Ο λαός των προβολάκηδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Απάντηση: Ο λαός των προβαλάκιδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Μπορούμε παρακαλώ να μην χρησιμοποιούμε βρώμικες λέξεις σε μια τόσο ευγενική θεματολογία οπως η οργανωση ενος συγκριτικου? :p

Συγκριτικου? Μα που το βλέπεις το συγκριτικό ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο λαός των προβαλάκιδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Μπορούμε παρακαλώ να μην χρησιμοποιούμε βρώμικες λέξεις σε μια τόσο ευγενική θεματολογία οπως η οργανωση ενος συγκριτικου? :p

Συγκριτικου? Μα που το βλέπεις το συγκριτικό ?

Είναι και θρασύτατος... Δεν τον έφτανε το "συγκριτικό", είπε και "οργάνωση". :silly:

Είναι και θρασύτατος... Δεν τον έφτανε το "συγκριτικό", είπε και "οργάνωση". :silly:

Το οργανώνουμε κ. Babis!! Έχετε αναλάβει το catering!! Περισσότερα με π.μ....:flipout:

Τί; Να ρυθμίσει το Gamma; :flipout:

Εγω δηλωνω ασχετος. Να αναλαβουν οι καλιμπρειτορ αυτα τα θεματα. Εγω θα παρω τον Κεφαλα τηλεφωνο να ερθει να μου κανει παρεα :flipout:

Εγω δηλωνω ασχετος. Να αναλαβουν οι καλιμπρειτορ αυτα τα θεματα. Εγω θα παρω τον Κεφαλα τηλεφωνο να ερθει να μου κανει παρεα :flipout:

Κρίμα που δεν θα σε δούμε στο συγκριτικό Χρήστο!!!:flipout:

Ειδες ποσο ευκολα μανιπιουλαρω αυτα που εχω αναλαβει ? :flipout::flipout:

Δεν το κατάλαβα, ακριβώς, πως το κάνεις, αλλά, κατάλαβα σαφώς γιατί διαφωνούμε στο γκάμα!!!:flipout::flipout:

Τι θα λεγατε να οργανωθει ενα συγκριτικο με Benq 1070,epson 9100 παρεα με μια ναυαρχιδα της σειρας dila της JVC; Πηγες μας θα ειναι HTPCs και κορυφαια media players
Πιστευω οτι αν βοηθησουμε τους διαχειριστες μας καθως και μελη με γνωσεις ,η παρουσιαση θα ειναι μια εμπειρια μοναδικη...
θα μας βοηθησει να λυσουμε αποριες και το κυριοτερο να γνωριστουμε και απο κοντα...
Οτι βοηθεια θελετε απο μενα στην διαθεση σας

Οριστε που φαγωθηκες :ernaehrung004:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107010-Εκδήλωση-στην-Avart

Re: Απάντηση: Ο λαός των προβολάκηδων απαιτεί συγκριτικό!!!!

Εκει παμε να φαμε και να πιουμε και να γνωρισουμε νεα μελη μα και να δουμε παλιες φατσες σαν και σενα :ernaehrung004: σιγα μην ασχοληθουμε σοβαρα με τα μηχανακια

Ελα αυριο να κανουμε την πλακα μας και να γνωριστουμε και σοβαρο συγκριτικο θα κανουμε αργοτερα

εγω εκτός απο το προβολι θα φερω και ενα κασκόλ για τον Γιαννη που ξερω οτι του αρέσει
Εμαθα οτι δεν βλέπει καλα το κοκκινο χρώμα
:flipout: