Ο λαός των προβολάκηδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Απάντηση: Ο λαός των προβαλάκιδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Μην λες μεγαλες κουβεντες γιατι θα το πεταξεις το προβολι σου μετα το συγκριτικό! :p

ΥΓ. HTPC ευχαριστως να φέρω, διπλα είναι. Δεν ξερω εαν χρειαζεται και ο lumagen για switcher.

Re: Απάντηση: Ο λαός των προβαλάκιδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Μην λες μεγαλες κουβεντες γιατι θα το πεταξεις το προβολι σου μετα το συγκριτικό! :p
Μπα, το πιθανότερο ειναι να το αλλαξει μ αυτο που εχουν στο Atlantis για να βλέπουν μπάλα στη σάλα :P

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο λαός των προβαλάκιδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

ΥΓ. HTPC ευχαριστως να φέρω, διπλα είναι. Δεν ξερω εαν χρειαζεται και ο lumagen για switcher.

Και ο Λούματζεν χρειάζεται, και πέντε-έξι λάμπες καβάτζα, και gain 2.9, και κατσαβίδια για τη σύγκλιση, και το εγκόλπιο των Χαιρετισμών καλού κακού!!

Ε, ναι...μετά, βλέπω να το πετάω το προβόλι μου!!-bye-

Μπα, το πιθανότερο ειναι να το αλλαξει μ αυτο που εχουν στο Atlantis για να βλέπουν μπάλα στη σάλα :P

Για ποιον λες? Για 'κείνον τον προβολέα που όταν ανάβει ρίχνει φως σε μεγάλο πανί και οι άνθρωποι παρακολουθούν ταινίες και μπάλα??

Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα με άγνωστους όρους όπως:

Φως, μεγάλο πανί κ.λ.π..........δεν θα το ξανακάνω!!

:aetsch:

Re: Ο λαός των προβαλάκιδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Γιαννη, σκεφτομουν πως να στο πω καλυτερα και κατεληξα στο:

Ο 8720 ειναι MILF.

Νομίζω συνεννοηθηκαμε.

:p

Γιάννη, σε 7 χρονια που θα παρεις τον Χ3 μου θα καταλάβεις...

I-like-where-this-thread-is-going-2.jpg

Γιαννη, σκεφτομουν πως να στο πω καλυτερα και κατεληξα στο:

Ο 8720 ειναι MILF.

Νομίζω συνεννοηθηκαμε.

Μια χαρά!!! Σιχαίνομαι τα πιπίνια!!-bye-

Γιάννη, σε 7 χρονια που θα παρεις τον Χ3 μου θα καταλάβεις...

Σε 47 χρόνια, Τάκη!! Τότε που δεν θα βλέπω χρωματικές ανομοιομορφίες και όλες οι αναλύσεις θα μοιάζουν VCD σε ευκρίνεια!!:Banane0:

Re: Απάντηση: Ο λαός των προβαλάκιδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Μια χαρά!!! Σιχαίνομαι τα πιπίνια!!-bye-
Αμα σας λέω οτι ο ανθρωπος ειναι ανωμαλος...

Δεν ηθελα να το πω αλλα....

Ο Γιαννης τα βραδια γυρίζει σε σκοτεινα σοκακια, φοραει καπαρντίνα και αν βρει γυναίκα άνω των 87, ανοιγει αποτομα την καπαραντίνα και τις δείχνει......τον χάρακά του!

:p :p :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο λαός των προβαλάκιδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Αμα σας λέω οτι ο ανθρωπος ειναι ανωμαλος...

Δεν ηθελα να το πω αλλα....

Ο Γιαννης τα βραδια γυρίζει σε σκοτεινα σοκακια, φοραει καπαρντίνα και αν βρει γυναίκα άνω των 87, ανοιγει αποτομα την καπαραντίνα και τις δείχνει......τον χάρακά του!

:p :p :p

Εκτός από άσχετος από προβόλια, είσαι και άσχετος από γυναίκες!! Αλλά, τι να περιμένω από άνθρωπο που κάθε χρόνο αλλάζει τρίτσιπο με την ελπίδα κάποια στιγμή να δει εικόνα μονότσιπου!!:Banane0:

Χαχαχα πλάκα έχετε!
Στα σοβαρά τώρα, το αιώνιο πρόβλημα είναι το που θα βρούμε τα προβολια για το συγκριτικό..

Χαχαχα πλάκα έχετε!
Στα σοβαρά τώρα, το αιώνιο πρόβλημα είναι το που θα βρούμε τα προβολια για το συγκριτικό..

Ελα ντε, αντε βρεις κανεναν απο το φορουμ με benq 1070 ... :p

Takeshy βαλε λιγο ταξη παιδι μου στους μουρλους

Χαχαχα πλάκα έχετε!

Εκείνο το ανέκδοτο με τον τύπο που επισκέπτεται το ''σπίτι'' το ξέρεις? Κάπως έτσι είμαστε και 'μεις!!!:Banane0:

Αντε αν εχει και παστο μανης να βαλω εγω τον Benq!!!

Και αν το κάνουμε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο τον 5-6 ατόμων έβαζα και το σπίτι (τα παστά δικά σας ρε) άλλα μάλλον θα θέλει να έρθει πλήθος και θα έχουμε πρόβλημα!

Skokman: benq 1070
Takisot: HTPC /Lumagen
Spcav: jvc dila x3 μονοτσιπος

Ο Συριος να φερει και Media player. Να δουμε και κανα 3d. Κατι χωρις υποτιτλους. Βγηκε το "What if... " του Παπακαλιατη σε 3d;;