοι σας .... εμείς το μόνο που θέλουμε είναι το AVClub στον αέρα .....:ernaehrung004:

Δεν υπαρχει καποιο προβλημα την συγκεκριμενη στιγμη που μιλαμε ωστε να διορθωθει. Αν αντιμετωπισετε κατι αλλο ενημερωστε με

Κι εγώ είχα πρόβλημα το πρωί αλλά το έλυσα με Ctrl+F5

Παίζει να είναι και θέμα cache. Αφού δεν είναι DNS. Εγώ πάντως χθες ούτε το βράδυ έμπαινα που σημαίνει DNS... Αυτό που λένε τα παιδιά δεν το έχω συναντήσει το πρόβλημα... Βέβαια είμαι με firefox και όχι με explorer. Και ίσως εκεί να είναι θέμα cache...

Για διευκόλυνση αναφέρω ότι για δύο μέρες δεν μπορούσα να μπω ούτε από το σπίτι ούτε από την δουλειά. Προσπαθούσα μέρα νύχτα σε σημείο που ανησύχησα και ενόχλησα με e-mail μερικά μέλη, μήπως και είχαν κάποια ενημέρωση.
Σήμερα το πρωί δοκίμασα πριν το καφέ και τζίφος. Πήρα τον καφέ μου, ξαναγύρισα στο PC και Ω του θαύματος, ξαφνικά όλα ΟΚ. Χωρίς κόλπα και μαγικά.

Για εχθες ειμασταν ενημερωμενοι οτι θα πεφταμε για μια μεταφορα που χρειαστηκε να γινει μετα την μετακομιση. Ελπιζουμε να ηταν και η τελευταια.

Επιβεβαιώνω και εγώ, χθες δεν μπορούσα να μπώ καθ όλη την διάρκεια της μέρας και σήμερα είχα αρκετά timeouts ,απο Tellas.