Ο Κινέζικος (με Γαλλική φινέτσα) Advance Acoustic MAA-406 τελικός τί λέει;

Ότι λέει ο τίτλος.

Τον έχω κάπου βρει λίγο πάνω από το 600άρι (καινούργιο φυσικά). Είναι λίγα, φυσιολογικά ή πολλά για ένα τέτοιο ενισχυτή; Και αν είναι, ας πούμε, φυσιολογικά ή ακόμα και λίγα, τί ψάρια πιάνει;

(Η προδιαγραφή του λέει για 150 WRMS/ch, και από ότι τον "ζύγιασα", βαρύς είναι και όχι άσχημος φατσικώς. Αλλά ηχητικώς, δεν ξέρω....)
-

Από λεφτά τί λέει;

ανάλογα τι θα οδηγήσει

+1
Kαι σε τη κατηγορια συνοδων θα παιξει.
Παντως εχουν γενικα καλη φημη.

Σας ευχαριστώ. Αλλά και οι δύο μου απαντήσατε ΜΟΝΟ στο δεύτερο σκέλος της ερώτησής μου, αυτό με τα "ψάρια".

Στο πρώτο δε μούπατε κάτι τις. Από λεφτά, δηλαδή, τί λέει;
-

Ειχα ακουσει πολυ παλια μηχανηματα τις advance και για τα λεφτα τους επαιζαν μια χαρα. Αλλωστε ειναι μια εταισρια με πολλες πωλησεις. Τυχαιο;
Καλα εινα τα χρηματα που τον βρηκες αλλα κανε και μια ακροαση πριν προβεις σε αγορα.
''Γουρουνι στο σακι'' καλο ειναι να μη παιρνεις.

το διλημα στο hifi πάντα υπήρχε για μένα τουλάχιστον ως εξής
αγορά καινούργιας συσκευής α κατηγορίας η αγορά μεταχειρισμένης α+ ?
στα χρήματα που κοστίζει ο advance είναι από τις καλύτερες επιλογές ( δεν είναι και πολλές )
αν τώρα μου έλεγες πχ ότι με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις πχ έναν parasound σε άψογη κατάσταση θα σου έλεγα παρτον ( είναι 1 κατηγορία πάνω τουλάχιστον )
η αλήθεια είναι οτι τέτοια ποιότητα κατασκευής στα χρήματα που ζητάει δεν βρίσκεις από mainstream εταιρίες
αλλά φαντάζομαι σε ενδιαφέρει πώς παίζει και όχι αν είναι αλουμίνιο το κοντρόλ κτλ
είχα τον 305da για κάνα χρόνο ,ένα θέμα με τα σώματα τις υψηλές που είναι προβολικές λίγο και το γεγονός ότι τελειώνει σε εισαγωγικά νωρίτερα από την ονομαστική του ισχύ
αυτά βέβαια είναι και τα χαρακτηριστικά των ενισχυτών της κατηγορίας κάτω από 1000 ευρώ

εχω τον 206 προ με τον 406 τελ και οδηγει magnepan 1.4 τα παει πολυ καλα ειναι καθαρος ησυχος και κουκλος ,για τα χρηματα του αριστος προχωρα στην αγορα του αφοβα 2*150 στα 8 2*225 στα 4 εγω τουλαχιστον ειμαι υπερευχαριστημενος στα λεφτα του best buy

Last edited:
Για τα λεφτά...

Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ (και πάλι) όλους για τις υποδείξεις σας.

Ειχα ακουσει πολυ παλια μηχανηματα τις advance και για τα λεφτα τους επαιζαν μια χαρα. Αλλωστε ειναι μια εταιρια με πολλες πωλησεις. Τυχαιο;
Καλα εινα τα χρηματα που τον βρηκες αλλα κανε και μια ακροαση πριν προβεις σε αγορα.
''Γουρουνι στο σακι'' καλο ειναι να μη παιρνεις.

Πάνο, σωστά τα λες, αυτά τα περί γουρουνιού. Σε έκθεση τον έχουν, σε μαγαζί όχι σοβαρό, ώστε να κάνω ακρόαση. Είναι εκθεσιακό το μοντέλο, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον έχει κάποιε ώρες στην πλάτη του, αλλά δεν πρέπει να είναι πολλές, γιατί το μαγαζί ασχολείται πολύ περισσότερο με άλλα είδη κι αυτόν τον έχουν σε μια γωνιά, για μόστρα πιο πολύ. Φυσικά, συνοδεύεται από εγγύηση αντιπροσωπείας και, αν αγοραστεί, θεωρείται καινούργια αγορά.

Γι αυτό ρώτησα για τα λεφτά.

το διλημα στο hifi πάντα υπήρχε για μένα τουλάχιστον ως εξής
αγορά καινούργιας συσκευής α κατηγορίας η αγορά μεταχειρισμένης α+ ?
στα χρήματα που κοστίζει ο advance είναι από τις καλύτερες επιλογές ( δεν είναι και πολλές)
αν τώρα μου έλεγες πχ ότι με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις πχ έναν parasound σε άψογη κατάσταση θα σου έλεγα παρτον (είναι 1 κατηγορία πάνω τουλάχιστον)
η αλήθεια είναι οτι τέτοια ποιότητα κατασκευής στα χρήματα που ζητάει δεν βρίσκεις από mainstream εταιρίες
αλλά φαντάζομαι σε ενδιαφέρει πώς παίζει και όχι αν είναι αλουμίνιο το κοντρόλ κτλ
είχα τον 305da για κάνα χρόνο ,ένα θέμα με τα σώματα τις υψηλές που είναι προβολικές λίγο και το γεγονός ότι τελειώνει σε εισαγωγικά νωρίτερα από την ονομαστική του ισχύ
αυτά βέβαια είναι και τα χαρακτηριστικά των ενισχυτών της κατηγορίας κάτω από 1000 ευρώ

Πορφανώς θα αναφέρεσαι σε δεύτερο χέρι Parasound, όχι καινούργιο, έστω και εκθεσιακό. Ε, μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να το ξεχάσω.

Το ερώτημα, λοιπόν, παραμένει: αν, δηλαδή, στα λεφτά αυτά, λογιζόμενο ως καινούργιο το μηχάνημα, είναι ή όχι ευκαιρία.

Και επειδή δεν καλείται να οδηγήσει πρωτεύοντα ηχεία, αλλά δευτερεύοντα, όχι όμως μη σοβαρά, γι αυτό μπήκε και το ερωτηματικό.
-

Re: Για τα λεφτά...

Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ (και πάλι) όλους για τις υποδείξεις σας.

Το ερώτημα, λοιπόν, παραμένει: αν, δηλαδή, στα λεφτά αυτά, λογιζόμενο ως καινούργιο το μηχάνημα, είναι ή όχι ευκαιρία.

Και επειδή δεν καλείται να οδηγήσει πρωτεύοντα ηχεία, αλλά δευτερεύοντα, όχι όμως μη σοβαρά, γι αυτό μπήκε και το ερωτηματικό.
-

εισαι οκ , :drummer:
ps.δεν είναι super ευκαρια πάνω κάτω τόσο πάνε ;)