Ο κόσμος της πλαζ (2013) ....

Αυγουστος και παλι ...Η καθοδος των μυριων στην παραλια ... καικανεις δεν ξεκουραζεται, δεν αποδρα, δεν χαλαρωνει ... δεν ξεφευγει εαυτου.Ισως να ειναι ετσι μονο στην Ποτιδαια (οικογενειακη λουτροπολη γαρ) αλλα ισως ...να ειναι ετσι και σε ολοκληρη την υπολοιπη παραλιακη χωρα. Μακαρι να μην ειναι αλλα οποιος ξερει μου λεει ...Εδω μου λαχε η αποδραση ... και λεω να γυρισω στην πολη.Δεν το κανω ακομα γιατι ειναι και εκεινες οι δυο ωρες (1 + 1) μεσα στην θαλασσα.Οπου νιωθω σαν νεογνο σε μητρα, πλεουμενο σε νηνεμια, βοτσαλακι σε λιμνοθαλασσα.Ομως, ΔΕΝ ειμαι .....Το νταπα-ντουπα απ'τα μεγαφωνα, τα τσιριγματα των παιδιων, οι τσικνες απ'τις ψησταριες που πηραν μπροςγια να γεμισουν κοιλιες-αεροστατα .... και η μαγεια του αρχεγονου χαθηκε. Ακομα και 100 μετρα μεσα,μακρια απο την ακτη.Τι να κανω ... εδω ελαχε η μοιρα μου.ΟΧΙ στην Ποτιδαια αλλα στην πασπαρτου-ψυχη του νεοελληνα.

Last edited:
Γι αυτό πάρε μια βάρκα να γλιτώσεις από όλα αυτά. Να πηγαίνεις εκεί που δεν μπορούν να πάνε οι άλλοι.... Και τότε θα συνειδητοποιήσεις ότι ξεκινάει η αληθινή απόδραση.....

Μην μιλησω και για βαρκες ... :icon15:

Θα τις καψω ολες !!!!!

Ενας κορμορανος (ερωδιος, τι σκατα, δεν ξερω) καθοταν ηρεμος, πανω στην επιφανεια της θαλασσας, 300 μετρα απο την ακτη
και τον διαολοστειλαν δεκαπεντε πλεουμενα σε μια ωρα. Εβλεπα τον κακομοιρη να φτερουγιζει δεξια-αριστερα, εντρομος και λαχταρισμενος.
Που να κρυφτει δεν ηξερε.

Στο τελος, εφυγε ... στον αγυριστο :icon15:

Αυγουστος και παλι ...Η καθοδος των μυριων στην παραλια ... καικανεις δεν ξεκουραζεται, δεν αποδρα, δεν χαλαρωνει ... δεν ξεφευγει εαυτου.Ισως να ειναι ετσι μονο στην Ποτιδαια (οικογενειακη λουτροπολη γαρ) αλλα ισως ...να ειναι ετσι και σε ολοκληρη την υπολοιπη παραλιακη χωρα. Μακαρι να μην ειναι αλλα οποιος ξερει μου λεει ...Εδω μου λαχε η αποδραση ... και λεω να γυρισω στην πολη.Δεν το κανω ακομα γιατι ειναι και εκεινες οι δυο ωρες (1 + 1) μεσα στην θαλασσα.Οπου νιωθω σαν νεογνο σε μητρα, πλεουμενο σε νηνεμια, βοτσαλακι σε λιμνοθαλασσα.Ομως, ΔΕΝ ειμαι .....Το νταπα-ντουπα απ'τα μεγαφωνα, τα τσιριγματα των παιδιων, οι τσικνες απ'τις ψησταριες που πηραν μπροςγια να γεμισουν κοιλιες-αεροστατα .... και η μαγεια του αρχεγονου χαθηκε. Ακομα και 100 μετρα μεσα,μακρια απο την ακτη.Τι να κανω ... εδω ελαχε η μοιρα μου.ΟΧΙ στην Ποτιδαια αλλα στην πασπαρτου-ψυχη του νεοελληνα.

Ξεκίνησαν τα μπάνια του λαού εδώ και μέρες...
Για μπάνιο ξανά μετά τις 20/8

Κοιτα ....ειναι αναλογα τι ζορια περνας στην υπολοπη ζωη σου (και εννοω, κυρια, την επαγγελματικη)
Προτιμω ολα τα παραπανω που αναφερεις αγαπητε, παρα μια ωρα στο γραφειο (οπου θα προσθεσω ακομα μια ασπρη τριχα στα , ηδη, γριζα μου μαλλια):flipout:

Συμφωνω ...
ομως ΟΤΑΝ/ΕΑΝ παρεις αδεια, θα προτιμουσες να πας καπου που να ΜΗΝ μπορεις να ακους την σκεψη σου ?
Δεν πας για δουλεια (εκει που πας). Πας για διακοπες. Που σημαινει διακοπες απο "κατι" ....
Αν αυτο το "κατι" επαναλαμβανεται ... τοτε τι εχεις ?

Last edited:
Xθες ... μου πεσε το σαγονι !

Γενικα, δεν πολυσυμπαθω το ρεπερτοριο των beach bars (εκτος αν παιζει easy listening η ambient music .... πραγμα σπανιο).
Κατα τις 5 το απογευμα ... πεφτει το theme του Star Trek (The Next Generation, παρακαλω) αναμεσα σε μπιτακια και ραπιες.
Και τα 4μισυ λεπτα .... ολοκληρο, χωρις διακοπες (οπως συνηθως ΔΕΝ γινεται στα beach bars). Πηρα τον Γιαννη στο κινητο
(του Νταλανικου δεν το χω) αλλα σταθηκα ατυχος. Δεν ειναι καθημερινη ιστορια να ακους Star Trek σε παραλιες και beach bars ....

Σκεφτομαι ....
μηπως να ετοιμαζομαι για Also Sparch Zarathustra (Οδυσσεια 2001) του χρονου ? ..... :laugh:

(ερχεται αναπτυξη ... ερχεται αναπτυξη .... :flipout:)

1960

View attachment 95042

2013

View attachment 95043

Μήπως βλέπετε καμιά διαφορά ??

Τώρα το πέτυχα το νήμα!!
.. δεν ξέρω εάν ειπώθηκε το παρακάτω..

Το 1960 για να δεις λίγο κ*λο τράβαγες στην άκρη το μαγιό..
Το 2013 για να δεις το μαγιό τραβάς λίγο στην άκρη τον κ*λο!! :laugh:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To καλύτερο πάντως είναι το ουζάκι μετά απο το μπανιο !

lesbos080707-093.jpg

:2thumb22sup:

Αν δεν έχει μαξιλαράκι από κάτω θα της είχε γίνει "ανάγλυφος" μετά!! :laugh:

Ε ...
γιαυτο οι μεταξωτοι κ@λοι κρατανε λιγο >
ειμαστε χωρα ψητων, τηγανητων και λιπαρων γαστριμαργικων :p

Ποσο καιρο να αντεξει (ο κ@λος) καλλιγραμος ? ....