Ο JVC HD1 είναι απόκτημα "θηλυκό"

- Τον JVC τον "λουκουμιάζω" μήνες τώρα. Ο άντρας μου, ο οποίος δεν θέλει με τίποτε να τον πάρω γιατί λέει ότι χαλάει την αισθητική του χώρου και δεν ταιριάζει με το πιάνο, δε μου έδωσε ούτε τα λεφτά που του ζήτησα ούτε και την πιστωτική του κάρτα. Σιγά μην έσκαγα. Μόλις έφτασε (ο Di-La), πήρα την πιστωτική μου κάρτα και ήρθα και τον τσάκωσα. Τώρα πάω σπίτι μου να τον συνδέσω και......

Αυτο ειναι το φαινομενο HAF:flipout: :flipout: :flipout:

Φιλοι μου.
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τα καλα σας λογια.

(να δω ποτε ομως θα ειναι ετοιμος για προβολη)

τούτος τα κατάφερε! άντε να ρθει και η σειρά μας.
Ο άτιμος ο μπασμένος (di-la producter) θα μας κάνει όλους να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Καλορίζικος και καλές θεάσεις.

Καλορίζικος ο HD1 Ντίνο.
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.:music-smiley-005:

Οποτε δεν σε βλέπω να ασχολείσαι με το καινούργιο θέμα που θα ανοίξει σε λίγα λεπτά σχετικά με τον HD1-SL .......!!! (HD1 νέας γενιάς)

Re: Απάντηση: Ο JVC HD1 είναι απόκτημα "θηλυκό"

Καλορίζικος ο HD1 Ντίνο.
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.:music-smiley-005:

Οποτε δεν σε βλέπω να ασχολείσαι με το καινούργιο θέμα που θα ανοίξει σε λίγα λεπτά σχετικά με τον HD1-SL .......!!! (HD1 νέας γενιάς)

Ευχαριστω Γιαννη.

Θελω να πιστευω οτι για πολυυυυυυυυυ καιρο δεν θα ψαχτω για προβολεα
-bye-

Και αφου γιναν (σχεδον) ολες οι δουλειες που η κατοχος του απαιτησε, αρον αρον τον κοτσαρησα σε ενα τραπεζακι γιατι ειμαι και περιεργος. (οχι, θα περιμενα την βαση του...)

Την "παρθενικη" του την μοιραζομαι μαζι σας
(η πρωτη με την λαμπα στο low η δευτερη στο high)

Το ξερω οτι δεν λενε τιποτα τα σκρινσοτς, αλλα απο αντιγραφα ασφαλειας, καρασυμπιεσμενα, καλα μου φανηκαν τοσο τα χρωματα του οσο και τα μαυρα του.

Δηλαδη με κανα BR/HD ή με κανα HTPC θα ειναι εκτιμω καλυτερα...

Σημειωση: Η αποσταση οθονη-φακος περι τα 4,30 οθονη 124" και αρκετο το βερτικαλ σιφτ.
Στην τελικη του θεση, 6 μετρα στην ιδια οθονη, χωρις καθολου (σχεδον) σιφτ.
Ξερω οτι δεν θα ειναι και η καλιτερη του, μου ειναι αδιαφορο. Νομιζω οτι ξερω να εκτιμω. :-)

Αν αυτό εσύ το βλέπεις χάλια... Θες ύπνο φίλε μου...

Μέχρι και η Γυναίκα μου λέει: "Ωραία εικόνα... Και είναι και φωτογραφία, έτσι;;;;"

Άντε καλορίζικο...