Ο κύβος ερριφθη. Θα πάρω 55"

smurfy

New member
14 November 2009
14
Αθήνα
Μετά από πολύ ανάγνωση και ψάξιμο, κατέληξα στις 55".
Το πρόβλημα είναι ποια? Είμαι μεταξύ Samsung και Sony.
Είδα από κοντα την 55Β7000 και μου άρεσε τρομερά και σαν εικόνα και σαν design.
Εχω δει και την 52W5500 στην οποία δεν μου αρεσε το design.

Δεν έχω καταφέρει να δω την 55Β650.
Θα μπορούσατε να μου πειτε την γνώμη σας?

αν εχεις τα χρηματα, τοτε απο αυτες που λες η b7000 ειναι μονοδρομος

για 1000Ε παραπανω,η Β7000 κατα την προσωπικη μου γνωμη δεν αξιζει καθολου.Μονο το design προσφερει επιπλεον και τις καλυτερες δικτυακες δυνατοτητες.Η ουσια ομως ειναι η αποδοση που ειναι εφαμιλλη!!

Δηλαδη με την 55Β650 θα είμαι εντάξει? (Δεν τι έχω δει και από κοντα την συγκεκριμένη)
Πράγματι αυτό το παραπάνω χιλιάρικο με χαλάει πολύ.
Τι καλύτερες δικτυακές δυνατότητες έχει?

Re: Απάντηση: Ο κύβος ερριφθη. Θα πάρω 55"

+1 για την 55Β650 απο εμενα , δυστυχως οι side LED (Β7000) σε τοσο μεγαλο μεγεθος εχουν προβλημα ανομοιομορφιας (πιο φωτεινα ακρα απο το κεντρο)...κατι που στις 40"-46" μπορει να ειναι λιγο ορατο στις 55" μεγενθυνεται...

Αλλιως υπαρχει παντα και η λυση της 52Β750...

Δηλαδη με την 55Β650 θα είμαι εντάξει? (Δεν τι έχω δει και από κοντα την συγκεκριμένη)
Πράγματι αυτό το παραπάνω χιλιάρικο με χαλάει πολύ.
Τι καλύτερες δικτυακές δυνατότητες έχει?

πιο ενδιαφερονται widgets,περισσοτερα αρχεια μεσω DLNA και USB

+1 για την 55Β650 απο εμενα , δυστυχως οι side LED (Β7000) σε τοσο μεγαλο μεγεθος εχουν προβλημα ανομοιομορφιας (πιο φωτεινα ακρα απο το κεντρο)...κατι που στις 40"-46" μπορει να ειναι λιγο ορατο στις 55" μεγενθυνεται...

Αλλιως υπαρχει παντα και η λυση της 52Β750...

+1 για Β650
Την 52W5500 , την ξεχναμε ??? Η εικονα της δεν σου αρεσε? Η τιμη θα ελεγα οτι ειναι εξαιρετικη
-bye-

Τιμή εξαιρετική. Εικόνα επίσης (όσο μπορεσα να δω στο κατάστημα).
Ενα μειον ότι δεν υποστηρίζει αναπαραγωγη βιντεο απο μόνη της, οποτε με αναγκάζει για την αγορά ενος media player
But....δεν μου (μας) αρέσει το κομμάτι των ηχείων που εξέχει από κάτω.
Στα ίδια λεφτά πάμε και για την 52W750 με λίγο μικρότερη οθόνη.

Οσο αφορά στην υποστήριξη των widgets & dlna νομίζω ότι και οι σειρες 650 & 750 υποστηριζουν εξωτερικους σκληρους και αναπαραγωγή mpeg & matroska.

Πραγματι δεν εχεις αδικο.

Θα το σκεφτώ το Σ/Κ θα συνεχισω το διαβασμα σχολίων και παρατηρήσεων για τα διαφορα μοντέλα και βλέπουμε.
Το θέμα είναι ότι τωρα που το εβαλα στο μυαλό μου, θελω να την αγοράσω το συντομότερο δυνατο.

Και εγώ ξεκίνησα να βλέπω τις 46ρες b750 κ w5500 αλλά τώρα λιγουρεύομαι τις 50+ με πιο πιθανή την 52w5500 κυρίως λόγω τιμής...
Για hd υλικό με 100 παίρνεις το wd livetv κ ξενοιάζεις.
Περιμένω μέχρι τις γιορτές μπας κ πέσουν λίγο οι τιμούλες!!!

Last edited:
Και εγώ ξεκίνησα να βλέπω τις 46ρες b750 κ w5500 αλλά τώρα λιγουρεύομαι τις 50+ με πιο πιθανή την 52w5500 κυρίως λόγω τιμής...
Για hd υλικό με 100 παίρνεις το wd livetv κ ξενοιάζεις.
Περιμένω μέχρι τις γιορτές μπας κ πέσουν λίγο οι τιμούλες!!!

Το μονο που θα πρεπει να προσεξεις βεβαια ειναι η ανομοιομορφια φωτισμου του πανελ που εχει παρουσιασει εντονα και που υποθετω πως στις 52" , αν σου τυχει .... :bang:
Το περιεργο ειναι πως η σειρα 4500 , δεν ειχε τετοιο θεμα...
Απο την αλλη , διαβαζα κι εγω για το bleeding της Β650 που στη δικη μου , αν δεν ημουν ενημερωμενος απο εδω , δεν θα το καταλαβαινα ποτε ...
Ειναι και τυχη καποια πραγματα σιγουρα...
-bye-

Αρα τι εχετε να συμβουλέψετε εναν μελλοντικό αγοραστή.
Να προσέξει το κατάστημα από όπου θα κάνει την αγορά ¨η αυτό δεν έχει σχέση.
Αν εχει οποιοδήποτε πρόβλημα η tv (καμένο πιξελ, Bleeding, clouding ή ότι άλλο)
εχουμε να κάνουμε με το κατάστημα η με την αντιπροσωπεία?

Ανομοιομορφία φωτισμού δικαιολογεί αλλαγή τηλεόρασης ή όχι?

Αν έχει καμμένο pixel, clouding κλπ θα έχεις να κάνεις με την αντιπροσωπεία και με τους κανόνες που έχει θεσπίσει η κάθε εταιρεία για τα παραπάνω προβλήματα.Πάντως να ξέρεις δύσκολα θα πείσεις μία εταιρεία ότι η tv έχει clouding, bleeding. Το μόνο που φαίνεται εύκολα είναι τα καμμένα pixels, όμως η Sony πχ για να σου αλλάξει tv πρέπει να έχουν καεί πάνω από 5-6 νομίζω.

Αρα (μιας και προσανατολίζομαι τελικά για την 55Β650) ο φουρλής δεν θα μου αλλαξει την Tv αν εχει καποιο καραμπινάτο πρόβλημα φωτεινότητας?

Κοινός παίζω λοτταρια με 2000 + ευρώ

Αρα (μιας και προσανατολίζομαι τελικά για την 55Β650) ο φουρλής δεν θα μου αλλαξει την Tv αν εχει καποιο καραμπινάτο πρόβλημα φωτεινότητας?

Κοινός παίζω λοτταρια με 2000 + ευρώ

Tο καραμπινάτο αλλιώς μεταφράζεται στα δικά μας μάτια και αλλιώς στα μάτια ενός αντιπροσώπου. Γιατί υπάρχει κάποια αγορά μας στη ζωή που δεν εμπεριέχει μια δόση κινδύνου? Οτιδήποτε αποτελείται από μηχανικά μέρη έχει και μια πιθανότητα να βγει Off απ την αρχή. Πάντως στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα, μια χαρά θα είναι η tv που θα αγοράσεις.....-bye-