Ο JVC HD1 είναι απόκτημα "θηλυκό"

Zeb

AVClub Addicted Member
11 January 2007
1,876
Βάρη
"...Έκτακτο ανακοινωθέν: Σήμερα το απόγευμα ένας από τους πρώτους JVC HD1 (ίσως και ο πρώτος) απεκτήθει από Κυρία (καλά ακούσατε...ΚΥΡΙΑ) μή μέλος του παρόντος Forum μπρος στα έκπληκτα μάτια μας. Η κυρία αυτή με θρασύτατο ύφος κατέβαλε το αντίτιμο των (5000 + κάτι ακόμα ) σε γνωστό κατάστημα των Αθηνών και έλαβε από τον καταστηματάρχη το νέο "όπλο" της JVC που τόσες μέρες μας αποσχολεί. Μετά από μεγολοπήβολες προσπάθειες καταφέραμε να αποσπάσουμε από την Κυρία αυτή (που δυστυχώς δεν μπορούμε ν' αποκαλύψουμε την ταυτότητά της) την εξής δήλωση, που καταθέτουμε αυτολεξεί:

- Τον JVC τον "λουκουμιάζω" μήνες τώρα. Ο άντρας μου, ο οποίος δεν θέλει με τίποτε να τον πάρω γιατί λέει ότι χαλάει την αισθητική του χώρου και δεν ταιριάζει με το πιάνο, δε μου έδωσε ούτε τα λεφτά που του ζήτησα ούτε και την πιστωτική του κάρτα. Σιγά μην έσκαγα. Μόλις έφτασε (ο Di-La), πήρα την πιστωτική μου κάρτα και ήρθα και τον τσάκωσα. Τώρα πάω σπίτι μου να τον συνδέσω και......

Εκεί ακριβώς η εν λόγω Κυρία είχε απομακρυνθεί και δεν ακούσαμε τι είπε.

Κυρίες και Κύριοι, φαίνεται πως τα πρώτα κομμάτια αυτού του βιντεοπροβολέα είναι πλέον στα χέρια των ιδιοκτητών τους και σύντομα θα έχουμε νέα τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συμφορίτες μας που θα κάνουν την Τετάρτη αυτή την υπέροχη παρουσίαση του εν λόγω προβολέα...

Υ.Γ. Φήμες λένε πως η εν λόγω Κυρία σκοπεύει να γίνει μέλος του φόρουμ μας και να μας παρουσιάσει σύντομα φωτογραφίες από το νέο της απόκτημα..."

Οψόμεθα...

..Τον JVC τον "λουκουμιάζω" μήνες τώρα. Ο άντρας μου, ο οποίος δεν θέλει με τίποτε να τον πάρω γιατί λέει ότι χαλάει την αισθητική του χώρου και δεν ταιριάζει με το πιάνο..

Μαναρα μου!
Στειλε τον Λακη :antlers: να παιξει Μοτσαρτ και παμε να δουμε κανα..... :angel:
..Ντοκιμαντερ.. :Banane0:

Επειδη ο λογαριασμος της συζυγου, λογω conflict μετο δικο μου IΡ μαλλον δεν ειναι δυνατον να ενεργοποιηθει...

Τελικα νομιζω οτι παραπαει με το πιανο....

ΥΓ. Τελικα, επρεπε να "χαλαει ο κοσμος" απο την βροχη για να παρω προβολεα!

Βάλε και καμμιά ταινία να δούμε πώς παίζει....
Ωραία πάει με το πιάνο...
Δεν τον αφήνεις εκεί;;;

Βάλε και καμμιά ταινία να δούμε πώς παίζει....
Ωραία πάει με το πιάνο...
Δεν τον αφήνεις εκεί;;;

Πλακα-πλακα....

Ταινια? Πλακα κανεις?

Και άλλαξε πια αυτή την υπογραφή...

Μέρα Βροχής, όλο μαυρίλα,
Τον παρέλαβα τον Di-La!!!

Ετσι, ετσι.

Λεω να παω να τον παιξω τωρα λιγο.
Δεν μπορω να κρατηθω αλλο!

f045.gif

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ! Αντε, λες να σταματησει και τα chat?! :D :D :D

Kαλοριζικος βρε μπαγασα και με ενα καλο ταιρι (ενα HTPC με μπολικο HD)!