Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Μπάμπη μου... :ernaehrung004:
Το αν θα ειναι ατελειωτες οι ωρες μαζι του θα το δειξει ο χρονος, μιας και εμεις οι ''άρρωστοι" με το σπορ, ό,τι και να δουμε μπροστα μας σε λιγο καιρο θα το απομυθοποιήσουμε και θα θελουμε κατι αλλο ....:slapface:
Απο το εργαλειο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος!
Τελειο (η σχεδον τελειο) μαυρο, κορυφαια ευκρινεια, άψογο menu ρυθμισεων και Gamma, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εναλλαγη ασπρου-μαυρου και on-off contrast, σχεδον μηδενικο Rainbow για DLP, και γενικα πολυ ξεκουραστη και αναλαφρη εικονα που σε καθηλωνει....:grandpa:
Σε αντιπαραθεση με τον Dila HD1 που ειχα σχεδον σε ολα τα σημεια ειναι ισαξιος και σε καποια αλλα οπως η ευκρινεια λιγο καλυτερος....
Και μην ξεχναμε και τη διαφορα τιμης του σε σχεση με τον JVC....
Γενικα ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει καποιος αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου, στα 1900 ευρωπουλα, χωρις να σκεφτει να χαλασει τα διπλα+ λεφτα για να παει καπου αλλου...
Στα αρνητικά του συγκαταλεγω το αρκετα ογκώδες σασί του που γεμιζει το ταβανι (αλλα ευτυχως ειναι ασπρος οποτε δεν πολυφαινεται), την ζεστη που βγαζει ειδικα τωρα το καλοκαιρι ( μπορει ανετα να χρησιμοποιηθει και σαν αεροθερμο το χειμωνα

) και τον θορυβο που κανει οταν ανοιγοκλεινεις με το χειριστηριο την χειροκινητη ιριδα του...
Τελος, οπως εχουν αναφερει και αλλοι κατοχοι του, μια μικρη ανομοιομορφια φωτεινοτητας στην κατω αριστερη πλευρα της οθονης (πιο σκουρο λευκο).... Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι ολοκληρη η BenQ δεν εχει ασχοληθει ακομα με την "αντιμετωπιση" του συγκεκριμενου προβληματος...
Παντως, οφειλω να ομολογησω οτι μιλαμε για ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ Hi-End μηχανακι, που κοστιζει σχεδον τα μισα και λιγοτερα χρηματα απο οποιοδηποτε αλλο της κατηγοριας του που προσφερει παρομοια εικονα, μεχρι και 3500-4500 ευρω...:drummer:
Υ.Γ.: Να ναι καλα ο Μανωλης που μου τον προτεινε μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε πριν τον αγορασω... :a0210:
.