Πηγαμε Palini χθες ... 12 παρα κατι (μεγαλο λαθος, θα εξηγησω).
Κατεβηκαμε παραλια, σε ενα beach bar. Ολοι χορευαν στην αμμο.
Ο θυληκος πλυθησμος ηταν ενα σκετο κουκλοσπιτο. Αλλα τις εριχνα και τα διπλασια χρονια.
Τελωσπαντων, η μια χορευε στα τρια μετρα απο μενα, και σιγα-σιγα ... ερχοταν με την οπισθεν
προς τα μενα. Παντα χορευοντας. Καποια στιγμη σχεδον με ακουμπουσε. Της φωναζω (τα ηχεια
ακριβως διπλα) "Υοu are gorgeous ...". Μου σκαει ενα πλατυ χαμογελακι, τιναζει τα απεραντα
ξανθα μαλλακια της πισω ... και ... φευγει προς το κεντρο της πιστας. Οι φιλοι μου εμειναν
κοκκαλο. "Τι εγινε ρε μεγαλε ? .. Τι της ειπες ?". Δεν με πιστευανε.
Μετα απο κανα 5λεπτο και ενω σκεφτομουν σχεδιο μαχης ... ο dj χαμηλωσε
την μουσικη. Συνθημα οτι το beach bar επρεπε να κλεισει (κανονισμοι ξενοδοχειου).:twoguns:
Ξενερωσαν οι τυπισσες (τα κοριτσακια δηλαδη). Πηγαν καθισαν σε κατι ξαπλωστρες και ...
ερχεται η μια (η μελαχρινη) και ζηταει τσιγαρο απο τον ενα το φιλαρακι μου. Σπαστα ελληνικα
ο Μητσος ... κουτσα-στραβα συννενοηθηκε ... της αναψε και το τσιγαρο. Ομως, ηθελε περισσοτερη
κουβεντα το πραγμα. Οι παυσεις πολυ μεγαλες και εφυγε το μανουρακι. Σιχτιριζε ολο το βραδυ, ο Μητσος.
Και εγω σιχτιριζα .... αλλα σκεφτηκα .... "αυτη θελει τεσσερεις φορες σε μια νυχτα ... μπορεις ?"
Τι θελω και παω σε τετοια μερη ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ?
Τελωσπαντων, αν παω σημερα θα παω σαν τουριστας ... ματι και ποτο.
(το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα ξαναβρουμε τις ιδιες ... αλλα αυτο θα ειναι ευτυχημα

).