O JVC HD1 και τα "παπιά"

Κρατησου εσυ. Ουτως η αλλως εχεις κανει και βαρυγδουπες δηλωσεις.....για τον περλ .........
Εσυ μην ανατρέξεις στο αρχείο και χάσεις

Και , χαιρομαι που κρατιεσαι παραυτα :SFGSFGSF:

Εσυ μην ανατρέξεις στο αρχείο και χάσεις τίποτα!!!:BDBDG54:

Περαιτέρω στοιχεία.
Οι πρώτες μετρήσεις έγιναν αλλά δεν είναι και οι τελκές μια και ο χρόνος μας ήταν περιορισμένος.

Απόσταση φακού από Οθόνη : 4,81m
Φωτεινότητα (μέτρηση στην οθόνη) : 97lux (352 lumens, οθόνη 275χ132 gain 1,2)

CONTAST RATIO 11.874:1
Ansi Contrast : Την επόμενη φορά.

Μανώλη, το ζουμ είναι τελείως κλειστό??
Η οθόνη του Τάσου είναι 2,35:1??

Καλοριζικος Γιγα......

Ποτε να περασω.....?
απογευμα βεβαια.....αυριο-μεθαυριο-παραμεθαυριο(πρωι)...κ.λ.π.

Τάσο, Καλές Θεάσεις τιλλ δε next machine (έχω βάλει τη σημείωση στο καλεντερ…η επόμενη αγορά είναι κάπου Σεπτ.-Οκτ 08 ;) ) -bye-

Re: Απάντηση: O JVC HD1 και τα "παπιά"

Ευχαριστώ Μιχάλη.

Οχι τίποτα άλλο, για να μην μας λένε κάποιοι κάποιοι παπιά:ernaehrung004:, να αναφέρω ότι μόλις χθες το απόγευμα τον κρέμασα κι εγώ τον περιβόητο JVC στο υπόγειο.

Στην όλη ιεροτελεστία παρευρέθησαν ο Μανώλης και ο Νίκος και τους ευχαριστώ για την βοήθειά τους.....

.....Ο Μανώλης με αλφαδάκια χαρακάκια μολυβάκια μαρκαδοράκια τρυπανάκια και λοιπά άκια, tοποθέτησε την πλάκα στον προβολέα και όλο μαζί το σετ στην γνωστή θέση στο ταβάνι ......

.....διότι δεν αντιστάθηκε ο Μανώλης και άρχισε να ανοίγει τα βαλιτσάκια για ......

....Θα σας τα πει τα νούμερα ο Μανώλης. ....

....στα μάτια του Μανώλη ....

Bravo Taso, kales theasei kai na tob hareis !

Tha kano omos ena parapono.....

O Manolis mou eihe dosei mia yposhesi pou den tin kratise, kai poli me stenahorise.

Οπως σας είπα η πλάκα που χρησιμοποιήσα σαν βάση για τον προβολέα έχει σαν αποτέλεσμα να "κολλάει" ο προβολέας στο ταβάνι.
Ιδανική λύση για χαμηλοτάβανους χώρους. Μεταξύ του προβολέας και της πλάκας χρησιμοποίησα και αποστάτες στα σημεία που βιδώνεται η πλάκα ούτως ώστε να αναπνέει το φίλτρο εξαερισμού που υπάρχει από κάτω.

Attachments

• IMG_7859.JPG
    IMG_7859.JPG
    38.7 KB · Views: 24
  • IMG_7860.JPG
    IMG_7860.JPG
    37.4 KB · Views: 23
Μια γενική άποψη της τοποθέτησης. Μιλάμε το μαύρο χρώμα είναι ταμάμ για τον χώρο μου. Ούτε παραγγελία να τον είχα. Γενικά αυτό το γυαλιστερό μαύρο υλικό κατά την γνώμη μου δίνει μια αίσθηση αίγλης και χλιδής. Εξ ου και το ipod που το πήρα σε μαύρο.

Attachments

• IMG_7864.JPG
    IMG_7864.JPG
    43.9 KB · Views: 45
Αστον να λεει. Ολο παραπονα και απο που και ποσο το πηρες ειναι ...........:flipout: :flipout:

Ντίνο γύρισες?

Όταν γυρίσει θα το καταλάβεις. Θα γράφει Ελληνικά.
icon12.gif