Θα μπορούσα να σου πω Σπύρο, όσον αφορά το δώρο, ότι μέρος των ιδιωτικών υπαλλήλων έχουν ήδη πάρει πόδι από τη δουλειά τους και άλλοι τόσοι πληρώνονται έναντι κτλ... πιο δώρο?
Δεν είναι εκεί το θέμα μου, ειλικρινά!
Ο εργαζόμενος, είναι εργαζόμενος, είτε πληρώνεται από το δημόσιο είτε από τον ιδιώτη.
Και στους δύο το κράτος έχει φερθεί βάναυσα αφού πριν, όλα τα προηγούμενα χρόνια τους χρησιμοποίησε κατά τα στενά κομματικά συμφέροντα.
Καμία αντίρρηση... και το έχω γράψει επανειλημμένα.
Το ίδιο θα κράξω(ουμε) τον "μάγκα" που είναι στα μέσα και τα έξω του υπουργείου ή της υπηρεσίας και μιζάρει ασύστολα...
Απλά όταν θα κοπεί η εύνοια ας μουλώξει... τα συγχωροχάρτια τέλος... Δεν τον λυπάμαι......
Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια ρεμούλας και εκμετάλλευσης και δεν συγχωρώ...
Αφού τα κόμματα που ψήφιζε δεν του κάνουν πλέον τα κέφια ας πάει στον Καρατζαφέρη να του βρει δουλειά...
Αυτός και όσοι επίορκοι ΔΥ είναι που απαξιώνουν το λόγο μας και κάθε παχύδερμο το εκμεταλλεύεται...
Όψιμους επαναστάτες δε θέλω στο διάβα μου... χίλιες φορές καλύτερα λίγοι και καλοί στο δρόμο...
Γραφικοί και στερημένοι... απόκληροι του συστήματος... έχει καλύτερη όψη το βλέμμα τους και αξία η φωνή τους...